- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 42
Normal doğum sezaryen farkediyor mu peki pakette. Birde hastane acaba normal doğum yanlısı mı? Bazı yerler sezaryancı oluyormuş ya.Hastane yeni ve tertemiz çok hijyenik...1 gece kalışlı doğum+refakatçi+2'li ve 4'lü tarama+kan tetkikleri ve bütün muayene + sınırsız nst...çocuğun ilk tetkikleri ve topuk kanı...
Normal doğum sezaryen farkediyor mu peki pakette. Birde hastane acaba normal doğum yanlısı mı? Bazı yerler sezaryancı oluyormuş ya.
Hastane yeni ve tertemiz çok hijyenik...1 gece kalışlı doğum+refakatçi+2'li ve 4'lü tarama+kan tetkikleri ve bütün muayene + sınırsız nst...çocuğun ilk tetkikleri ve topuk kanı...
bütün muayene değil de 10 muayene hakkı veriyorlar diye biliyorum ben.
Ben 19 gün önce Minasera normal doğum yaptım Esra hoca çok ilgili ve güleryüzlü hastane ebeler bütün personel çok memnun kaldım sormak istediniz bişe varsa cevaplarım.esra hoca normal doğum yanlısı hastane 4 doğum gerçekleştiya arkadaşlar bişey sorcam kafam çok karıştı. şu çayyolunda yeni açılan minasera hastanesi ile ilgili detaylı ve kesin bilgisi olan var mı? hastane çok güzel görünüyo ve esra hoca hakkında da kötü yorum yapan hiç yok acaba fiyatlar nasıl ki muayene doğum falan ???
Ben 19 gün önce Minasera normal doğum yaptım Esra hoca çok ilgili ve güleryüzlü hastane ebeler bütün personel çok memnun kaldım sormak istediniz bişe varsa cevaplarım.esra hoca normal doğum yanlısı hastane 4 doğum gerçekleşti
hayırlı olsun. siz en başından beri esra hanımlamı başlamıştınız? bide kaç gün yatış yaptınız ?Ben 19 gün önce Minasera normal doğum yaptım Esra hoca çok ilgili ve güleryüzlü hastane ebeler bütün personel çok memnun kaldım sormak istediniz bişe varsa cevaplarım.esra hoca normal doğum yanlısı hastane 4 doğum gerçekleşti
Normal seZaryan doğum fiyat aynı oda süsleme lohusa şerbeti doğum fotoğrafçısı standart oda 2.900tl epidural 750 tlDoğum ve muayene ücretleri nasıl acaba ?
Kapı süsü hediyelik falan var hepsi size kalıyor ben 1 gece yatış yaptım 30. Hafta başladım evime yakındı yeni açılmıştı memnun kaldım temiz hastane sakinNormal seZaryan doğum fiyat aynı oda süsleme lohusa şerbeti doğum fotoğrafçısı standart oda 2.900tl epidural 750 tl
epidural pahalıymış diğer hastanelere göre ama doğum fiyatı makul denebilir. ama açıkçası iki doktor olması ve vardiyalı çalışmaları insanı endişelendiriyor. doktor şehir dışında falan olursa nasıl yapıyolarki acaba doğuma öteki bayanmı giriyor?Kapı süsü hediyelik falan var hepsi size kalıyor ben 1 gece yatış yaptım 30. Hafta başladım evime yakındı yeni açılmıştı memnun kaldım temiz hastane sakin
Doğuma yakın şehir dışına gitmiyor çünkü bizim doğumu yaptıktan sonra şehir dışına çıktı.acil bişe olursa cep numarası veriyorepidural pahalıymış diğer hastanelere göre ama doğum fiyatı makul denebilir. ama açıkçası iki doktor olması ve vardiyalı çalışmaları insanı endişelendiriyor. doktor şehir dışında falan olursa nasıl yapıyolarki acaba doğuma öteki bayanmı giriyor?
Sanırım gidip denemeden karar veremeyeceğim. Bir çok hastane ve doktor tavsiye ediliyor ama uzaktan karar veremiyorum tek tek denesek mi ne yapsak bilemedim. Beğendiğim bir yer olsa paket alırım diye düşünüyorum ama devlette de iyi bir doktor bulursam düşünebilirim diyorum bakalım nasip.
Evet zaten 10 kez ancak çağırıyorlar sıradışı birşey olduğunda ücret talep etmediklerini söylediler..
Slm kızlar tobb etü de Tamer Bilensoy var . Bileniniz var mı , iyi diye duydum. Ben daha çok yeni hamileyim .ona gitmeyi düşünüyorum.fikirlerinizi bekliyorum...
Slm kızlar tobb etü de Tamer Bilensoy var . Bileniniz var mı , iyi diye duydum. Ben daha çok yeni hamileyim .ona gitmeyi düşünüyorum.fikirlerinizi bekliyorum...