- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
Canim nasılsın var mı gelen gidenDoktorum normal doğumdan yana doğumum en fazla 20 gün kaldı zaten acil bişe olunca arıcam benim doktor akşama kadar diğer dr 23.00 kadar orda .sizin kaçıncı hafta
38.haftadayız bekliyoruz siz hastane bulabildiniz mi?Canim nasılsın var mı gelen giden
Uslu bebek demek ki vaktini bekliyor annesi.38.haftadayız bekliyoruz siz hastane bulabildiniz mi?
Aceleci çıkmış Zaman'ında gelsin inşallah Sincan koru iyi diye duymuştumUslu bebek demek ki vaktini bekliyor annesi.
Evet canım sincan koru nun Başhekimi eşimin hocası ymis ona gitcez bu hafta inşallah orda devam etcem ama perşembe günü az kalsın GATA da doguruodum
Evet yorumlar felan hep iyi inşallah ben de sorun yaşamam. Bebegimin suçu yok ya ben şiddetli kasılmalar a rağmen inatla kosturma ya devam ettim oda sert bir uyarı verdiAceleci çıkmış Zaman'ında gelsin inşallah Sincan koru iyi diye duymuştum
Tekrar merhaba20 ay önce güven hastanesinde doğum yaptım oğlum bir hafta küvezde kaldı 20 bin tl ödedik
Şimdi 2.Bebeğime hamileyim doktorumu kesinlikle hastane doktoru olarak seçtim ve memorial hastanesi yeşim hanıma gidiyorum tahlilleri devlet hastanesinde aile hekiminden randevu alarak sıra beklemeden çok rahat yaptıra bilirsiniz.
Memorial hastanesinde doğum yaparsanız eğer yenidoğan yoğun bakımı sgk anlaşmalı rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Siz orda mı yaptırıyorsunuz takibinizi? aciline gitmek zorunda kaldım geçen hafta aniden yükselen ateş sebebi ile ama acilde kadın doğum uzmanı yok. hamile olduğunuzu söyleyince diğer doktorlar müdahele etmek istemiyor. kendi doktorumla telefonda konuşarak bana müdahele ettiler.Çayyolu ümütköy tarafındaysanız yeni açılan Minesera aldan hastanesi öneririm.yenidoğan ünitesi var fiyatları diğer hastane göre makul dr sıcakkanlı ilgili
Evet kontrol Oray'a gidyorum acil bişe olunca dr arıcam.gece 23.00 kadar dr bulunuyor takipli hastası olduğum için dr iletişim halindeyimSiz orda mı yaptırıyorsunuz takibinizi? aciline gitmek zorunda kaldım geçen hafta aniden yükselen ateş sebebi ile ama acilde kadın doğum uzmanı yok. hamile olduğunuzu söyleyince diğer doktorlar müdahele etmek istemiyor. kendi doktorumla telefonda konuşarak bana müdahele ettiler.
Uslu bebek demek ki vaktini bekliyor annesi.
Evet canım sincan koru nun Başhekimi eşimin hocası ymis ona gitcez bu hafta inşallah orda devam etcem ama perşembe günü az kalsın GATA da doguruodum
Bu arada ben sincan koruya gittim kızlar hüseyin beye hastane biraz küçük ve kalabalık ama hüseyin beyi sevdim şeker güler yüzlü bi insan baya ilgilendi sagolsun
Hüseyin bey çok şeker canım ben memnunum şahsen doğumu da ona yaptircam inşallah ama başhekim olduğu için biraz yogun. Ceylan hanim I hiç bilmiyorum ama başka bir forumda iyi diye okudum gidenler memnunduMemnun kaldinmi canım bi de ceylan hanim la ilgili bilgin var mi
Hüseyin bey çok şeker canım ben memnunum şahsen doğumu da ona yaptircam inşallah ama başhekim olduğu için biraz yogun. Ceylan hanim I hiç bilmiyorum ama başka bir forumda iyi diye okudum gidenler memnundu
Canim bi kere gitmenin zararı olmaz memun kalmazsan yeni dr denersin. Aslında bende ille kadın olsun diodum ama hastane doktor muhabbetinden cidden çok sıkıldım artık. Akışına bıraktım hüseyin bey de ilgili çıktı inşallah sağ salim biter bu süreçSağol canım ya benim önceliğim bayan dr olduğu için ceylan hanımı düşünüyorum ama hakkında hiç yorum bulamadım bu da beni düşündürüyor açıkçası
Canim bi kere gitmenin zararı olmaz memun kalmazsan yeni dr denersin. Aslında bende ille kadın olsun diodum ama hastane doktor muhabbetinden cidden çok sıkıldım artık. Akışına bıraktım hüseyin bey de ilgili çıktı inşallah sağ salim biter bu süreç
Çok olmuş ya nie bu kadar çok dr değiştirdin ki canimcimSende haklısın canım bayan dr un bi yerde mutlaka bi sıkıntisi çıkıyor ama işte öncesinde hiç erkek dr a gitmedim ondan karisigim . Ya daha 27 haftaligim bu 5.doktorum olaxak düşünebiliyor musun ://
Çok olmuş ya nie bu kadar çok dr değiştirdin ki canimcim
Inşallah bulursun canım benim ya hakikaten Çok zor dr ve hastane işi. Bende kafayı yiyodum nerde doğum yapcam diye inşallah pişman da olmam ama bi kere dene ceylan hanımı madem hastaneden memnunsunYa canım sonuçta bunların hepsi uzman dr ve doğum normal bi eylem hepsi yaptırabilir o yüzden ama benim daha xok aradığım güven sıcak kanlilik beni rahatlatabilmesi bi de hastanenin xok kalabalik olmaması bu kriterleri diğerleri malesef sağlayamadi birinde dr tam aradığım gibiydi ama hastaneden çıkana kadar fenalık geciriyordum aşırı basık ve yoğundu o yüzden burayı cpk sevmiştim dr u da öyle . Ama yine husran
Inşallah bulursun canım benim ya hakikaten Çok zor dr ve hastane işi. Bende kafayı yiyodum nerde doğum yapcam diye inşallah pişman da olmam ama bi kere dene ceylan hanımı madem hastaneden memnunsun