Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Biraktım zaten ama suan hala hayal gibi sizleri gorunce farkına varıyorum:)) ayrıca diğer olan arkadaslarda beni izlerse sevinirim...

İnşllah:)) evet benim dokum var hocam bittiginde emin ol cok doğal görünüme sahip olacaklarını söyledi..suan 300 cc yeterli oldugunu soyluyor hocam bende bu işe girmişken acaba daha fazlasımı diorum:)

İnşllah:)) evet benim dokum var hocam bittiginde emin ol cok doğal görünüme sahip olacaklarını söyledi..suan 300 cc yeterli oldugunu soyluyor hocam bende bu işe girmişken acaba daha fazlasımı diorum:)
Canım hocaya tam olarak ne istediğini belirt, bence doğal bombastik olsun benimki doğal, Sihirlii ninki bombastik tabi doktorculuk oynamayalım hoca, yüzlercesini yaptı o en iyisini bilir sen hocaya, vücudunun elverdiği en büyük boyutu istediğini söyle ama şunu da asla unutmamalı, Nasıl 300 metrekare arsaya 400 metrekare ev yapılamıyorsa, max 300 cc nin sığdığı bir memeye fazlasını da koyamaz zaten sen istedin diye de koymaz

Tatildeyim, ve eşimin arkadaşlarıyla geldik. Birinin eşi Rus ama tipik sıkıcı Rus'lardan değil, şahane Bi kız dün tatilimizin ilk günüydü, beni bikinili görür görmez, yanıma gelip " senin memelerrrrrr silikon mu?" Dedi dondum kaldım. Ne diyeceğimi bilemedim. " ay evet, çok mu belli " dedim " yoooo, hiç belli değil." Dedi. " e peki Nasıl anladın" dedim. " 2 çocuk emzirrrrrmiş Birrrrrrr kadının memelerrrrri asla böyle olamaz. Baksana dimdik ve üstlerrrrrri dolu dolu " Dedi. " ben de senin ağzını yerim " dedim o da yaptırmaya karar verdi

Bugün plajda eski strapless bikinilerimden birini giydim. Bikininin arkası koptu, allahtan sabahın 8iydi kimsecikler görmedi. Bikini şak diye düştü sadece yaşlı Bi İngiliz teyze gördü hu huuu diyip alkışladı ben de yanına gidip İngilizce " işte biz böyle merhaba deriz turistlere" dedim. Öldük gülmekten sonra bağladık arkasınıeşim yoktu çok şükür, yoksaaaaa ömrüm boyunca bikini giydirmeZdi bana, haşema alırdı bana

Yalnız kızım babası gelir gelmez, havadisi verdi. " babaaaaaa annemin bikinisinin arkası patladı, yere düştü" Dedi. " ama kimse görmedi Dedi çok şükür şu yaşlı turist teyze yardım etti Dedi.

Sihirlii huuuuu, benim minnaklar bunu yaptıysa, seninkiler taaaaaa Rodos a uçururdu bikiniyi
sorma memelerim baş kaldırırdı vallahi,bu memelerden bayağ malzeme çıkar konuş konış bitmezzzzzzz
Canım valla memeler konuşturdun desene ayyy ne seksi olmuştur bikini düşmesi,havuzda çıktığını düşünsene benim başıma gelmişti eniştemlerle gitmiştik tatilr ben havuzda oynarken südyen açılmış haberim yok koenniştem uyardı memen açıldı diye ben şoook vuuu nasıl utandım anlatamam olmayan memelerimi gördü rezillik diz boyu,eee şimdi açılsa füzeler farkederim tabiki
Kızzzz demek anlaşıldı silikon olduğu haklılar valla benimkini görseler hemen anlaşılır desene 2 çocuk emzirmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…