Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Tatildeyim, ve eşimin arkadaşlarıyla geldik. Birinin eşi Rus :KK66: ama tipik sıkıcı Rus'lardan değil, şahane Bi kız :KK66: dün tatilimizin ilk günüydü, beni bikinili görür görmez, yanıma gelip " senin memelerrrrrr silikon mu?" Dedi:olamaz: dondum kaldım. :confused: Ne diyeceğimi bilemedim.:rolleyes: " ay evet, çok mu belli " dedim:KK72: " yoooo, hiç belli değil." Dedi. " e peki Nasıl anladın" dedim. " 2 çocuk emzirrrrrmiş Birrrrrrr kadının memelerrrrri asla böyle olamaz. Baksana dimdik ve üstlerrrrrri dolu dolu " Dedi. " ben de senin ağzını yerim " dedim :KK70: o da yaptırmaya karar verdi :KK70:

Bugün plajda eski strapless bikinilerimden birini giydim. Bikininin arkası koptu, allahtan sabahın 8iydi kimsecikler görmedi. :KK70:Bikini şak diye düştü :KK70: sadece yaşlı Bi İngiliz teyze gördü :KK70:hu huuu diyip alkışladı:KK70: ben de yanına gidip İngilizce " işte biz böyle merhaba deriz turistlere" dedim.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Öldük gülmekten :KK70: sonra bağladık arkasını:KK70:eşim yoktu çok şükür, yoksaaaaa ömrüm boyunca bikini giydirmeZdi bana, haşema alırdı bana:KK70:
Çok güldüm:))))

:KK53::KK24::KK70: sorma memelerim baş kaldırırdı vallahi,bu memelerden bayağ malzeme çıkar konuş konış bitmezzzzzzz:KK71:
Canım valla memeler konuşturdun desene:KK3: ayyy ne seksi olmuştur bikini düşmesi,havuzda çıktığını düşünsene :KK70:benim başıma gelmişti eniştemlerle gitmiştik tatilr ben havuzda oynarken südyen açılmış haberim yok:KK24: koenniştem uyardı memen açıldı diye ben şoook:KK57::KK23: vuuu nasıl utandım anlatamam olmayan memelerimi gördü rezillik diz boyu,eee şimdi açılsa füzeler farkederim tabiki:KK73::KK70:
Kızzzz demek anlaşıldı silikon olduğu haklılar valla benimkini görseler hemen anlaşılır desene 2 çocuk emzirmişim
Canım inan burda en az 10 tane silikonlu anne gördüm. Genç kızlarınki dimdik dolu dolu olabilir. Ama Bebek havuzunda ben gibi çocuklarını oynatan kadınlarınki dimdik OLAMAZZZZZZZZZZZZ :KK70: özellikle de ben gibi biri 9 biri 5 yaşında çocukları olan Bi kadınınkiler hiç olamaz :KK70: neymiş efendim... Silikon candır :KK70:

Sihirlii Sihirlii cnm, silikonu bilen biri seninkilerin büyütüldüğünü anlar. Ama komşu Hatice teyze gibi biri anlamaz. :KK70: ne kadar doğal olursa olsun, ne kadar geçişleri yumuşak olursa olsun iki çocuklu bir kadının üst lopları boş olur. Sadece push up tarzı bir bikini ile o görüntü yakalanır, üçgen bikini ile mümkün değil o doluluk :KK66:

:KK53::KK24::confused::KK9::KK8::KK71::KK70:
Sihirlii Sihirlii cnm, silikonu bilen biri seninkilerin büyütüldüğünü anlar. Ama komşu Hatice teyze gibi biri anlamaz. :KK70: ne kadar doğal olursa olsun, ne kadar geçişl7eri yumuşak olursa olsun iki çocuklu bir kadının üst lopları boş olur. Sadece push up tarzı bir bikini ile o görüntü yakalanır, üçgen bikini ile mümkün değil o doluluk :KK66:
Ha ha:KK70: Aynennnn,valla ben kadınların memesinde gözüm silikon görünce eşime gösteriyom,aha bi silikonlu daha diyom,ya da bunun silikona ihtiyacı var diyom dalga geçiyom:halay:Ama dün hafif göğüs kısmı dekolteli pebcereli elbise giydim eşimin akrabası gözlerini alamadı maşallah çekip durdu 1 saat iltifat etti valla utandım eşimde kızdı şakayla karışık nazar değdircen karıma diyo hemen nazar sureleri okudum sonra dediki eşim:bidaha oraya giderken kapalı giyin nazarları değicek dedi:anneadayı::KK14:
Ayy rahatsız oldum memeli olmak da zor arkadaşşşş:halay::KK53: Amaaaaaaan anlayan anlasın yokki yaptırdık:kızgın: yeterki iş arjadaşlarım anlamasııın korkarım adımı çıkarırlarr:işsiz:

Ha ha:KK70: Aynennnn,valla ben kadınların memesinde gözüm silikon görünce eşime gösteriyom,aha bi silikonlu daha diyom,ya da bunun silikona ihtiyacı var diyom dalga geçiyom:halay:Ama dün hafif göğüs kısmı dekolteli pebcereli elbise giydim eşimin akrabası gözlerini alamadı maşallah çekip durdu 1 saat iltifat etti valla utandım eşimde kızdı şakayla karışık nazar değdircen karıma diyo hemen nazar sureleri okudum sonra dediki eşim:bidaha oraya giderken kapalı giyin nazarları değicek dedi:anneadayı::KK14:
Ayy rahatsız oldum memeli olmak da zor arkadaşşşş:halay::KK53: Amaaaaaaan anlayan anlasın yokki yaptırdık:kızgın: yeterki iş arjadaşlarım anlamasııın korkarım adımı çıkarırlarr:işsiz:
İş yerinde farkeden olursa: " kilo aldım, spor yapıyorum, meme büyüten Bi kür uyguladım..." :ukala::ukala::ukala: Fln de :KK59: baktın hala kurcalıyorlar. " inanmıyorum yaaa!!! Sen Nasıl Bi insansın lezbiyen misin???? Beni bu kadar dikkatli incelemen tuhaf doğrusu:stop: Allah Allah :KK57: neyse Can'ım sıkıldı şimdi:KK62: bu bahsi kapatalım alım lütfen " de :KK70::KK70:ne demiş atalar " baskın, basanındır" :)

İş yerinde farkeden olursa: " kilo aldım, spor yapıyorum, meme büyüten Bi kür uyguladım..." :ukala::ukala::ukala: Fln de :KK59: baktın hala kurcalıyorlar. " inanmıyorum yaaa!!! Sen Nasıl Bi insansın lezbiyen misin???? Beni bu kadar dikkatli incelemen tuhaf doğrusu:stop: Allah Allah :KK57: neyse Can'ım sıkıldı şimdi:KK62: bu bahsi kapatalım alım lütfen " de :KK70::KK70:ne demiş atalar " baskın, basanındır" :)
O zaten lezbiyen olmadığını söylerken Bi panik yaşayacak ve senin memeleri unutacak:deli: :KK70: ben okulda da benzer Bi yöntem uyguluyorum. :KK70:Bazen öğrenciler tuhaf veya cevabını hatırlayamadığım sorular soruyorlar. Ben de öyle uzatıyorum ki konuyu/cevabı, çocuğa neyi sorduğunu unutturuyorum. Bi de en sona " senin sorduğun sorunun Cevabını bulamak için önce şu sorunun cevabını bilmek gerekir " diyorum:KK30::KK30::KK30: :KK70: kendi sorduğum soruyu cevaplıyorum, öğrenci de " anladım hocam" diyip oturuyor :confused: ama ertesi ders mutlaka sorduğu soruyu da hemen araştırıp cevaplarım. "Aaa çocuğum bak geçen ders Zaman Nasıl geçti anlamadık, asıl sorduğun soruyu cevaplamadık" diyip, sorusunun yanıtını veririm. :-)

İşte Sihirlii Sihirlii , ben buna " cevaplayamıyorsan kafayı daha da karıştır " metodu diyorum :KK70:
İş yerinde daha da orijinallerini uygulayabileceğine eminim :KK66:

:KK70::KK70::KK70:Çakal seniii:halay: duuu bakem bi cins çıkarsa ağzının payyını veririm

O zaten lezbiyen olmadığını söylerken Bi panik yaşayacak ve senin memeleri unutacak:deli: :KK70: ben okulda da benzer Bi yöntem uyguluyorum. :KK70:Bazen öğrenciler tuhaf veya cevabını hatırlayamadığım sorular soruyorlar. Ben de öyle uzatıyorum ki konuyu/cevabı, çocuğa neyi sorduğunu unutturuyorum. Bi de en sona " senin sorduğun sorunun Cevabını bulamak için önce şu sorunun cevabını bilmek gerekir " diyorum:KK30::KK30::KK30: :KK70: kendi sorduğum soruyu cevaplıyorum, öğrenci de " anladım hocam" diyip oturuyor :confused: ama ertesi ders mutlaka sorduğu soruyu da hemen araştırıp cevaplarım. "Aaa çocuğum bak geçen ders Zaman Nasıl geçti anlamadık, asıl sorduğun soruyu cevaplamadık" diyip, sorusunun yanıtını veririm. :-)

İşte Sihirlii Sihirlii , ben buna " cevaplayamıyorsan kafayı daha da karıştır " metodu diyorum :KK70:
İş yerinde daha da orijinallerini uygulayabileceğine eminim :KK66:
Yıllar önce sankim örtmenimde böylr metodlar uyguluyodu:KK45: Senin gibi beceremem ama takdiği yeri geldiğinde denerim:ıslık::KK71:

P PitayaElif , adı üstünde meme büyütme, olan büyütülüyor. Mucize beklememek lazım, ben Volkan hoca ile görüşmeye gittiğimde ne bir resim gösterdim ne de işte böyle istiyorum dediğim Bi görsel vardı elimde. Ben sıfır doku, ayrık memeler, kemikli bir göğüs kafesi ile gittim sadece :KK70: hiç bir beklentim yoktu. " hocam var olan bu, ne yapabiliriz ?" Demiştim. O da olabilecek ve olamayacakları tek tek anlatmıştı. Açıklamaları net, mantıklı ve zekice idi. Ben de tercihimi kendisinden yana kullandım. 1 yıl geçti, Bi sıkıntı yaşamadım. Umarım da yaşamam. Dilerim sen de doğru bir tercih yaparak, aynı konfor ve memnuniyetle atlatırsın.

Benim de saka maka 9 ayim dolmus nasıl gecti anlamadım. Artık iyice sahiplendim zaten benimkileri hep boyleymis gibi geliyo eski bi iki fotoma bakip mutlu oluyorum ben de tekrar tekrar :KK70:

X