- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Zaten bütün Dr lar bizi para olarak görüyor. Hiç biri babasının hayrına yapmıyor. Müşteri / esnaf ilişkisinin aynısı. Forumdaki bütün üyelere soruyorum" meme estetiğini bedavaya yaptıran var mı??? " ya da Dr U şöyle söyleyen " sana bedava yapıyorum çünkü seni para olarak görmüyorum. Duan yeter." Var mı arkadaşlar bunu duyan ??? Yani Dr beni para olarak görmeyecek de ne olarak görecek!!!!!! Onu anlamadım doğrusu. Sen ne olarak görmesini istiyorsun????????DR VOLKAN TAYFUR HASTALARINI SADECE PARA OLARAK GORUYOR ELESTIRI KABUL ETMIYOR
Tabiki herkes memnun kalmak zorunda değil bi insan herkesi değil doktor olarak insan olarak da mutlu memnun edemez ama doktora yaklaşımınız cok değişik onu da geçtim aynı yorumu dönüp dönüp neden yazıyorsunuz ?Sen ve bi kaci memnun kaldi diye Herkes memnun kalacak diye bisey yokkkkkkkkkk BI doktordan !!!!!!!!
Sizene istedim kadar yazarim yorumu sizinmi bu forum sanki ???? Iaterawm 10 kere yazarim !!!Tabiki herkes memnun kalmak zorunda değil bi insan herkesi değil doktor olarak insan olarak da mutlu memnun edemez ama doktora yaklaşımınız cok değişik onu da geçtim aynı yorumu dönüp dönüp neden yazıyorsunuz ?
Devam edinSizene istedim kadar yazarim yorumu sizinmi bu forum sanki ???? Iaterawm 10 kere yazarim !!!
:) ortada muhabbet yoktu zatenarkadaşlar merhaba ben muhabbetin yönünü değiştireyim :)
aralık ayında ameliyat olmayı düşünüyorum. ankarada bir kaç dr. ile görüşmüştüm en son Atilla Kurtay ile görüştüm. memnun kaldım gibi. 400 cc ve üzeri yüksek yuvarlak implant kullanmayı uygun gördü ama operasyondan önce bir kez daha konuşuruz sen istediğin ve istemediğin duruş fotolarını getir dedi. bir önceki dr. 300 cc demişti. ama ben ona doğal dursun konusunda çok ısrar etmiştim (adamı bu konuda etkilemiş olabilirim).. 400 cc çok mu büyük durur doğallık gerçekten önemli benim için. ama yaptırdığımada değsin istiyorum. beyazın psikopat karakteri gibi oldum . büyük istemiyorum ama küçük de dursun istemiyorum :)
Atilla Kurtay ile görüşen ya da yaptıran var mı?? 400 cc sizce nasıl?? lütfen içimi rahatlatın :))
nasıl ekliyoruz fotoyu yani genel sayfada görünmeden.. bugün çekip eklemeyi deneyeyim:) ortada muhabbet yoktu zatenşuanki halinin fotosunu eklersen eger 400 cc büyük mü küçük mü durur anlayabiliriz az cok ben 2 kez oldm 300 mod plus taktırdm dogal olsun diye dr a cok söyledim sonra gittim high profile 350-375 ile değiştirdim o yüzden iyi düşün nerdeyse hiç dokummyoktu 375 cc gayet normal duruyo ne küçük ne büyük
ben sana yol yordam gösterelim bak çift meme görüntüsü varsa gerçekten bu dr hatasıdır var olan dokuna rağmen kas altı yapmıştır sebebi budurkendim bizzat yasadigim tecrübeden yaziyorum bunlari - sol gögusumun altindaki sisligi (cift gögüslü gibi duruyor)begenmedim diye beni kendisi süpermarket iscisi etti asaladi ve piskatirye yönlendirdi...elestiriyi kabul etmeyen hastasini asalayan bi doktor kimseye tafsiye etmiyorummmmmm...bu forumdaki iy yazilan yorumlara bakmayin siz ben gercek yüzünü gördüm bu doktorun
Albümler diye bi yer var oraya girip albüm oluşturman gerekiyor ayarlardan da sadece izlediklerim takip ettiklerim gibi bi yer var onu işaretliyorsun bizi de izliyorsun bizde o zaman görebiliyoruz fotoyu :)nasıl ekliyoruz fotoyu yani genel sayfada görünmeden.. bugün çekip eklemeyi deneyeyim
Canım forumda @lilis8906 var. Dr U Atilla Kurtay dı. Ona özelden yaz . Memeleri de çok güzel olmuştuarkadaşlar merhaba ben muhabbetin yönünü değiştireyim :)
aralık ayında ameliyat olmayı düşünüyorum. ankarada bir kaç dr. ile görüşmüştüm en son Atilla Kurtay ile görüştüm. memnun kaldım gibi. 400 cc ve üzeri yüksek yuvarlak implant kullanmayı uygun gördü ama operasyondan önce bir kez daha konuşuruz sen istediğin ve istemediğin duruş fotolarını getir dedi. bir önceki dr. 300 cc demişti. ama ben ona doğal dursun konusunda çok ısrar etmiştim (adamı bu konuda etkilemiş olabilirim).. 400 cc çok mu büyük durur doğallık gerçekten önemli benim için. ama yaptırdığımada değsin istiyorum. beyazın psikopat karakteri gibi oldum . büyük istemiyorum ama küçük de dursun istemiyorum :)
Atilla Kurtay ile görüşen ya da yaptıran var mı?? 400 cc sizce nasıl?? lütfen içimi rahatlatın :))
Sırtım benim de çok ağrıdı. Bunu engellemek için gündüz hiç yatmadım, hep evde gezindim. Neyse, hepsi geçicek merak etmeKonuyu baştan sona okudum ama siz şanslılardanmışsınız sanırım. Ben ilk 6 gün düzenli ağrı kesici kullanmama rağmen baya ağrılıydı. Sırtım çok kötüydü. Dr um kendimi kastığım için olduğunu söyledi. Ben göğsünü ameliyat ettim sırtını değil dd ki haklıama farklı olarak ben de hiç baskı hissetmedim sadece hareket ederken bıçak saplanıyomuş gibi sızılarım oldu onlar da hemen geçiyo zaten
Göğüs kasların çok güçlü olabilir. Hocanın ofisinde bi bayanla karşılaşmıştım, yaptıralı 1 yıl olmuş. Onun da çok ağrısı olmuş çünkü profesyonel anlamda sporla uğraşıyormuş. Göğüs kasları çok güçlüymüş. Benim sporla uğraştığım yok, 5 litrwlik su şişesini marketten eve taşımak tek egzersizimKonuyu baştan sona okudum ama siz şanslılardanmışsınız sanırım. Ben ilk 6 gün düzenli ağrı kesici kullanmama rağmen baya ağrılıydı. Sırtım çok kötüydü. Dr um kendimi kastığım için olduğunu söyledi. Ben göğsünü ameliyat ettim sırtını değil dd ki haklıama farklı olarak ben de hiç baskı hissetmedim sadece hareket ederken bıçak saplanıyomuş gibi sızılarım oldu onlar da hemen geçiyo zaten