tatlım her bölüm rapor veriyor.pazartesı rapor almam gerekecek 8,5 haftalık benımkısı gıtsem alabılır mıyım acaba ortadoğudan saglık ocagını bır denıcem soonrada orayı denerım olmazsa. dr um ozel muayenesı olan bı dr rapor sıkıntı bana. ucretler falan nasıl pazartesı gıdersem hangı dr u tavsıye edersınız belkı devam ederız.
ama doğum bölümünü hiç bilmiyorum.dr da tavsiye edemiyorum maalesef. bende gittim ama başka bölümlerine.
sadece bi kere bir kadın öğretmen yarım dönem rapor almış.kardesım varmış şaşırmış.uzun aldı diye.
dr ile görüşürseniz mutlaka yardımcı oluyorlar.hatta resepsiyondaki kıza soyleyın ona göre yönlendiriyor galıba.
fiyatlar uçuk değil ondan eminim.
ama raporu çok alırsanız ücret artıyor neye göre bilmiyorum.
yine rapora çok acil ihtiyacın olursa demetevler iş bankası şubesi var caddede, oraya yakındı sanırım tepe tıp merkezi var.
orasıda yardımcı oluyor.
eşim resmen ölüyordu gripten, babası nerdeyse sırtında taşıdı yen. devl hastane 1 gün rapor verdi.sonraki gün aile hekimine gitti oda 1 gün verdi.
inanabiliyor musunuz....ve eşim 15 gün ağır bir grip geçirip ölümden döndü resmen kendisi böyle tarif ediyor.işte böyle zamanlarda kurtarıcı oldu buralar.