Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Sen kesinlikle yanlış fiyat almışsın kesinlikle daha geçen ay yurtdışından bi arkadaşım ona amelyat oldu 9-10 bin tl civarı verdi diye biliyorum kesinlikle yanlış bilgi mümkün değil 30000 tlden fazla oluyor 9500 euro

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisiyle konustum whatsap bilgi hattina yazdim bu fiyati verdi bende şok oldum yazdigi msj duruyor yanlis anlama yok

Kendisiyle konustum whatsap bilgi hattina yazdim bu fiyati verdi bende şok oldum yazdigi msj duruyor yanlis anlama yok
Pelin gerçekten 9500 euroysa yuh derim bidaha sor ben tl yerine euro yazmış olabilir misiniz diye eminim ki yanlış yazmışım der ya olabilir mi böyle saçma fiyat

9500 mu yazdim 3900 demisti klavye hatasi

Pelin gerçekten 9500 euroysa yuh derim bidaha sor ben tl yerine euro yazmış olabilir misiniz diye eminim ki yanlış yazmışım der ya olabilir mi böyle saçma fiyat
Bende diyorum sen nasil 30 bin dedin aklim karıştı 3900 euro yazcaktim 9500 nerden cikti anlamadim mobilden yazıyorum t9 hatasi olabikir

3900 euroysa tamam evet pahalı ama devasa bişi değil yani ben vermezdim o parayı tabi ama şuan ortalama fiyatlar 10 bin istanbulda bence
Bir sene önce arkadasim buğra çöllüye 4500 tl ye yaptırdı bir senede nasil bu kadar fiyatlar degisiyor anlamiyorum benim anlastigim doktorlar genellikle en az 7000 yada 8000

Bu daha iyiymiş

O nasıl bir uslüp? Buradaki yazılanları binlerce üye okuyor. Haddime değil belki ama forum kurallarına uyaraktan paylaşımlar yapılmalı. Ne çirkin ya
Haddime degil diyorsun ama yinede ne çirkin ya diyerek elestiriyorsun icimden geldigi gbi yazdim ve pişman ďegilim :)

Haddime degil diyorsun ama yinede ne çirkin ya diyerek elestiriyorsun icimden geldigi gbi yazdim ve pişman ďegilim :)
Pelinsu malesef forumda bazı kurallar oldugu için içimizden geldiği gibi yazamıyoruz herşeyi yeni üye olduğun için bunun farkında değilsin belki. istersen biraz forum kurallarını oku ya da site yöneticisi K Kazen e sor forum kurallarına aykırı bi uslup mu değil mi diye

Himm peki ban yemeyelim ozaman daha ölçülü elestircem mümkün oldugu kadar ama siz eskilerde ukala davranmamalisiniz bence

Ay bende ya, çok istiyorum çünkü artık ...Burası bayağı faydalıymış, yeni keşfetdim bu siteyi canım..ve gerçektende inşaAllah en kısa zamanda oluruz,

İzmirdeysen Nejdet Şişmanı düşünebilirsin. Ayırdığın bütçe konusunda üzeceğini sanmıyorum. Paracı bir doktor değil kesinlikle. Meme konusunda da oldukça başarılı olduğunu duydum, ben kendisine lazerlipo oldum, titiz bir doktordur her konuda.

İzmirde nejdet şişman iyi diye duydum memede hiç görmedim yaptıgı bi meme ama görüşebilirsin belki fiyatları da ucuk değil diye biliyorum

Benim doktorum o

mutluluk2015 nasılsınız şu an? Her şey yolunda mı? :)
Ben de sene sonunda olmayı düşünüyorum, az önce bir konu okudum tansiyonum düştü korkudan, şimdi sizin konunuzu okuyunca rahatladım. Umarım ağrı sızı olayından çok etkilenmem..Hele o direnler..Allahım düşününce bile tansiyonum düşüyor

İzlemeye almanız mümkün mü beni?

Izliyorum canım.

Dr. Volkan Tayfura austos 2015 de koltuk altindan meme buyutme ameliyati oldum hic memnun kalmadim kendisinden 2 ay gecdi suan sol gogsumun altinda sislik var cift goguslu gibi halen gecmedide.Ameliyat oncesi gorusmede hic bilgi vermedi ve bana parayi hemen odemessem beni kotu yapacagini soyledi kendisi yani anlicaniz paraci bi Doktor hastayla iltibati sifir. Odemeden sonra faturada vermediler.

amelyattan önce mi söyledi size parayı hemen vermezseniz memenizi kötü yapacağını

Oncelikle gecmis olsun. Ama size ameliyat oncesi bilgi vermeyen bi doktora ameliyat olmaya nasil karar verdiniz? Ve ben de onun hastasiyim ve ameliyattan once alıyor parayı zaten bunu size kendisi belirtmiştir. Ben ve burdaki arkadaşlarım kendisine gittigimizde bizi gayet iyi bilgilendirdi defalarca ameliyat oncesi gitmeme ragmen bana her seferinde tatmin edici cevaplar verdi. Ustelik para konusunda da cok yardimci oldu paranin bi kısmını da bi kac icinde ödeyecem. Gercekten cok şaşırdım yazdıklarıniza. Sonucumdan da cok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…