ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

tatlım her bölüm rapor veriyor.
ama doğum bölümünü hiç bilmiyorum.dr da tavsiye edemiyorum maalesef. bende gittim ama başka bölümlerine.
sadece bi kere bir kadın öğretmen yarım dönem rapor almış.kardesım varmış şaşırmış.uzun aldı diye.
dr ile görüşürseniz mutlaka yardımcı oluyorlar.hatta resepsiyondaki kıza soyleyın ona göre yönlendiriyor galıba.
fiyatlar uçuk değil ondan eminim.
ama raporu çok alırsanız ücret artıyor neye göre bilmiyorum.

yine rapora çok acil ihtiyacın olursa demetevler iş bankası şubesi var caddede, oraya yakındı sanırım tepe tıp merkezi var.
orasıda yardımcı oluyor.

eşim resmen ölüyordu gripten, babası nerdeyse sırtında taşıdı yen. devl hastane 1 gün rapor verdi.sonraki gün aile hekimine gitti oda 1 gün verdi.
inanabiliyor musunuz....ve eşim 15 gün ağır bir grip geçirip ölümden döndü resmen kendisi böyle tarif ediyor.işte böyle zamanlarda kurtarıcı oldu buralar.

son dönemki gripler 10 günden daha kısa bir sürede mümkün değil geçmiyor ama dr larda çok rapor vermek istemiyorlar bende grip olduğumda 2 gün vermişti 2 gunde hafta sonu vardı dınlen toparlanırsın ama 10 gunden erkende gecmez demişti aile hekimi gecmiş olsun.
pazartesi bi gidicem gibi görünüyor telefonla bilgi aldım ücretleri uygun gibi.
tesekkurler bilgiler için.

Ben de şu ortaDoğu hastanesi merak edip aradım

Muayene 52
Diğer doktor 72
doğum 2000
epidural 300 fark

Paket fiyati sa 4000 civarı

Ama doktor önerisi olan yok sanırım

Ven deneme amaçlı gidebilirim bakalım :)

banada aynı fiyatları verdiler yaklasık olarak op dr 52, doç dr 72. normal doğum 2000 epiduralle 2250 dedi yanlıs anlamadıysam sezeryanı dusunmedıgım ıcın ıyı dınlememesımı ama 250-300 farkı vardı sanırım. aynı sekılde doc ın o cıvarda yıne farkı varmıs bu fıyatlara muayene dahıl degılmıs ama ılk bebek kontrollerı sezeryande 2 gece normalde 1 gece yatıs ve refakatcı dahıl dedı. bende pazartesı bı gıdıp bakarım sanırım. sızınde deneyımlerınızı alırız benden once gıdersenız

Canım aklında doktor var mı ben ona gitmeyim 2 farklı doktor görmüş olalım :)

Ben seçtim canım sultan pinar dundar gideceğim kontrol için gelecek hafta yorumları yazarim :)

Canım aklında doktor var mı ben ona gitmeyim 2 farklı doktor görmüş olalım :)

Ben seçtim canım sultan pinar dundar gideceğim kontrol için gelecek hafta yorumları yazarim :)
bende günnur hanımı düşündüm pazartesi sağlık ocagında sanırım halledebılecegım ama yakın zamanda bi ugrayacagım yınede

Ben de şu ortaDoğu hastanesi merak edip aradım

Muayene 52
Diğer doktor 72
doğum 2000
epidural 300 fark

Paket fiyati sa 4000 civarı

Ama doktor önerisi olan yok sanırım

Ven deneme amaçlı gidebilirim bakalım :)
eline sağlıkk tatlımm benimm ben ortadoğuda ilk muayenelerimize gittim Dr. Esra hanım genc bir bayan muayene ücreti 72 liraydi dediğin gibi bir kaç kere gittik doktor hanım iyi fakat çok ilgilenmiyor gibi geldi. doğum paket fiyatını öğrenince zaten vazgeçtik oraya 4000 TL vereceğime gider medicanada yaparım. ortadoğu henüz yeni açıldı çok güvenemedik açıkcası

Mesaj için çok teşekkürler canım

Ben de yarına sultan pinar Hanımdan randevu aldım yazarim yorumları

Ben daha hamile değilim zaten bu kalalım hayırlısıyla :)

Medicana 5250 iyiymis aslında ama bize uzak genelde is cikisi gideriz burası yakın olması da işimize gelirdi aslında ama doktor önemli tabii yarın bi bakalim :)

Sunrise82 ye onerimle her ikimizde Mujde Koyuncu hocamizda devam ediyoruz gebelik takibimize aylik 200 tl doktora muayene ucreti oduyoruz. Hastanelerle anlasmasi oldugu icin mi bilinmez liv 4000 medicana 3500 dogum ucretleri olarak fiyatlandirma cikardi bana ancak Sunrise82 2017 senesinde dogum yapacagi icin uzerine 500 tl eklenmis bir fiyat cikardi. Ozel hastanelerde kontroller 15 dk bile surmezken her gidisimizde yayila yayila bebislerimizin sagligini detayli sekilde takip ettirme imkani yakaliyoruz.

canım ben şuan muayeneler için Dr. Müjde Koyuncuya başladım atakulenin karşısında dikmende ilk muayeneden çok memnun kaldık eşimle ama ücreti 200 TL aylık ister bir kere git ister 5 kere fiyat değişmiyor. medicanayla anlaşması var 4000 TL olacak. liv lede var oda 4500 TL anlaşmalı fiyatı.

bakın bakınn kimler gelmişş hoşgelmiş

anladım canım biraz pahalıya geliyor toplamda bi de bize uzak ama yine de çok teşekkürler paylaşımın için :)

anladım canım biraz pahalıya geliyor toplamda bi de bize uzak ama yine de çok teşekkürler paylaşımın için :)
Pahaliya geldigini dusunme bizde ilkinde oyle dusunduk ancak 2li tarama icin hastaneler en dusuk 400 den fiyat cikariyor ayrintili usg 250 den assagi yok ama mujde hanim 2li taramanin usg ayagini kendi olcup denge goruntulemede yine onun hastasi oldugun icin indirim sagliyorsun ayrintili usg mi ben 150 ye 2li taramami 100 tl ye yaptirdim.

Merhabalar benim yazdım dr günnur Altun özel orta doğu hastanesi Yenimahalle'e olan karışıklık olmuş tıp merkezi değil

ilk mesajı düzenledim canım orada kaçıncı numarada hata var ben gunnur altun ıle ılgılı bır sey paylasmamısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…