ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Az once bi arkadaşla daha konuştum o da Hüseyin beye başlamış ve cok memnunmus çok beğenmiş bunları duydukcada kafam karışıyor ya gözümü karartip hüseyin beye mi gitsem diyorum hastaneyi değiştirmeyi hiç düşünmüyorum da
Hüseyin bey sıcak kanlı ve ilgili biri. Ben hiç kasılma dim ki öncesindeki dr umu çok sevdiğim halde biraz kasildidiğimi farkettim. Ilgili bi insan. Ben senin yerinde olsam her ikisini de denerim içine hangisi sinerse onda devam edersin. Artık kadın erkek ayırt etmiyorum gerçekten dediğim gibi dr ve hastane arayışı ndan bıktım ben

Hüseyin bey sıcak kanlı ve ilgili biri. Ben hiç kasılma dim ki öncesindeki dr umu çok sevdiğim halde biraz kasildidiğimi farkettim. Ilgili bi insan. Ben senin yerinde olsam her ikisini de denerim içine hangisi sinerse onda devam edersin. Artık kadın erkek ayırt etmiyorum gerçekten dediğim gibi dr ve hastane arayışı ndan bıktım ben

Kesinlikle haklısın bende xok sıkıldım gercekyen . Tavsiyelerin ixin teşekkür ederim canim

güncelleyelim arkadaşlar...

eklenmeyen hastaneler için mesaj bekliyorum :)

Tekrar merhaba
Ben Memorial'dan randevu alırken Yeşim Hanım'ın ismini göremedim doktor listesinde, Nesrin Fener ve Meltem Aksu'nun ismini gördüm. Hala Yeşim Hanım'da ve Memorial'da mı devam ediyorsunuz? Yoksa hastane mi değiştirdi Yeşim Hanım??
Malesef yeşim hanım nisan başında ayrılmış hastaneden. Kendisinede ulaşamadım şimdi nesrin hanıma gittim bir kere doğumada az kaldı doktor değiştirmek hiç iyi olmadı :KK43:

2016 fiyatlarını merak edenler için bilgim dahilinde olanları aşağıda listeledim. Not alabildiklerimi aktarıyorum.
Herkese sağlıklı, kolay doğumlar.

Ben hamileliğimin yarısını aştım o nedenle hamileliğin başlangıcında ya da öncesinde anlaşma yapılan hastanelerin fiyatlarını alamadım. Başka bir kaç hastane daha var aşağıdakilere ek fakat ben almadım fiyatlarını.
Özellikle Memorial için sigorta şirketlerine sordum ama hamilelik ortasında özel paketi yokmuş. ayrı ayrı konuştuğumuz yerlerden yaklaşık aynı fiyatları aldığımızı belirteyim. sundukları paket farklı olabiliyor sanırım içerik olarak.

Koru Çukurambar
6350 tl doğum paketi (10 muayene, tarama testleri, şeker yüklemesi, NST ler, normal/sezeryan doğum, doktorun istediği tüm laboratuvar testleri, 1 gece yatış+refakatçi, bebeğin ilk kontrolü+topuk kanı+aşısı, gebe okulu, psikolog+diyetisyen+emzirme danışmanlığı 1'er seans)
16 haftadan sonra 5,350 tl (7 muayene)
epidural 500 tl
ek yatış 500 tl
Yeni doğan yoğun bakımı var

paket dışı fiyatlar:
doğum: 4,500 tl
epidural: 750 tl
NST: 70 tl
doktor: 212 tl

Memorial
Normal doğum: 5,200 tl
Sezeryan doğum : 5,900 tl - 2 gece yatış+refakatçi
epidural: 400 tl
Muayene : uzm.dr. 220 tl / doç.dr. 270 tl
NST: 120 (3'lü paket)
Memorial da paket yok ama doğum fiyatı içine bebeğin ilk kontrolleri vs+kapı süsü vb detayları eklemişler.

Medicana (sigorta şirketi)
doğum paketi: 3,800 tl
normal/sezeryan doğum, mak. 2 gece yatış, refakatçi, 1.000tl 1 yıllık acil durum teminatı, bebeğin ilk kontrolleri sgk kapsamında, diğer küçük detaylar)
epidural: 400-450 tl civarı
tahliller+dr muayeneleri dahil doğum paketi: 5,250 tl
Yeni doğan yoğum bakımı var.
Halk sigorta aynı paket 4,500 tl
doğum+tahlil paketi 5,400 - 6,000 tl arası
tamamlayıcı sağlık sigortası ekletirseniz muayene 220 tl yerine 120 tl ye geliyor + indirim sağlıyor diğer bazı hizmetlerde.sanırım bebeğinde kontrollerini kapsayan bir çeşidi var.
(yatarak 250 tl / yatarak+ayakta 550 tl)

HRS (Sigorta Şirketi)
Doğum paketi epidural dahil : 3800-3950 tl arası değişen fiyatlar aldım.
normal/sezeryan doğum, mak. 2 gece yatış, refakatçi, 1.000tl 1 yıllık acil durum teminatı, bebeğin ilk kontrolleri sgk kapsamında, diğer küçük detaylar)
muayene uzm.dr 78 tl
Halk sigorta aynı paket 4,500 tl
doğum+tahlil paketi 5,2500 - 6,000 tl arası

Liv Hospital (Sigorta Şirketi)
Doğum paketi epidural dahil : 4.950 tl
normal/sezeryan doğum, mak. 2 gece yatış, refakatçi, 1.000tl 1 yıllık acil durum teminatı, bebeğin ilk kontrolleri, diğer küçük detaylar / sigortalardan biri bebeğin 2 aylık kontrollerini+kalça filmi+işitme testi vb testleri pakete dahil dedi.
muayene vd dahil değil
Halk sigorta aynı paket 5,750 tl
Full paket: 7,980 - 9,000 tl arası (8 muayene)

Medical Park (Sigorta Şirketi)
doğum paketi:
uzm.dr 2,950tl - öğr.üyesi 3,750 tl
yukarıdaki paketlerle benzer içerik
NST ücretsiz
epidural: 300 tl
uzm.dr muayene: 85 tl

Sigorta şirketi aracılığı ile anlaşırsanız hastaneyle %15 vergi indirimi avantajı + taksit imkanı var. ek olarak tamamlayıcı sağlık sigortası alıp indirimlerden faydalanılabilir, kaç hastaneyi kapsıyor emin değilim sanırım sgk ile anlaşmalı olmalı hastane.
yesa yesa şöyle bir şey paylaşılmış 2015 topiginde :)
Buraya da ekleyeyim dedim.

Merhabalarrr bütün yoeumları okudum tek tek vr içinde benim gittiğim hastaneden (etimed) bahsedilen tek yorum buldum sakinsampiyonn sakinsampiyonn arkadaşım sanada merhba bende o hastaneye ve ahmet cingiye gidiyorum şehir dışından geldim 33 haftadan beri o doktora gidiyorum sen ne zamandan beri gidiyosun ve memnunmusun şimdilik çok iyi doktor ama acaba doğum yapan tanıdığın filan varmı nasıl memnunmu acaba bilgi verirsen sevinirim

Selamlar elinize sağlık güzel olmuş bu araştırmalar. Bazı hastaneler yok onlarla ilgili de bilgi bulunsa süper olur. Güven hastanesi, Akay hastanesi, lina kadın sağlığı, Divan kadın ve Eryaman hastanesi gibi hem bizler için seçenekler artar hemde bilgi olur.
Birde naçizane fikrim kim nereye hangi doktora gidiyor ilgi alaka nasıl paylaşılsa oda güzel olabilir. Paylaşımlar için teşekkürler.

Selamlar elinize sağlık güzel olmuş bu araştırmalar. Bazı hastaneler yok onlarla ilgili de bilgi bulunsa süper olur. Güven hastanesi, Akay hastanesi, lina kadın sağlığı, Divan kadın ve Eryaman hastanesi gibi hem bizler için seçenekler artar hemde bilgi olur.
Birde naçizane fikrim kim nereye hangi doktora gidiyor ilgi alaka nasıl paylaşılsa oda güzel olabilir. Paylaşımlar için teşekkürler.

Kesinlikle katılıyorum

Giden arkadaşlar fiyat paylaşımı yaparlarsa süper olur ":)

Arkadaşlar. Ben yeni hamileyim 8 haftalik.. koruya gittim ilk aylin hanim. O kadar hizli muayene oluyor ki. Girmemle cikmam bir oldu.. hastasi cok. Bu yuzden sanirim.. ilk muayene ve kontrole gittim. Bi daha gitmeyi düşünmüyorum. 19 mayisa gittim. Baran hanim.. doktoru cok begendim ama yeni dogan unitesi yok hastanenin.. 37 tl muayene. Cok uygun. Nereye gidicem napicam bilmiyorum. devlet hastaneleri nasıl. Ozel odasi olanlar varmis sanirim. Ilk gebeligim cok tecrubesizim

Merhaba arkadaşlar benim de doktorum Koru Çukurambar'dan Mehmet Fırat Mutlu ve ben doktorumdan çok memnunum...doğum paketi aldık biz 6350 TL.ye...

Arkadaşlar. Ben yeni hamileyim 8 haftalik.. koruya gittim ilk aylin hanim. O kadar hizli muayene oluyor ki. Girmemle cikmam bir oldu.. hastasi cok. Bu yuzden sanirim.. ilk muayene ve kontrole gittim. Bi daha gitmeyi düşünmüyorum. 19 mayisa gittim. Baran hanim.. doktoru cok begendim ama yeni dogan unitesi yok hastanenin.. 37 tl muayene. Cok uygun. Nereye gidicem napicam bilmiyorum. devlet hastaneleri nasıl. Ozel odasi olanlar varmis sanirim. Ilk gebeligim cok tecrubesizim
Bende aynı sizin durumunuzdayim o yüzden de arayış içindeyim inşallah arkadaşların yardımları sayesinde iyi bir yer buluruz. İlla ki özel olsun demiyorum aslında iyi bir doktor olursa devlette olur.

Merhaba arkadaşlar benim de doktorum Koru Çukurambar'dan Mehmet Fırat Mutlu ve ben doktorumdan çok memnunum...doğum paketi aldık biz 6350 TL.ye...
Doğum paketine neler dahil oluyor a' dan z' ye herşey mi? O hastane aklımda olanlardan biri baya pahalı ama memnuniyet önemli. Değecek ise verilebilir.

Doğum paketine neler dahil oluyor a' dan z' ye herşey mi? O hastane aklımda olanlardan biri baya pahalı ama memnuniyet önemli. Değecek ise verilebilir.

Hastane yeni ve tertemiz çok hijyenik...1 gece kalışlı doğum+refakatçi+2'li ve 4'lü tarama+kan tetkikleri ve bütün muayene + sınırsız nst...çocuğun ilk tetkikleri ve topuk kanı...

X