ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Çukurambar korunun paketinde 10 muayene doğum tahliller filan bebeğin ilk muayenesi herşey var diye biliyorum 6300 TL de fiyatı varmış alan bir bayanla konuştuk. Sadece doğum değil paket bildiğim.

benim bahsettiğimde doğum paketi . Orta doguda 10 muayne ,tahliller ,dogum ,dogum sonrası yatış oda süsleme hepsi dahil. 4000 :)

Medicana da 2li tarama veya diğer tesleri sigortasız yaptıran var mı fiyat vermiyorlar hastaneden gebelik süresince standart testler nekadar tutuyor ortalama?

Merhaba ankarada ozel ortadogu hastanesi dediğiniz 19 mayis hastanesimi dikmendeki peki siz hangi doktora gidiyosunuz memnunmusunuz bende 5 haftalik hamileyim ama fiyatlar çok fazla gercekten

Merhaba ankarada ozel ortadogu hastanesi dediğiniz 19 mayis hastanesimi dikmendeki peki siz hangi doktora gidiyosunuz memnunmusunuz bende 5 haftalik hamileyim ama fiyatlar çok fazla gercekten

19 MAYIS HAstanesi değil. burası yeni açıldı. Yenimahallede . ay sonunda ilk muaynemi olcam bakalım bilgi veririm mutlaka.

Arkadaslar merhaba ben tek yumurta ikzine hanileyim ve tek plesanta riskli gebelik 18. Digeri 17 hafalik hem gazi hem hacettepe perinatoloji ye giduorum ancak dogumhaneler tavirlar cok cirkindi birebir sahit oldum hijyen 0. Benim sadce dortlu taramam kaldi tamamlayici sigortayla livi dusunuyorum sevtap hanim perinatoloji uzmaniymis die duydum yada koruda falan bildiginiz varmi lutfen yardimci olun allah herkesin yardimcisi olsun simdiden

canım ben de Faika hanim a gitcem ama Hüseyin beyden de iyi bahsediyorlar ne dersin

Arkadaşlar merhaba, ben de batıkent bilgi selçuk aslana gidiyorum.konu bile açtım bu konuda kimse yanıtlamadı.burayı yeni gördüm.açan arkadaştan Allah razı olsun.
Selçuk hocanın tecrübesine, bilgisine güveniyorum.yaklaşımı da çok iyi.her zaman pozitif.ama eksik geliyo bana.nebi tansiyonuma, kiloma bakıyo, ne arada tahlil isteyip kanıma, vitaminime bakıyo.sağlık ocağına gittim geçen, hafif demir eksikliği varmış, ilaca başladım mesela.buna kalsam haberim bile olmayacak. Hadi bunları geçtim, kendim araştırıp dr a sorup eksiklerimi gideriyorum.ama herkes sezeryancı diyo.ben de şiddetle normal istiyorum her şey uygun olursa.
Şimdi sornmak istiyorum size de, hiç mi nornal doğum yaptırmamış bu adam ve hastane? Herkesi istisnasız sezeryan mı yapıyo?
Ben düzenimi bozmak istemiyorum.biçok yer araştırdım, kimseye güvenemiyorum.en azından bu dr u biliyorum.
Devleti bile düşündüm, cesaret edemiyorum.hassasım çok etkilenirim olumsuzluklardan, çocuk gibi oluveriyorum.
Lütfen bi yorum yapın, var mı selçuk hocayı tanıyan, normal doğum yaptığını duyan bilen?hatta ona giden?

Canım keşke bilsem de yorum yapabilsem ama bilgi hastanesinin genel.olarak sezeryan yaptığını biliyorum sezeryan yüzdesi çok yüksek diye yazılmıştı..

Canım keşke bilsem de yorum yapabilsem ama bilgi hastanesinin genel.olarak sezeryan yaptığını biliyorum sezeryan yüzdesi çok yüksek diye yazılmıştı..
Sağol canım benim cvp yazman bile yeter.olmadı medicanayla görüşcem sadece doğum için, son zamanlarda nasıl doğum yapacağım belli olur az da olsa heralde.zaten bebik filan çok iri olrsa hiç düşünmem sezeryan olur, başka hastane de aramam.nasılsa dr sezeryanda çok tecrübeli

Arkadaşlar medicana güncel fiyat- telefonla görüştüm

Normal-4320+epidural mesai içi olrsa 400, olmazsa 550
Sezeryan-4860

Tek çekim, paket yok dediler.ama tamamlayıcı sigortalarla görüşülebilir sanırım.bir de bizim tanıdık var orda, onunla görüşeceğim bakalım nasip...

Canım ben de medicanaya gidiyorum tüp bebeği de orda yaptırdığım için başka doktorun takibine geçmek istemedim nr olur olmaz diye biz halkbank sigortadan doğum paketi aldık paket 6000 lira muayene ücretleri 215 normalde halkbank sigortası olduğu için 100 lira öpüyoruz

Ben 26.haftamdayım, seninki mantıklı olmuş.ah en baştan eşim demişti sigorta yaptıralım diye.ben dinlemedim.hastaneden arayan kız paketimiz yok diyo ama bi halk sigortayla görüşmek lazım.sen devam et tabi, medicana çok iyi diyolar, bizim bi tanıdık da orda doğurdu çok memnun.
Hepimiz için sağlıklısı hayırlısı olsun canım benim:)

merhaba turgut özala giden hiç yok mu son durum nedir sgk anlaşması kalktı sanırım orada da iyi doktorlar var fiyatlar nasıl acaba?

merhaba turgut özala giden hiç yok mu son durum nedir sgk anlaşması kalktı sanırım orada da iyi doktorlar var fiyatlar nasıl acaba?

anlaşma kalkınca hastaneyi çok boş gördüm, fiyatlarda uçmuş muayne 150 tahlile 200 verdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…