ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Maşallah demin attıgım ilk mesajmış..
Çok anlamlı olmuş kusura bakmayın kızlar :)
Liste ve paylaşımlarınız için teşekkürler ben de araştırıyorum şu an,

İlk listeyi güncellemek istedim olmadı :))) yesa şimdiye kadar yazılan tüm sayfaları okudum, sonradan paylaşılanları oluşturduğun listeye ekledim. Ama paylaşamıyorum :))) Sana gönderebilirim paylaşmak ve güncellemek istersen, herkese faydası olacaktır diye düşünüyorum.
Selamlar.

teşekkürler canım mesajını bekliyorum :)

Merhaba 8 haftalık hamileyim, bende özelde bir doktora gidiyorum ama muayenehane (230TL) yani hastane değil özel hastanelerde doğum yaptırıyor anlaşmalı yerler varmış ama epey pahalıya patlayacak gibi, bende daha uygun bir yol olur mu ilgili bilgili normal doğum yanlısı doktor arayışındayım belki bir süre ikili devam edip sonra birinde karar kılarım diye araştırma yapıyorum.

Amin canım, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)

E o zaman tahlillerini filan da dışarda yaptırırsın sen, o da pahalıya patlar. Madem 230 veriyosun medicanada memorialde kontrolünü ol.hem hem doğumunu da bildipin hastanede yaparsın ama haftan daha erken bence halk sigorta ile filan görüş doğum paketi yaptır daha uygun olur hem de iyi hastanelerde bakılmış olursun.

düşük riskim var güvendiğim bir dr gittiğim uzun zamandır tanıyorum ama evt pahalıya denk gelıyor. devlet hastanesınde yaptırdım tahlıllerımı saglık ocagıda yapıyor onu dısarda yaptırmıyorum ama doğum yaptırdığı hastanelerde bu saydıkların aynı ucretlerı soyluyor bu hastanelerın fıyatlarını arastırdım asagı yukarı aynı yere denk gelecegınden pek yanasmadım. hastanede yıne sıra vb oluyor benım dr um doğumu vb varsa haber verıyor randevuyu ayarlıyoruz gıdınce beklemıyorum ıstedıgım zaman arıyor ulasıyorum vs o nedenle her dr her hastaneye evet dıyemıyorum uzun zamanda gelen bır bebek bızımkısı kıymetlı bıraz dusuk rıskıde cabası. arastırcam zaten vakıt daha erken ama yakın zamanda bı dolanmak gerekecek dusuk rıskınden dolayı gezemıyorumda yatıyorum maalesef. nette arastırıyorum bende.

Hacettepede hangi hocaya gidiyorsunuz? Yine normal gebelik odasinda mi oluyor muayeniz. Yani sadece sonucu hocaya gösteriyorsunuz degil mi?

Kusura bakmayin ben de sizi yakaladigim icin hemen sormak istedim. Kacinci haftadasiniz? Kan tahlili hic mi yapilmadi? Yapildi ise yapılan kan tahlillerinin ucretleri hakkinda bilgi verebilir misiniz

Kusura bakmayin ben de sizi yakaladigim icin hemen sormak istedim. Kacinci haftadasiniz? Kan tahlili hic mi yapilmadi? Yapildi ise yapılan kan tahlillerinin ucretleri hakkinda bilgi verebilir misiniz
Rica ederim birbirimize yardım için burdayız.26.haftamdayım ben.ben yazdıktan sonra yapıldı kan tahlili:) bir de en başta ben tüm tahlilleri sağlık ocağında yaptırmıştım onları gösterdim, sanırım gerek görmedi.zaten son gittiğimde de konuştum açık açık, adamın günahını aldığımı düşündüm, kendimi suçlu hissettim.o zaman durumun neye müsait olursa o şekilde doğurursun dedi gayet net.okuyosunuz internetten kafanızı bulandırıyosunuz dedi:) hakkaten haklı.sadece yorum okuyarak bazen çok gaza geliyoruz burda evhamlanıyoruz.
Sonuç olarak ben değiştirmeyeceğim dr umu seviyorum, anlaşıyorum, güveniyorum.
Sormadığın birsürü şey söyledim di mi? Kusura bakma.hastane çok uygun.en son şeker yüklemesi ve başka şeylere bakmak üzere kan verdim, 16 tl ödedim sadece düşün.2li 3lü taramalar da çok değildi diye hatırlıyorum.50-60 mıydı, inan net değil ama çok değil.zaten muayene 50 tl, doğum 1300.sezeryn normal fark yok.çok da sıcak samimi bi hastane tüm çalışanlarıyla birlikte.kesinlikle tavsiye ederim..Allah gönlüne göre versin canım...

Allah şifa versin, inşallah biran önce düzelir durumun.arayıp ulaşbileceğin, tahlil, test için de sürekli aynı yere gidebileceğin, Allah korusun gerektiğinde aciline de gidebileceğin yerler var.zaten özel bi hastanede çok fazla sıra beklemezsin.ben en çok 10dk beklemişimdir.o da doğum vs bi şey olmuştur.bana özel muayenehaneler eksik geliyo yanlış anlama, illa ki dr un çok iyidir de bi test istediğinde başka yerlere gidiyosun, doğumunu başka bilmediğin bi yerde yaptırıyosun filan..hep dışarıya bağlısın.
çok kişi düşük tehlikesine sahip, bi şekilde geçiyo, sağlıklı bebişler doğuruyolar, inşallah seninki de öyle olurbiran önce sıkıntılarından kurtulman dileklerimle..Rabbim hayırlısını versin hepimize..

çok teşekkürler.yani gerçekten uygun diğer hastanelere göre. hoca da pozitif ben de ona devam etmeyı düşünüyorum

bunlar benımde kafamı karıstırıyor bende ondan arastırıyorum, umarım kafa gore bır dr bulurum
Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin.

Fiyatlar çok yüksek gördükçe üzülüyor insan . Devlet hastanesinde doğan da çocuk özelde doğanda çocuk. Bence bu alanda bizler maalesef inanılmaz sömürülüyoruz. Olan bize oluyor. Anne olmak baslı basına zor bir süreç iken bir de bu masraflar. Allah hepimizin yardımcısı olsun ..

Niçin devlet hastanelerinde imkanlar iyi degil diye düşünüyorum, özel hastane ve muayenehanelere bir nevi mecbur bırakılıyoruz.

Ayrıca özel hastaneler arasındaki bu fiyat farkı nıye bu kdar fazla arkadaşlar? biri 1300 fiyat verıyor biri 6350- 7 binlerde. Muayene ücretleri de öyle, biri 50 liraya muayene ediyor bir diğeri 200-300 lira..

Merhaba kızlar
Ben minnosumu kucagima aldim tam 19 günlük olduk. Koru sincan da pazar sabahi doğum yaptım hüseyin beyle. Kötü bi doğum oldu normal başlayıp kordon dolaması nedeni ile acil sezeryan ile biten uzun Bi süreçti. Sonrasında 10 gün epidural agrilarindan mahvoldum. Ancak hüseyin beyin ilgisi ve şeker ligi ve hastaneden memnun kaldim 2 gece kaldık bebegim de enfeksiyon nedeni ile 3 gün yenidoğan da yattı yenidoğan bölümü ve doktoru da gayet iyiydi.
Darısı tüm hamilelere ve isteyenlere
Sevgiler

Tamamen katılıyorum sana çok haklısın.aslında onların da sgk nın belirlediği ücretlerin üzerine koyma hakları sınırlı yasada ama bi şekilde uyduruyolar sanırım kılıfına.
Devlet hastanesinde kendimi güvende hissetmiyorum, çok pahalı yerlerde de hissetmiyorum.bi tahlil isteyince acaba gerçekten ihtiyacım var mı para tuzağı mı diye paranoya yapıyorum.ben de en makulü, orta halli güvendiğim temiz hastanelere gidiyorum.sonuçta yaptıkları, baktıkları aynı.bir ton para verince mucize yaratmayacaklar.
RABBİM HEPİMİZİ İYİ NİYETLİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN..

Günaydın, gözünüz aydın, geçmiş olsun.hğseyin bey kendi dr unuz muydu, pazar günü nöbetçi mi geldi? Bir de ne kadara mal oldu doğumunuz? Epidural ağır mı geldi acaba? Doğum esnasında sıkıntı olmamıştır inşallah..
Uygun olduğunuzda yanıtlarsanız sevinirim.koru benim evime çok yakın..

merhaba Ortadoğu hastanesi yenimahalledeki, annemgilin evinin dibi.
eski küçük yeri vardı sonra büyük hastane yaptılar.
annemin en ufak başı ağrısa oraya gider.
hemen her bölümünü ziyaret etmiştir tabi doğum hariç.

izlenimlerim çok pahalı değil orta karar.
birde çalışıyorsanız rapor konusunda sıkıntı hiç çıkarmıyorlar.
annem çok seviyor orayı.
geçmiş sayfalarda hastane hakkında hiç kimsenin fikri olmayınca yazmak istedim...

pazartesı rapor almam gerekecek 8,5 haftalık benımkısı gıtsem alabılır mıyım acaba ortadoğudan saglık ocagını bır denıcem soonrada orayı denerım olmazsa. dr um ozel muayenesı olan bı dr rapor sıkıntı bana. ucretler falan nasıl pazartesı gıdersem hangı dr u tavsıye edersınız belkı devam ederız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…