- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
- Konu Sahibi mutluluk2015
@09Damla09 buraya bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkur ederim)))))@09Damla09 buraya bak
Rica ederim umarım doğru bir tercih yaparsınteşekkur ederim)))))
Geldimmm resımlerıne baktım evet benım gıbı sen kaç cc taktırdınCeokaramsar , pşşt buraya bak.
325, yuvarlak, high profil, kasaltı-dual planGeldimmm resımlerıne baktım evet benım gıbı sen kaç cc taktırdın
peki kaç beden çamaşır kullanıyorsun şuan çok guzel olmuşlar325, yuvarlak, high profil, kasaltı-dual plan
Açıkçası sütyen takmıyorum. ama 80-C çok rahat oluyorŞuan kaç beden
peki kaç beden çamaşır kullanıyorsun şuan çok guzel olmuşlar
ilayda_tezcan , pşşt!!!!! Volkan hoca, sana meme yerine kanat taktı galiba nerelerdesin?!?! Uçup gittin
Teşekkürler.H herseyduzelirmi , burada sorduğun soruların cevabı var ben çok memnunum, hiç bir sıkıntı yaşamadım
Can'ım ben 4. Gün otomatik vites arabamla çocuklarımı sinemaya götürdüm. ilk 4,5 gün desteksiz yattığın yerden kalkamazsın. Ama sonrası çok rahat benim sürecini oku, gün gün seni bekleyenleri görürsün. Memealtı kesisini bilemem ama koltukaltı kesisi uzun vadede şahane bişey iz yokTeşekkürler.
Benim iki çocuğum var. Burada kimsem yok. Kimsenin bilmesini istemiyorum. İşten beş gün. İzin almayı düşünüyorum. Esimde izin alabilirse hem bana hem çocuklara bakar ama ya alamazsa yada 7 günde iyilesrmezsm. İsim çok rahat evden daha rahat hatta ama çocukları krese götürmek sıkıntı. Gogus altı kedisi daha mı kolay acaba
Volkan hoca yine forumdan Bi arkadaşa memealtı kesisi yapmıştı. Çok da iyiydi durumu bence git Bi görüş, belki koltukaltının avantajlarına ikna olursun. Zaten Ankara'da bir kaç Dr bu kesi yerinde başarılı. Benim hiç Ağrı'm olmadı. Zaten ben hiçbir hastasının çok ağrı çektim dediğini duymadım . Bu durum da benim kararımda etkili olmuştu. Hayırlısı olur inşallahTeşekkürler.
Benim iki çocuğum var. Burada kimsem yok. Kimsenin bilmesini istemiyorum. İşten beş gün. İzin almayı düşünüyorum. Esimde izin alabilirse hem bana hem çocuklara bakar ama ya alamazsa yada 7 günde iyilesrmezsm. İsim çok rahat evden daha rahat hatta ama çocukları krese götürmek sıkıntı. Gogus altı kedisi daha mı kolay acaba
ilayda_tezcan , pşşt!!!!! Volkan hoca, sana meme yerine kanat taktı galiba nerelerdesin?!?! Uçup gittin
Oooo süperrrrmutluluk2015 geçtiğimiz persembe ben de 1 senemi tamamladim
Selam öncelikle geçmiş olsun bende daha az doku zedeleneceğinden koltuk altı tercih etmek istiyorum fakat kesi izinden korkuyorum mümkünse özelden kesi izlerini gönderebilir misin?Meme altı kesisi 7000 lira. Ama ben koltukaltı kesisi için kendisini tercih etmiştim. Bu yöntem biraz daha zahmetli ve bi endeskop gibi ekstra tıbbi malzemelerle yapıldığı için, 10000 lira . Ama değermiş, ameliyattan sonra bunu anladım. Hemen hemen sıfır ağrım oldu. Bu yöntemde hiçbirşey körlemesine yapılmıyor.bu da daha az travma-kanama anlamına geliyor. Ama tabi bu yöntemi iyi uygulayan bi cerrah olursa bu avantajlar hayat buluyor . Yani tutup da meme altı kesisinde uzmanlaşmış bi Dr a, " hayır , bana koltukaltı kesisi yap " demek çok riskli. O dr da yapar ama bu yönteme aşina olmadığı için sorun yaşanır. Mesela , forumda farklı bi ilde farklı bi Dr a kokrukaltı kesisi ile ameliyat olmuş biri vardı . Memeleri çok yukarıda kalmış, omuzlarına kadar çıkmış . Dr da " koltukaltında böyle olur" demiş. Hata demeyelim ama bu kesi yerindeki tecrübesizliği nedeniyle , suçu yönteme atmış. Önemli olan istediğin kesi yerini seçip, ona göre Dr aramak . Ama her Dr da aşina olduğu , başarılı olduğu yöntemi tercih eder