Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Oncelikle gecmis olsun. Ama size ameliyat oncesi bilgi vermeyen bi doktora ameliyat olmaya nasil karar verdiniz? Ve ben de onun hastasiyim ve ameliyattan once alıyor parayı zaten bunu size kendisi belirtmiştir. Ben ve burdaki arkadaşlarım kendisine gittigimizde bizi gayet iyi bilgilendirdi defalarca ameliyat oncesi gitmeme ragmen bana her seferinde tatmin edici cevaplar verdi. Ustelik para konusunda da cok yardimci oldu paranin bi kısmını da bi kac icinde ödeyecem. Gercekten cok şaşırdım yazdıklarıniza. Sonucumdan da cok memnunum.
Ya doktorun böyle bişey demesi bana göre mümkün değil amelyat öncesi bide yani ama dediyse bile samimi bi ortamda espri olarak belirtmiştir kaldıki ciddi demiş olsa bile bi insan böyle bişey söyleyen doktora nasıl amelyat olabilir benim aklım almıyor bu yüzden malesef hiç gerçekçi gelmedi bana bu yorum

Ya doktorun böyle bişey demesi bana göre mümkün değil amelyat öncesi bide yani ama dediyse bile samimi bi ortamda espri olarak belirtmiştir kaldıki ciddi demiş olsa bile bi insan böyle bişey söyleyen doktora nasıl amelyat olabilir benim aklım almıyor bu yüzden malesef hiç gerçekçi gelmedi bana bu yorum
Bu siteye bilgi almak icin geliyo bi çoğumuz insanları yanlış yönlendirmek hic dogru degil üstelik:KK12::KK20:

Dr. Volkan Tayfura austos 2015 de koltuk altindan meme buyutme ameliyati oldum hic memnun kalmadim kendisinden 2 ay gecdi suan sol gogsumun altinda sislik var cift goguslu gibi halen gecmedide.Ameliyat oncesi gorusmede hic bilgi vermedi ve bana parayi hemen odemessem beni kotu yapacagini soyledi kendisi yani anlicaniz paraci bi Doktor hastayla iltibati sifir. Odemeden sonra faturada vermediler.
genelde hiçbir Dr fatura vermiyor kim bilir devlete vergi verecekleri zmn daha az almış gibi mi gösteriyorlar bilmiyorum. bu konu maliyeyi ilgilendiriyo.
seni kötü yaparım demek ne demek çok merak ettim ben ameliyattan sonra para jdemiştim kimse öncesinde vermemesi lazım bilmiyorum bana sonra vermek mantıklı geliyor bilgi almadan ameliyat olmakta mantıksız. mesela dr a gtiğinizde niye o telefonunuzdaki ses kaydını falan açmıyorsunuz ben her resmi kuruma giderken bunu yapıyorum bu şekilde kızımın öğretmenini de şikayet etmiştim en son belediyeyi bimere şikayet ettim üç günde çözdüler ben mi manyağım acaba elimde bi delil olmadan da hayatta konuşmam şimdi bu dr gelse size dava açsa hakkıdır resmen beni tehdit etti diyorsunuz

Dr. Volkan Tayfura austos 2015 de koltuk altindan meme buyutme ameliyati oldum hic memnun kalmadim kendisinden 2 ay gecdi suan sol gogsumun altinda sislik var cift goguslu gibi halen gecmedide.Ameliyat oncesi gorusmede hic bilgi vermedi ve bana parayi hemen odemessem beni kotu yapacagini soyledi kendisi yani anlicaniz paraci bi Doktor hastayla iltibati sifir. Odemeden sonra faturada vermediler.
Öncelikle geçmiş olsun, tabi gerçekten ameliyat olduysanız . Ben kendisinin avukatı değilim, zaten Volkan hocayı burada bi hastasının savunması çok komik ve kendisine hakarettir.bilmem kaç sene tıp eğitimi almış, yıllarca bu alanda son gelişmeleri takip ederek kendini yenilemiş bi Dr U sadece övebilirim. 3 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum, bu kadar beyefendi bu kadar net bu kadar ne yaptığını bilen bi hekimin tarzı değil bu anlattıklarınız. Bence bu bir karalama çalışması. Hem memenin altındaki çift görüntüden bahsediyorsunuz, ki bu korkunç bi şey, hem de paracı diyorsunuz. Ben de bu sıkıntı olsaydı paracı demeden önce başka sıfatlar kullanırdım açıkçası. Allah selamet versin diyorum sadece. Haklısınız diyelim , o zaman çoklu kişilik bozukluğu yaşayan bi Dr um var:KK70: Iyi ki de var :KK70:Dr Jeykıll, Mr. Hide :KK70:

:KK4:@esmerkiz006 , tabii ki bi Dr dan herkes memnun kalmayabilir. Tabii ki istenmeyen durumlar gelişebilir. Ama bu bahsettiğin PARACI, HIÇ AÇIKLAMA YAPMADI, PARAYI VERMEZSEN MEMENI KÖTÜ YAPARIM... Gibi sözlerin Hocayla alakası yok:stop:

:KK4:@esmerkiz006 , tabii ki bi Dr dan herkes memnun kalmayabilir. Tabii ki istenmeyen durumlar gelişebilir. Ama bu bahsettiğin PARACI, HIÇ AÇIKLAMA YAPMADI, PARAYI VERMEZSEN MEMENI KÖTÜ YAPARIM... Gibi sözlerin Hocayla alakası yok:stop:
Canım ben de okuyunca şok oldum gerçekten bırak kendi doktorumu başka bi doktorunda böyle bisey yapabilmesine ve hastanın da bunlara rağmen ameliyat olabilmesine inanamiyorum:63: zaten arkadaşta sırf bunlari demek icin üye olup kaçmış gibi gorunuyo:KK47:

Canım ben de okuyunca şok oldum gerçekten bırak kendi doktorumu başka bi doktorunda böyle bisey yapabilmesine ve hastanın da bunlara rağmen ameliyat olabilmesine inanamiyorum:63: zaten arkadaşta sırf bunlari demek icin üye olup kaçmış gibi gorunuyo:KK47:
Aklı olan zaten böyle bi yoruma kulak asmaz herkes her doktordan memnun kalamaz ama buraya bence kanıtsız bi şekilde kötü yorum yapılmamalı kaldı ki yapılan yorumun ne kadar yalandan oldugu belli bazıları başka nedenlerden dolayı sırf bunun için üye oluyor dr un adına bi leke çalıp cekip gidiyor bende bunu hiç kaldıramıyorum kendi dr uma yada bi başka dr a yapılan haksız yorumlarıda tepkisiz okuyamıyorum kendi doktorunu korumaya kalkışıncada dr un asistanı oluyorsun herkes kafayı yemiş iyice bi ara @SeraParis le bana dadanmıştı bi üye adı belli olmayan bi dr un hemşiresi asistanı yapmıştı bizi :KK70:

Aklı olan zaten böyle bi yoruma kulak asmaz herkes her doktordan memnun kalamaz ama buraya bence kanıtsız bi şekilde kötü yorum yapılmamalı kaldı ki yapılan yorumun ne kadar yalandan oldugu belli bazıları başka nedenlerden dolayı sırf bunun için üye oluyor dr un adına bi leke çalıp cekip gidiyor bende bunu hiç kaldıramıyorum kendi dr uma yada bi başka dr a yapılan haksız yorumlarıda tepkisiz okuyamıyorum kendi doktorunu korumaya kalkışıncada dr un asistanı oluyorsun herkes kafayı yemiş iyice bi ara @SeraParis le bana dadanmıştı bi üye adı belli olmayan bi dr un hemşiresi asistanı yapmıştı bizi :KK70:
Ben de başta emin olamadım cevap versem mi vermesem mi diye ama o kadar bariz karalamis ki sessiz kalamadım:KK48: diger yandan da avukati degilim asistani degilim ama kesin böyle olmakla suclanıcam dedim ama dayanamadim:KK70:

Ben de başta emin olamadım cevap versem mi vermesem mi diye ama o kadar bariz karalamis ki sessiz kalamadım:KK48: diger yandan da avukati degilim asistani degilim ama kesin böyle olmakla suclanıcam dedim ama dayanamadim:KK70:
mutluluk2015 mutluluk2015 bu forumda cok güvendiğim üyelerden biridir ve bu dr u en cok kendisinden dinlediğim için onun yorumlarının aksine dr hk tuhaf açıklamaları okuyunca mümkün değil dedim bu kadar zıt bi yaklaşım olamaz bu yüzden yalan yanlış bi yorum oldugunu düşündüm ama cıkardıgı sonuca bişey diyemem kötü olmuştur olabilir ama işinden cok kişiliğiyle alakalı yorum yapınca şaşırdım zaten neyse isteyen istediği yorumu yapsın ele ne geçiyorsa artık
:KK47::anneadayı:

mutluluk2015 mutluluk2015 bu forumda cok güvendiğim üyelerden biridir ve bu dr u en cok kendisinden dinlediğim için onun yorumlarının aksine dr hk tuhaf açıklamaları okuyunca mümkün değil dedim bu kadar zıt bi yaklaşım olamaz bu yüzden yalan yanlış bi yorum oldugunu düşündüm ama cıkardıgı sonuca bişey diyemem kötü olmuştur olabilir ama işinden cok kişiliğiyle alakalı yorum yapınca şaşırdım zaten neyse isteyen istediği yorumu yapsın ele ne geçiyorsa artık
:KK47::anneadayı:
Zaten her ne kadar istemesek de her doktorun yaptığı ameliyatta istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilir bunda doktor hatası veya hastanın ameliyata verdigi tepkinin etkisi olabilir bunlara kimse karşı çıkmıyor. Ben"benim doktorum hata yapamaz" demiyorum asla. Benim karşı çıktığım doktorun üslubuna ilişkin ortaya atılan iftira sadece :KK20:

Canım tboz tboz , çok tşkklr :KK66: duygular şelale:KK200::KK19: Herkes aynı Dr dan memnun kalacak diye bi şey yok elbette. Benim Dr umumda diğer Dr larında eminim fiyaskoları olmuştur, ya da devam eden davaları :KK64:Bahsettiğiniz gibi, burada emin olduğum tek şey kişiliğine veya tarzına yapılan garip yorum. Şu son 4 ayda 10/ 15 kere gördüğüm, diğer hastalarıyla tanışıp memnuniyetlerine canlı şahit olduğum, her şeyi kağıt kalemle çizerek tek tek anlatan, sen sormadan detaylandıran bi Dr U karalamak ayıp yaa.

Canım tboz tboz , çok tşkklr :KK66: duygular şelale:KK200::KK19: Herkes aynı Dr dan memnun kalacak diye bi şey yok elbette. Benim Dr umumda diğer Dr larında eminim fiyaskoları olmuştur, ya da devam eden davaları :KK64:Bahsettiğiniz gibi, burada emin olduğum tek şey kişiliğine veya tarzına yapılan garip yorum. Şu son 4 ayda 10/ 15 kere gördüğüm, diğer hastalarıyla tanışıp memnuniyetlerine canlı şahit olduğum, her şeyi kağıt kalemle çizerek tek tek anlatan, sen sormadan detaylandıran bi Dr U karalamak ayıp yaa.
Zaten yaptıgı yoruma da yapacagına da pişman olup gitti :KK70:

Canım kolların nasıl? Tam açabiliyor musun ???? :KK200:
Canım baya iyiler maasallah zaten 10. Gun gittiğimde volkan hoca kollari acma hareketini gosterirken beni baya zorladi neredeyse tam kaldirabiliyodum, simdi hic sıkıntım kalmadı :KK50: sag koltuk altımda biraz şişlik kaldı, izlerimden de memnunum simdiden iyiler :21:Valla sayende memeli ve mutluyum canımmmm :KK68::KK15:

Üniversite hastanesini aradım randevu için .. Muayene ücreti 100 tl dedi çok şaşırdım... Öyle paralı mı görüşmek yaa.. Üni sonuçta

DR VOLKAN TAYFUR HASTALARINI SADECE PARA OLARAK GORUYOR ELESTIRI KABUL ETMIYOR
Neden aynı yorumu sürekli sürekli yazıyorsunuz görememişiz gibi tekrar büyük harflerle yazıyorsunuz gelip amacınız doktoru kötülemekse kötülediniz tekrar tekrar yazmanızın amacı nedir konuya aynı şeyleri yazıp başkasının konusunu kirletmeyin

X