915 dediler ama pazar günü gidip görüşcez inşallah son olarak ne derler bilmiyorum :)
Aylık dimi 9 ay mı ödeniyor 10 ay mı ? Ayarlayınca haberlerini bekliyorum inş istediğinöolur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
915 dediler ama pazar günü gidip görüşcez inşallah son olarak ne derler bilmiyorum :)
Aylık dimi 9 ay mı ödeniyor 10 ay mı ? Ayarlayınca haberlerini bekliyorum inş istediğinöolur :)
Evet evet öyle yapıyım o zaman bendeee hemen seçiyim yatağımı
Sen ankarada mısın bu arada arkadasım kaldı demiştin sen başka yurtta mısın ?
Yok canım ya malesef Ankara'da değilim
Ama en yakın arkadaşım okuyor,kaldığı yurtta sana söylediğim yurttu :)
2 sene kaldı eve çıkıyor bu sene de :)
Kaç aya bölüyolar onu hatrlayamıyorum suan.Umarım olur başka yurtlarada bakcaz aralarında en içime sinene giderim :) yazarım buraya da :)
Naptın canım halledebildin mi yurda kayıt oldun mu :)
Canım benim arkadaşımda bu sene gidiyor Ankara'ya oda int. Bakıyor bissürü özel yurt var ama pahalılar tabi senin okulun nerde bilmiyorum ama onun okuluna yakınlar özellikle çok pahallı yıllık 10 bin civarı tabi o iki ya da üç kişilik istiyor . Ama int. Bissürü var hepsine bak bence çok güzel yurtlar varmış spor salonu falan olan baya güzel :)
Bu arada canım güzel bir yurt bulursan Banada haber verir misin ? arkaşıma söyleyeyim en azından görmüş birinin yorumuyla gider bakar :)
Arkadaşlar ben de Ankara'da ilk senemi bitirdim ancak yurt konusunda oldukça tecrubeli oldum.. Özel Angora yurduna kayıt oldum ilk başta 4 kişilik odaya ancak oda arkadaşlarım çok sıkıntılı insanlardı . Yurt çok güzeldi ama önemli olan tekk şey oda arkadaşı ve oda arkadaşından sıkıntı yaşayınca gideceğimiz yer idaredir, idarenin de umrunda olmazsa büyük sıkıntılar yaşanabiliyor.. Yönetimin umrunda değildi, ve oda arkadaşlarımı karşıma alıp benimle alay ettiler resmen psikolojimi bozdular.. Bunun üzerine tabiki ailem gelip aldı beni ordan. Daha sonra Özel Tüfekçioğlu yurduna 2 kişilik odaya kayıt oldum.. Ankara'nın en iyi yurdu olarak bilinir ancak bu kadar para düşkünü bir yurt görmedim.. Nerden para aşırsak diye düşünen bi yönetimi vardı. Ayrıca çok ayrımcılık yapılıyordu. Ailemin haberi olmasına rağmen akşam yurda giriş saatimde sıkıntı çıkarıyorlardı ve üslupları iğrençti, oysa sevdikleri bi kaç kızın hiç böyle bir sıkıntısı olmuyordu.. 8 ay kaldım burada ancak 1 kere bile ıspanak yemeği yiyemedim çünkü ıspanaktan çok çimen vardı yemeğin içinde :) limon sularını, odaları temizledikleri deterjanları bile sulandırıyorlardı. Üstelik inanılmaz pahalı bir yurt yani verdiğimiz paraya bu kadar kötü hizmet ayıp bence. Odalarda buzdolabı yok katlarda yokk sadece kantinde var ve ona da hiç bir şey sığdıramıyoruz, zaten dışardan aldığımız meyve suyu vs nedense hep çöpe atılıyordu kantinden alalım diye.. Ayrıca oda arkadaşım tam bir sorunluymuş daha önceki oda arkadaşını kovmuş ama bana bu söylenmediği için kayıt oldum tabi.. Daha sonra duydum kızın olaylarını.. Çalınmadık eşyam kullanılmadık kıyafetim kalmadı.. Kısacası görünüşüne aldanıp da kayıt olmayın pişman olursunuz üstelik paranıza yazık..
İnşallah benim yurdum öyle olmaz gerçi tek kişilk oda da kalcam rahat etceğimi düşünüyorum :)
Herkes inanma diyodu öğrenci çekmek için yapıyolar falan diye umarım öyle çıkmaz buldğm yerde
Umarım hiç bi sıkıntı yaşamazsın canıım :)
Sonunda bi yurt buldum ama ankaranın merkezinden olmadı okulum uzak biraz merkeze okulama yakın bi yerden apart tarzı bi yurt buldum yerimide ayırttım :)
Aa çok sevindim canım :) hangi semtinde
İnşallah benim yurdum öyle olmaz gerçi tek kişilk oda da kalcam rahat etceğimi düşünüyorum :)
Herkes inanma diyodu öğrenci çekmek için yapıyolar falan diye umarım öyle çıkmaz buldğm yerde
Ya bende bu sene başlıyorum Ankara Üniversitesinde okuyacağım . Yurt arıyorum güzel ama çok pahalı olmayan yardımcı olabilir misiniz
Yardımcı olurum canım o kadar çok yurt araştırdım ki :)
Ama senin kriterlerin ne ona göre bakalım ?
Bi de okuyacağın fakültenin yeride önemli yakın bi mesafe olsun ya da ulaşımı kolay olsun
İstersen özelden mesaj at sen ordan konusalım