ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

gebelik düşünen herkese sigorta yaptırmalarını tavsiye ediyorum. anadolu sigortalıyım, doktorum da özel ancak ödediğim ücretler sigorta anlaşmasına bağlı olarak sadece yüzde 20si. tüm tahlillerim ve kontrollerimi kapsıyor. doktorumun tobb etü hastanesi ile anlaşması var. tobb'da doğum anadolu sigortalılar için normal doğum(1 gece) 2575 tl, sezeryan(2 gece) 2976 tl dediler. doktor ve anestezi hariç oluyor bu ücrete.

sigorta yaptırdıktan sonra 1 yıl geçmesi gerekiyor ama demi üzerinden ?

Çayyolu ümütköy tarafındaysanız yeni açılan Minesera aldan hastanesi öneririm.yenidoğan ünitesi var fiyatları diğer hastane göre makul dr sıcakkanlı ilgili

Bilmiyorum ki canım eşim sormuştu ama ben çok ısrarlı normal doğum istiyorum normal doğum fiyati olabilir

Epidural doğum lohusa şerbeti kapı süsü fotoğrafçı ve kuaför paket 2,900.muayene 78 tl.doktor Esra çabuk cömert hrs gelmiş.
Bu pakete fiyat iyi gerçekten ama hastanede bi kadın doğumcu var bide yarım gün çalışan bi doktor var. Normal Doğum yaptırırlar mi. Sezeryancılar miki aceba. Sen ne zaman doğum yapcaksin canim. Benim hastane hala netleşMedi kafam karıştı iyice

Doktorum normal doğumdan yana doğumum en fazla 20 gün kaldı zaten acil bişe olunca arıcam benim doktor akşama kadar diğer dr 23.00 kadar orda .sizin kaçıncı hafta

Doktorum normal doğumdan yana doğumum en fazla 20 gün kaldı zaten acil bişe olunca arıcam benim doktor akşama kadar diğer dr 23.00 kadar orda .sizin kaçıncı hafta
Ay az kalmis masallah sağlıkla sihatle gelsin dünyaya inşallah. ben 32. Haftada yim doğum için hastane arayışı içindeyim. Bugün aradım o hastaneyi 2900 e doğum şerbet ve kapı süsü dahil dedi orda çalışan kız epidural olursa arti 750 dedi fotoğrafı felan hiç solemedi

Ben ilk açıldığından beri gidiyorum fiyat politikası değişmiş olabilir b
ben ilk açıldığında anlaşmıştım fiyat politikası değişmiş olabilir sizinde az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bide Yenimahalle özel orta doğu var orda normal doğum 2.000 seZaryan 2.250 ordaki dr günnur Altun yenidoğan ünitesi herşey mevcut bidr oraya bakın derim

sigorta yaptırdıktan sonra 1 yıl geçmesi gerekiyor ama demi üzerinden ?
evet ben 1 sene önceden yaptırmıştım anadolu sigortada, ama bir arkadaşım 5 ay bekleme şartı olan sigortalar da olduğunu söyledi. muhakkak araştırmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…