lightpinklady merhabalar yorumlarınızı okudum fikir olsun diye yazmak istedim daha önce yazmıştım burada ama eskileri okumamışsınızdır belki. Ben ilk olarak Sincan koru hastanesine başladım faika hanıma memnundum aslında ama hem yol uzaktı hemde muayene parası yüksekti yani sonuç olarak muayenede birşey yaptıkları yok rutin kontrol doğum diğer yerlerden uygun ama muayenesinin pahalı olması enteresan oradan çıkarıyorlar herhalde acısını. Daha sonra bu sebeplerden dolayı banada yakın olduğu için Yenimahalle orta doğu hastanesinde günnur hanıma geçtim kendisinden de memnundum ama kilo tansiyon ve tahlil takibi pek yapmayışı aklıma takıldı ama hakkını yiyemem ultrasonla uzun uzun inceliyordu.
Bu sebepler aklıma takıldığı için buradaki yorumlarda olumlu şeyler okuduğum Mina sera aldan hastanesine geçtim bayram öncesi ve hala orada devam ediyorum bize yine çok yakın değil ama doktorumdan memnunum Esra hanım çok ilgili güler yüzlü ve gayet açık bilgilendiriyor her seferinde kilo tansiyon kontrolü yapıyor ultrasonla baya inceliyor tahlilleri takip ediyor tum eski tahlillerimi istedi baktı eşimde bende memnun kaldık doğuma kadar bir aksilik olmazsa kendisiyle devam etmeyi istiyoruz nasipse. Hastane odalarında baktım ve beğendim. Umarım size fikir olur hakkınızda hayırlısı olsun.
Uzun uzun yazmissiniz,cok tesekkur ederim. Birbirimizin halinden anliyoruz, cunku doktor ve hastane arayisinda olmak gercekten insani strese sokan bir seymis..bulamayinca ve zaman daralinca hep bunun uzerine dusunuyo insan.. sagolun halimden anladiginiz icin :)
Ben de en son eryaman hastanesi Oskar bey e muayeneye gittim. Kendisinden memnun kaldim simdilik.. Fiyatlari da oldukca uygun.Bakalim bir aksilik cikmazsa orada olur sanirim dogum..ama net konusablmem icin en azindan 1kere daha gitmem gerek sanirim..
Hastaneden bahsedeyim,odalari ben de gezdim.gayet temiz.. gorevliler cok ilgili,guleryuzluler ve bir sey icin zorluk cikarmak yerine gercekten ellerinden geliyorsa yardmci olmaya calisiyorlar. O ozel hastanelerdeki soguk hava pek yok. Gunes isigi alan.bir hastane
Florasanlarla dolu donuk koridorlar yok sanki..Topuklu ayakkabili sahte guluslu makyajli kizlar yerine,sizle ilgilenen,cevap veren icten gorevli arkadaslar var... Yani simdilik boyle ..ilk.izlenimim... umarim degismez sonradan.
Aklimda bulunsun yine oneriniz. Bir sorun cikarsa oraya giderm ikinci bi adres olarak..
Bu aralar biraz sorunluyum,aabahlari kalbim cok hizli atiyor. Cok yorgun oluyorm. Doktor bikac ilac verdi ama ilacla da gecmedi carpinti vs..
Evden cikamyorum kac gundur.. 8.ay icindeyim,ondan mi acaba..bilginiz varsa yardimci olun bana,neden olabilir sizce sikayetlerim? Doktor kansizlik var dedi demir mg ve ca yazdi.. ama tam olarak duzelemedim