Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

magic angel

Ayyy benimkiler de anlaşılmış mıdır acaba ama merhaba deme yöntemin bi harikaymış

Evett okudum sen güzelce atlatmışsın darısı tüm isteyenlerin başına olsun, güle güle kullan diyelimm

Mutluluk saatlerdir yazdıklarını okuyorum olculerimiz neredeyse aynı ben 2. bebeğime hamileyim emzirme derken olmayan göğüslerim kendinden geçti ikinci bebeğimden sonra inşallah düşünüyorum cesaretlendirdin beniseninde çocuğun var sanırım emzirdin mi bilmiyorum ama ilk hali ile son halini çok merak ediyorum üstelik 1 yıl geçmiş fotolarıni sakincasi yoksa bende görebilir miyim

Can'ım olmayan memelerimle 2 tane emzirdim. Zaten ikinci çocuktan sonra tamamen yok oldular. 1 yıl oldu nerdeyse, bir sıkıntı yok şimdilik sen de doğum ve emzirmeden sonra Dr görüşmelerine başla. sağlıkla kavuş bebeğine

Çok teşekkür ederim bebeğimin sut alma işi bittikten sonra ilk isim volkan hocayla gorusmek
Resimleri gördün muazzam bir fark oluyor

Bebeğini sağlıkla kucağına alıp doya doya emzirmeni diliyorum

Sen gebelik süresince yine arada gir foruma, aklındaki soruları sor. Çünkü ameliyat sonrasında çok işine yarayacak buradaki bilgiler Seve seve yanıtlarız

Ameliyatımı oldum suan gayet iyiyim yakında resimlerle tekrar donucem:)
Çok gecmiş olsun ilk 3 gün sonrası çok hızlı ilerliyor gerçi benim ilk 3 günüm de çok rahattı sadece baskı ve gerginlik hissi biraz rahatsız edici. Ben 5. Gün çocuklarımı arabamla sinemaya götürmüştüm kapıyı açmak ve el frenini çekmek biraz zordu. Hadi bakalım hayırlı olsun. Resimlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…