- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Can'ım seni izliyorum, adımın altındaki fotoğraflar bölümünü tıklarsan görebilirsin. Üzerinde tarihler de varSelam öncelikle geçmiş olsun bende daha az doku zedeleneceğinden koltuk altı tercih etmek istiyorum fakat kesi izinden korkuyorum mümkünse özelden kesi izlerini gönderebilir misin?
Ben bu kesi yerinde Volkan hocanın çok başarılı olduğuna inanıyorum. Tatilde bikini de giydim, kolsuz da giyiyorum kimseler farketmiyor kesi yerini. Koltukaltındaki doğal katlantı yeri gibi duruyor. 1 yıl bitti. Seneye tamamen kaybolur diye düşünüyorum. Memeler de doğal zaten, hadi ispatlasınlar silikon olduğunuSelam öncelikle geçmiş olsun bende daha az doku zedeleneceğinden koltuk altı tercih etmek istiyorum fakat kesi izinden korkuyorum mümkünse özelden kesi izlerini gönderebilir misin?
Ben bu kesi yerinde Volkan hocanın çok başarılı olduğuna inanıyorum. Tatilde bikini de giydim, kolsuz da giyiyorum kimseler farketmiyor kesi yerini. Koltukaltındaki doğal katlantı yeri gibi duruyor. 1 yıl bitti. Seneye tamamen kaybolur diye düşünüyorum. Memeler de doğal zaten, hadi ispatlasınlar silikon olduğunukesi yok silikon yok hepsi benim
Can'ım teşekkürler. Benimkiler çok doğal ve minnaklar. 325 cc, yuvarlak, high profilGerçekten senin gibi duruyorlar Çok teşekkür ettim gerçekten iz yok hiç bişiy belli değil volkan beye selamınızı sölicem bayramdan sonra oradayım :))) Güle güle kullan :* :*
Aklım o kadar karışmıştı ki son bir ayda 12 dr. gezdim endişem dahada artmıştı iyiki bu siteyi ardından seni buldum istediğim sonuç bu :)) umarım bendedee iyileşme süreci seninki kadar keyifli geçer umarım sonunda benim olurlar :))Can'ım teşekkürler. Benimkiler çok doğal ve minnaklar. 325 cc, yuvarlak, high profilboyutu hocaya bırak, sen sadece Nasıl Bi görüntü istediğini belirt. Ben kimseler anlamasın istiyordum, öyle de oldu
İnan aynı yoldan ben de geçtimAklım o kadar karışmıştı ki son bir ayda 12 dr. gezdim endişem dahada artmıştı iyiki bu siteyi ardından seni buldum istediğim sonuç bu :)) umarım bendedee iyileşme süreci seninki kadar keyifli geçer umarım sonunda benim olurlar :))
Ben tekirdağdayım istanbulu talan ettim şuan ankaradayım dr. muanelerine geldim yarım dönüyorum ama volkan bey için tekrar gelicem bayram sonrası tatildeymiş en yakın zamandada ameliyat olmayı düşünüyorum alakan için teşekkür ederim :)) bana çok yardımcı oldunİnan aynı yoldan ben de geçtimaynı sıkıntıları yaşadım. Hatta İstanbul'a bile gitmeyi düşünmüştüm.
Ben foruma hocayla ilk görüşmemi yaptıktan sonra üye olmuştum bir buçuk sene önceo dönem foruma aktif olarak giren hastası yoktu. Bazılarına özelden yazmıştım, hemen dönüp memnuniyetini dile getiren de aylar sonra cevap veren de olmuştu
Ben de 3 Dr ile görüşmüştüm, hepsi de çok başarılı kişilerdi. Tıbbi olarak kıyaslama yapamam, zaten böyle bişeyi yapabilecek çapta değilimama iletişim becerilerinde en başarılı olan Volkan hocaydı. Neyi yapabileceğini ve neyi yapmaması gerektiğini çok net bir şekilde ifade etmişti bana. Ben de bu netliği ve kararlılığı sevdim. Sağolsun ameliyattan sonraki dönemde de hastasıyla ilgilenen bir cerrah. Umarım sen de memnun kalırsın şimdiden hayırlı olsun
Rica ederimBen tekirdağdayım istanbulu talan ettim şuan ankaradayım dr. muanelerine geldim yarım dönüyorum ama volkan bey için tekrar gelicem bayram sonrası tatildeymiş en yakın zamandada ameliyat olmayı düşünüyorum alakan için teşekkür ederim :)) bana çok yardımcı oldun
Hayır değişmezmutluluk2015 Hayır canım kas altı olacak benim, boyut değişir mi kas altı üstü ya da koltuk altı olunca
Can'ım çok sevindimmmmmAz kaldı :)) azzz haftaya bir aksilik olmaz ise Ankara'da olucam volkan bey ile görüşücem her şeyde yolunda gider ise bir iki haftaya mutlu kadınlar kulübüne üyeyim
Bakalım ne diyecek ?!?!? kesi yeri, boyut, yerleşim yeri fln... Detayları yazarsınAz kaldı :)) azzz haftaya bir aksilik olmaz ise Ankara'da olucam volkan bey ile görüşücem her şeyde yolunda gider ise bir iki haftaya mutlu kadınlar kulübüne üyeyim
Yazıcam cnm tam günüm belli değil ptesi belli olucak heyecan dorukta :)Bakalım ne diyecek ?!?!? kesi yeri, boyut, yerleşim yeri fln... Detayları yazarsın
Volkan hoca benim ikinci görüştüğüm Dr du. İlk görüştüğüm Dr un karşısında korkudan ve utancımdan tir tir titremiştimYazıcam cnm tam günüm belli değil ptesi belli olucak heyecan dorukta :)
Selam tekrardanVolkan hoca benim ikinci görüştüğüm Dr du. İlk görüştüğüm Dr un karşısında korkudan ve utancımdan tir tir titremiştimsürekli memelerimi kapatmaya çalışıyordum zaten kapatması da kolaydı, çünkü meme diye bişey yoktu Volkan hocaya gittiğimde daha az heyecan vardı. Yine kapatma isteği Sonra 3. Başka Bi Dr la daha görüşmüştüm, onda da artık iyice alışmıştım. "Ne kapatcam yauww!!!" Modundayım sonra 3 Dr U günlerce kıyasladım, o mu bu mu şu mu Bu mu ..... Diye sonraaaa "the oscar goesssssss toooooo Volkan tayfurrrrrrrrr" dedim iyi ki de hocamızı seçmişim. Hiç Bi sıkıntı yaşamadım. Umarım bundan Sonra da yaşamam/yaşamayız
Volkan hoca benim ikinci görüştüğüm Dr du. İlk görüştüğüm Dr un karşısında korkudan ve utancımdan tir tir titremiştimsürekli memelerimi kapatmaya çalışıyordum zaten kapatması da kolaydı, çünkü meme diye bişey yoktu Volkan hocaya gittiğimde daha az heyecan vardı. Yine kapatma isteği Sonra 3. Başka Bi Dr la daha görüşmüştüm, onda da artık iyice alışmıştım. "Ne kapatcam yauww!!!" Modundayım sonra 3 Dr U günlerce kıyasladım, o mu bu mu şu mu Bu mu ..... Diye sonraaaa "the oscar goesssssss toooooo Volkan tayfurrrrrrrrr" dedim iyi ki de
Bir şey daha sorucam emeliyat öncesi ve sonrası sigara alkol kullanımı sıkıntı yaratırmı sen kullanıyormusun ona göre azaltıyım sigarayıVolkan hoca benim ikinci görüştüğüm Dr du. İlk görüştüğüm Dr un karşısında korkudan ve utancımdan tir tir titremiştimsürekli memelerimi kapatmaya çalışıyordum zaten kapatması da kolaydı, çünkü meme diye bişey yoktu Volkan hocaya gittiğimde daha az heyecan vardı. Yine kapatma isteği Sonra 3. Başka Bi Dr la daha görüşmüştüm, onda da artık iyice alışmıştım. "Ne kapatcam yauww!!!" Modundayım sonra 3 Dr U günlerce kıyasladım, o mu bu mu şu mu Bu mu ..... Diye sonraaaa "the oscar goesssssss toooooo Volkan tayfurrrrrrrrr" dedim iyi ki de hocamızı seçmişim. Hiç Bi sıkıntı yaşamadım. Umarım bundan Sonra da yaşamam/yaşamayız
Bir şey daha sorucam emeliyat öncesi ve sonrası sigara alkol kullanımı sıkıntı yaratırmı sen kullanıyormusun ona göre azaltıyım sigarayı
Canımmmm süperrrrrrrrrrrrSelam tekrardan
Muayenemi oldum canım dediğin gibi yapacağı ameliyattan vede kendinden emin bir doktor profosynel yaklaşımı ben daha soruyu sormadan tane tane yorulmadan anlatımı senin referansın orada gördüğüm örnekler çalışanlarının alakası yıldızlı pekiyi hakettiO kadar plastik cerrah gezdim normalinden sosyetesine bu kapıdan çıktım ve hayal kurdum sanırım verdiği güven yüzünden vedeeee 22sine randevumu aldım bende seni örnek alarak an ve an resim paylaşımımı yapıcam ki kadınlar ziyan olmasın umarım ameliyatımda sorunsuz geçer