Arkadaşlar merhaba, ben de batıkent bilgi selçuk aslana gidiyorum.konu bile açtım bu konuda kimse yanıtlamadı.burayı yeni gördüm.açan arkadaştan Allah razı olsun.
Selçuk hocanın tecrübesine, bilgisine güveniyorum.yaklaşımı da çok iyi.her zaman pozitif.ama eksik geliyo bana.nebi tansiyonuma, kiloma bakıyo, ne arada tahlil isteyip kanıma, vitaminime bakıyo.sağlık ocağına gittim geçen, hafif demir eksikliği varmış, ilaca başladım mesela.buna kalsam haberim bile olmayacak. Hadi bunları geçtim, kendim araştırıp dr a sorup eksiklerimi gideriyorum.ama herkes sezeryancı diyo.ben de şiddetle normal istiyorum her şey uygun olursa.
Şimdi sornmak istiyorum size de, hiç mi nornal doğum yaptırmamış bu adam ve hastane? Herkesi istisnasız sezeryan mı yapıyo?
Ben düzenimi bozmak istemiyorum.biçok yer araştırdım, kimseye güvenemiyorum.en azından bu dr u biliyorum.
Devleti bile düşündüm, cesaret edemiyorum.hassasım çok etkilenirim olumsuzluklardan, çocuk gibi oluveriyorum.
Lütfen bi yorum yapın, var mı selçuk hocayı tanıyan, normal doğum yaptığını duyan bilen?hatta ona giden?