ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Hüseyin bey sıcak kanlı ve ilgili biri. Ben hiç kasılma dim ki öncesindeki dr umu çok sevdiğim halde biraz kasildidiğimi farkettim. Ilgili bi insan. Ben senin yerinde olsam her ikisini de denerim içine hangisi sinerse onda devam edersin. Artık kadın erkek ayırt etmiyorum gerçekten dediğim gibi dr ve hastane arayışı ndan bıktım ben

Kesinlikle haklısın bende xok sıkıldım gercekyen . Tavsiyelerin ixin teşekkür ederim canim

güncelleyelim arkadaşlar...

eklenmeyen hastaneler için mesaj bekliyorum :)

Malesef yeşim hanım nisan başında ayrılmış hastaneden. Kendisinede ulaşamadım şimdi nesrin hanıma gittim bir kere doğumada az kaldı doktor değiştirmek hiç iyi olmadı

yesa şöyle bir şey paylaşılmış 2015 topiginde :)
Buraya da ekleyeyim dedim.

Merhabalarrr bütün yoeumları okudum tek tek vr içinde benim gittiğim hastaneden (etimed) bahsedilen tek yorum buldum sakinsampiyonn arkadaşım sanada merhba bende o hastaneye ve ahmet cingiye gidiyorum şehir dışından geldim 33 haftadan beri o doktora gidiyorum sen ne zamandan beri gidiyosun ve memnunmusun şimdilik çok iyi doktor ama acaba doğum yapan tanıdığın filan varmı nasıl memnunmu acaba bilgi verirsen sevinirim

Selamlar elinize sağlık güzel olmuş bu araştırmalar. Bazı hastaneler yok onlarla ilgili de bilgi bulunsa süper olur. Güven hastanesi, Akay hastanesi, lina kadın sağlığı, Divan kadın ve Eryaman hastanesi gibi hem bizler için seçenekler artar hemde bilgi olur.
Birde naçizane fikrim kim nereye hangi doktora gidiyor ilgi alaka nasıl paylaşılsa oda güzel olabilir. Paylaşımlar için teşekkürler.

Kesinlikle katılıyorum

Giden arkadaşlar fiyat paylaşımı yaparlarsa süper olur ":)

Arkadaşlar. Ben yeni hamileyim 8 haftalik.. koruya gittim ilk aylin hanim. O kadar hizli muayene oluyor ki. Girmemle cikmam bir oldu.. hastasi cok. Bu yuzden sanirim.. ilk muayene ve kontrole gittim. Bi daha gitmeyi düşünmüyorum. 19 mayisa gittim. Baran hanim.. doktoru cok begendim ama yeni dogan unitesi yok hastanenin.. 37 tl muayene. Cok uygun. Nereye gidicem napicam bilmiyorum. devlet hastaneleri nasıl. Ozel odasi olanlar varmis sanirim. Ilk gebeligim cok tecrubesizim

Merhaba arkadaşlar benim de doktorum Koru Çukurambar'dan Mehmet Fırat Mutlu ve ben doktorumdan çok memnunum...doğum paketi aldık biz 6350 TL.ye...

Bende aynı sizin durumunuzdayim o yüzden de arayış içindeyim inşallah arkadaşların yardımları sayesinde iyi bir yer buluruz. İlla ki özel olsun demiyorum aslında iyi bir doktor olursa devlette olur.

Merhaba arkadaşlar benim de doktorum Koru Çukurambar'dan Mehmet Fırat Mutlu ve ben doktorumdan çok memnunum...doğum paketi aldık biz 6350 TL.ye...
Doğum paketine neler dahil oluyor a' dan z' ye herşey mi? O hastane aklımda olanlardan biri baya pahalı ama memnuniyet önemli. Değecek ise verilebilir.

Doğum paketine neler dahil oluyor a' dan z' ye herşey mi? O hastane aklımda olanlardan biri baya pahalı ama memnuniyet önemli. Değecek ise verilebilir.

Hastane yeni ve tertemiz çok hijyenik...1 gece kalışlı doğum+refakatçi+2'li ve 4'lü tarama+kan tetkikleri ve bütün muayene + sınırsız nst...çocuğun ilk tetkikleri ve topuk kanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…