- 4 Temmuz 2010
- 756
- 1.024
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Çok güldüm:))))Tatildeyim, ve eşimin arkadaşlarıyla geldik. Birinin eşi Rusama tipik sıkıcı Rus'lardan değil, şahane Bi kız dün tatilimizin ilk günüydü, beni bikinili görür görmez, yanıma gelip " senin memelerrrrrr silikon mu?" Dedi dondum kaldım. Ne diyeceğimi bilemedim. " ay evet, çok mu belli " dedim " yoooo, hiç belli değil." Dedi. " e peki Nasıl anladın" dedim. " 2 çocuk emzirrrrrmiş Birrrrrrr kadının memelerrrrri asla böyle olamaz. Baksana dimdik ve üstlerrrrrri dolu dolu " Dedi. " ben de senin ağzını yerim " dedim o da yaptırmaya karar verdi
Bugün plajda eski strapless bikinilerimden birini giydim. Bikininin arkası koptu, allahtan sabahın 8iydi kimsecikler görmedi.Bikini şak diye düştü sadece yaşlı Bi İngiliz teyze gördü hu huuu diyip alkışladı ben de yanına gidip İngilizce " işte biz böyle merhaba deriz turistlere" dedim. Öldük gülmekten sonra bağladık arkasını eşim yoktu çok şükür, yoksaaaaa ömrüm boyunca bikini giydirmeZdi bana, haşema alırdı bana
Canım inan burda en az 10 tane silikonlu anne gördüm. Genç kızlarınki dimdik dolu dolu olabilir. Ama Bebek havuzunda ben gibi çocuklarını oynatan kadınlarınki dimdik OLAMAZZZZZZZZZZZZsorma memelerim baş kaldırırdı vallahi,bu memelerden bayağ malzeme çıkar konuş konış bitmezzzzzzz
Canım valla memeler konuşturdun deseneayyy ne seksi olmuştur bikini düşmesi,havuzda çıktığını düşünsene benim başıma gelmişti eniştemlerle gitmiştik tatilr ben havuzda oynarken südyen açılmış haberim yok koenniştem uyardı memen açıldı diye ben şoook vuuu nasıl utandım anlatamam olmayan memelerimi gördü rezillik diz boyu,eee şimdi açılsa füzeler farkederim tabiki
Kızzzz demek anlaşıldı silikon olduğu haklılar valla benimkini görseler hemen anlaşılır desene 2 çocuk emzirmişim
Ha haSihirlii cnm, silikonu bilen biri seninkilerin büyütüldüğünü anlar. Ama komşu Hatice teyze gibi biri anlamaz. ne kadar doğal olursa olsun, ne kadar geçişl7eri yumuşak olursa olsun iki çocuklu bir kadının üst lopları boş olur. Sadece push up tarzı bir bikini ile o görüntü yakalanır, üçgen bikini ile mümkün değil o doluluk
İş yerinde farkeden olursa: " kilo aldım, spor yapıyorum, meme büyüten Bi kür uyguladım..."
Ha haAynennnn,valla ben kadınların memesinde gözüm silikon görünce eşime gösteriyom,aha bi silikonlu daha diyom,ya da bunun silikona ihtiyacı var diyom dalga geçiyom Ama dün hafif göğüs kısmı dekolteli pebcereli elbise giydim eşimin akrabası gözlerini alamadı maşallah çekip durdu 1 saat iltifat etti valla utandım eşimde kızdı şakayla karışık nazar değdircen karıma diyo hemen nazar sureleri okudum sonra dediki eşim:bidaha oraya giderken kapalı giyin nazarları değicek dedi
Ayy rahatsız oldum memeli olmak da zor arkadaşşşşAmaaaaaaan anlayan anlasın yokki yaptırdık yeterki iş arjadaşlarım anlamasııın korkarım adımı çıkarırlarr
Ha haAynennnn,valla ben kadınların memesinde gözüm silikon görünce eşime gösteriyom,aha bi silikonlu daha diyom,ya da bunun silikona ihtiyacı var diyom dalga geçiyom Ama dün hafif göğüs kısmı dekolteli pebcereli elbise giydim eşimin akrabası gözlerini alamadı maşallah çekip durdu 1 saat iltifat etti valla utandım eşimde kızdı şakayla karışık nazar değdircen karıma diyo hemen nazar sureleri okudum sonra dediki eşim:bidaha oraya giderken kapalı giyin nazarları değicek dedi
Ayy rahatsız oldum memeli olmak da zor arkadaşşşşAmaaaaaaan anlayan anlasın yokki yaptırdık yeterki iş arjadaşlarım anlamasııın korkarım adımı çıkarırlarr
O zaten lezbiyen olmadığını söylerken Bi panik yaşayacak ve senin memeleri unutacakİş yerinde farkeden olursa: " kilo aldım, spor yapıyorum, meme büyüten Bi kür uyguladım..."Fln de baktın hala kurcalıyorlar. " inanmıyorum yaaa!!! Sen Nasıl Bi insansın lezbiyen misin???? Beni bu kadar dikkatli incelemen tuhaf doğrusu Allah Allah neyse Can'ım sıkıldı şimdi bu bahsi kapatalım alım lütfen " de ne demiş atalar " baskın, basanındır" :)
İş yerinde farkeden olursa: " kilo aldım, spor yapıyorum, meme büyüten Bi kür uyguladım..."Fln de baktın hala kurcalıyorlar. " inanmıyorum yaaa!!! Sen Nasıl Bi insansın lezbiyen misin???? Beni bu kadar dikkatli incelemen tuhaf doğrusu Allah Allah neyse Can'ım sıkıldı şimdi bu bahsi kapatalım alım lütfen " de ne demiş atalar " baskın, basanındır" :)
Yıllar önce sankim örtmenimde böylr metodlar uyguluyoduO zaten lezbiyen olmadığını söylerken Bi panik yaşayacak ve senin memeleri unutacakben okulda da benzer Bi yöntem uyguluyorum. Bazen öğrenciler tuhaf veya cevabını hatırlayamadığım sorular soruyorlar. Ben de öyle uzatıyorum ki konuyu/cevabı, çocuğa neyi sorduğunu unutturuyorum. Bi de en sona " senin sorduğun sorunun Cevabını bulamak için önce şu sorunun cevabını bilmek gerekir " diyorum kendi sorduğum soruyu cevaplıyorum, öğrenci de " anladım hocam" diyip oturuyor ama ertesi ders mutlaka sorduğu soruyu da hemen araştırıp cevaplarım. "Aaa çocuğum bak geçen ders Zaman Nasıl geçti anlamadık, asıl sorduğun soruyu cevaplamadık" diyip, sorusunun yanıtını veririm.
İşteSihirlii , ben buna " cevaplayamıyorsan kafayı daha da karıştır " metodu diyorum
İş yerinde daha da orijinallerini uygulayabileceğine eminim
Sen var yaaaaa.... Kralını yaparsınYıllar önce sankim örtmenimde böylr metodlar uyguluyoduSenin gibi beceremem ama takdiği yeri geldiğinde denerim
Aaaa süpersinVe işte döndüm!
Yeniden :)
Henüz sizin gibi salina salina yürüyemedim plajda, işten firsat yokAaaa süpersin