Ya bende 11+4 üm DR beni ta 14. Haftanın donunda çağırdı geç olmaz mı sence bende perşembe günü için randevu aldım Pınar hanım a Gülnur diye biri de varmiş sanırım o Nasıl birde yarını tarif eder misin cinsiyeti belli mi senin
Teşekkür ederim Can'ımsultan pınar hanım daha genç esmer kıvırcık saçlı
gunnur hanım daha orta yaşlı daha ağır kumral tecrübeli görünüyor ama
Bende perşembe günü için randevu aldım ama bakalım Nasıl olacaksultan pınar hanım daha genç esmer kıvırcık saçlı
gunnur hanım daha orta yaşlı daha ağır kumral tecrübeli görünüyor ama
Aa niye o kadar gec cagirdi kiYa bende 11+4 üm DR beni ta 14. Haftanın donunda çağırdı geç olmaz mı sence bende perşembe günü için randevu aldım Pınar hanım a Gülnur diye biri de varmiş sanırım o Nasıl birde yarını tarif eder misin cinsiyeti belli mi senin
Bende perşembe günü için randevu aldım ama bakalım Nasıl olacak
Kalirsiniz insallah.simdiye kadar nereye gidiyordunuz ?yarın ivedik orta doğuda muayene olacagım ayy inşallah memnun kalırım ve hastaneme karar vermis olurum
ben urfada çalışıyorum 5. ayıma kadar urfada bi özel hastaneye gittim daha sonra ankaraya geldim ve 2 ay zekai tahire gittim ama o hastanede aklımda o kadar çok soru işareti oldu ki anlatsam btmez bi kere doğumda kalabalık odalar olacaktı vs. bende ordan vaz gectim . orta doğu evime arabayla 5 dk inş memnun kalırım çok yoruldum hastane doktor aramaktanKalirsiniz insallah.simdiye kadar nereye gidiyordunuz ?
Ben memnunum simdilik cok şükür hangi doktora randevu aldiniz ?ben urfada çalışıyorum 5. ayıma kadar urfada bi özel hastaneye gittim daha sonra ankaraya geldim ve 2 ay zekai tahire gittim ama o hastanede aklımda o kadar çok soru işareti oldu ki anlatsam btmez bi kere doğumda kalabalık odalar olacaktı vs. bende ordan vaz gectim . orta doğu evime arabayla 5 dk inş memnun kalırım çok yoruldum hastane doktor aramaktan
esra aktepeyi arkadasım çok övdü ondan aldım randevu fakat memnun kalmazsam günnur yüce düşünüyorum siz biliyor musunuz bu doktorları.bi de bugün doğum odalarını gezmek istcm siz gezdnz mi?Ben memnunum simdilik cok şükür hangi doktora randevu aldiniz ?
Docent o doktor.hic gitmedim kendisine..esra aktepeyi arkadasım çok övdü ondan aldım randevu fakat memnun kalmazsam günnur yüce düşünüyorum siz biliyor musunuz bu doktorları.bi de bugün doğum odalarını gezmek istcm siz gezdnz mi?
Docent o doktor.hic gitmedim kendisine..
Odalari bugün gezmeyi düşünüyordum ama acil isim vardi bir dahaki gidisimde insallah gezecegim
Yaa ben hic o kadar beklemedim simdiye kadarselam. ben bugün odaların oldugu tarafa gittim kapıları süslemişlerdi ve çok hoşuma gitti ama boş oda olmadığı için içerisini göremedim ... tek hoşuma gitmeyen şey 16:15 randevusuna 17 de girmem oldu baya yogundu
Yaa ben hic o kadar beklemedim simdiye kadar
Ya beklemek birsey degil de en önemlisi doktoru sevip sevmemek ben eski gittigim yerde bayaa bekliyordum ama doktoru seviyordum orasi hem uzak hem pahali diye biraktm.burdada dedigim gibi hic öyle birsey yasamadm gercekten sizin şansıniza olmus bugün. Doktordan memnun kaldiniz mi en önemlisi oorda bekleyen birisi ilk defa bugün böyle oldu dedi benim şanssızlığım galiba
selam. ben bugün odaların oldugu tarafa gittim kapıları süslemişlerdi ve çok hoşuma gitti ama boş oda olmadığı için içerisini göremedim ... tek hoşuma gitmeyen şey 16:15 randevusuna 17 de girmem oldu baya yogundu
orda bekleyen birisi ilk defa bugün böyle oldu dedi benim şanssızlığım galiba