ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Merhaba arkadaşlar,
Ankara özel hastane paylaşımları yapalım dedik.:KK36:

İlk mesaj sürekli olarak güncellenecektir.:KK36:

Ancak mesaj sayısı belli bir sayının altındaysa o bilgileri dahil etmeyeceğim (kimse kusura bakmasın ama reklam için üyelik çok fazla)

Önceliğim de bayan doktor olduğu için diğer hocalarımızın fiyatlarını almadım:KK36:

sabah sabah 4 yeri aradım (20.02.2016):KK36:

@morordek cim de 2 yeri aradı (22.02.2016):KK68:

HASTANELERDOKTORLARI VE ÜCRETLERİDOGUM FIYATIILETISIM VE TELEFON
medical parkaylin hanım 192
özge hanım 85
pınar hanım 85
saime hanım 85
doğum paketi= 4500 (son 3 aydır kaldırmışlar 25 şubat 2016)
doğum 3780 sezeryan normal fark etmiyor epidural farkı 500
BATIKENT ( 0312 666 80 00 / 8837 YA DA 8878) sincan lokman hekimmuayene = 50
1750 normal, 2000 sezeryan SİNCAN( 444 99 11) Bilgi hastanesinida hanım =50 1300 (normal ya da sezeryan farkı yokBATIKENT ( 0312 278 37 37)
Etimed hastanesimuayene ücreti = 79 normal sezeryan fark yok 1730 ELVANKENT ETİMESGUT (0312 293 06 06)
Balgat KoruMuayene ücreti = 212 TLNormal veya sezaryen (epiduralsiz)=4500 TL
Normal veya sezaryen (epiduralli)=5250 TL
Doğum paketi = 6350 TL
444 66 62 akropol hastanesi Muayene ücreti = 90 TL
Doğum = 2500 TL
? Sincan KoruMuayene ücreti = 107 TLDoğum =2000 TL anlaşmalı kurumlar ile 1600
Doğum paketi = ? TL
444 66 62 MemorialUzman dr = 220 TL
Doç dr = 270 TL
Prof dr = 300 TL
Normal & epiduralli = 5600 TL
Sezaryen & epiduralli = 6350 TL
(0312) 253 66 66 TOBB ETÜ doçent= 380 diğer = 305 normal= 6000 sezeryan =6600 SÖGÜTÖZÜ (0312 292 99 00)

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

bir de bir arkadaşımızın mesajını buraya kopyalayalım dedik

Koru Çukurambar
6350 tl doğum paketi (10 muayene, tarama testleri, şeker yüklemesi, NST ler, normal/sezeryan doğum, doktorun istediği tüm laboratuvar testleri, 1 gece yatış+refakatçi, bebeğin ilk kontrolü+topuk kanı+aşısı, gebe okulu, psikolog+diyetisyen+emzirme danışmanlığı 1'er seans)
16 haftadan sonra 5,350 tl (7 muayene)
epidural 500 tl
ek yatış 500 tl
Yeni doğan yoğun bakımı var

paket dışı fiyatlar:
doğum: 4,500 tl
epidural: 750 tl
NST: 70 tl
doktor: 212 tl

Memorial
Normal doğum: 5,200 tl
Sezeryan doğum : 5,900 tl - 2 gece yatış+refakatçi
epidural: 400 tl
Muayene : uzm.dr. 220 tl / doç.dr. 270 tl
NST: 120 (3'lü paket)
Memorial da paket yok ama doğum fiyatı içine bebeğin ilk kontrolleri vs+kapı süsü vb detayları eklemişler.

Medicana (sigorta şirketi)
doğum paketi: 3,800 tl
normal/sezeryan doğum, mak. 2 gece yatış, refakatçi, 1.000tl 1 yıllık acil durum teminatı, bebeğin ilk kontrolleri sgk kapsamında, diğer küçük detaylar)
epidural: 400-450 tl civarı
tahliller+dr muayeneleri dahil doğum paketi: 5,250 tl
Yeni doğan yoğum bakımı var.
Halk sigorta aynı paket 4,500 tl
doğum+tahlil paketi 5,400 - 6,000 tl arası
tamamlayıcı sağlık sigortası ekletirseniz muayene 220 tl yerine 120 tl ye geliyor + indirim sağlıyor diğer bazı hizmetlerde.sanırım bebeğinde kontrollerini kapsayan bir çeşidi var.
(yatarak 250 tl / yatarak+ayakta 550 tl)

HRS (Sigorta Şirketi)
Doğum paketi epidural dahil : 3800-3950 tl arası değişen fiyatlar aldım.
normal/sezeryan doğum, mak. 2 gece yatış, refakatçi, 1.000tl 1 yıllık acil durum teminatı, bebeğin ilk kontrolleri sgk kapsamında, diğer küçük detaylar)
muayene uzm.dr 78 tl
Halk sigorta aynı paket 4,500 tl
doğum+tahlil paketi 5,2500 - 6,000 tl arası

Liv Hospital (Sigorta Şirketi)
Doğum paketi epidural dahil : 4.950 tl
normal/sezeryan doğum, mak. 2 gece yatış, refakatçi, 1.000tl 1 yıllık acil durum teminatı, bebeğin ilk kontrolleri, diğer küçük detaylar / sigortalardan biri bebeğin 2 aylık kontrollerini+kalça filmi+işitme testi vb testleri pakete dahil dedi.
muayene vd dahil değil
Halk sigorta aynı paket 5,750 tl
Full paket: 7,980 - 9,000 tl arası (8 muayene)

Medical Park (Sigorta Şirketi)
doğum paketi:
uzm.dr 2,950tl - öğr.üyesi 3,750 tl
yukarıdaki paketlerle benzer içerik
NST ücretsiz
epidural: 300 tl
uzm.dr muayene: 85 tl

Sigorta şirketi aracılığı ile anlaşırsanız hastaneyle %15 vergi indirimi avantajı + taksit imkanı var. ek olarak tamamlayıcı sağlık sigortası alıp indirimlerden faydalanılabilir, kaç hastaneyi kapsıyor emin değilim sanırım sgk ile anlaşmalı olmalı hastane.

Maşallah demin attıgım ilk mesajmış..
Çok anlamlı olmuş kusura bakmayın kızlar :)
Liste ve paylaşımlarınız için teşekkürler ben de araştırıyorum şu an,

İlk listeyi güncellemek istedim olmadı :))) yesa yesa şimdiye kadar yazılan tüm sayfaları okudum, sonradan paylaşılanları oluşturduğun listeye ekledim. Ama paylaşamıyorum :))) Sana gönderebilirim paylaşmak ve güncellemek istersen, herkese faydası olacaktır diye düşünüyorum.
Selamlar.

Maşallah demin attıgım ilk mesajmış..
Çok anlamlı olmuş kusura bakmayın kızlar :)
Liste ve paylaşımlarınız için teşekkürler ben de araştırıyorum şu an,

İlk listeyi güncellemek istedim olmadı :))) yesa yesa şimdiye kadar yazılan tüm sayfaları okudum, sonradan paylaşılanları oluşturduğun listeye ekledim. Ama paylaşamıyorum :))) Sana gönderebilirim paylaşmak ve güncellemek istersen, herkese faydası olacaktır diye düşünüyorum.
Selamlar.

teşekkürler canım mesajını bekliyorum :)

Merhaba 8 haftalık hamileyim, bende özelde bir doktora gidiyorum ama muayenehane (230TL) yani hastane değil özel hastanelerde doğum yaptırıyor anlaşmalı yerler varmış ama epey pahalıya patlayacak gibi, bende daha uygun bir yol olur mu ilgili bilgili normal doğum yanlısı doktor arayışındayım belki bir süre ikili devam edip sonra birinde karar kılarım diye araştırma yapıyorum.

Ben 26.haftamdayım, seninki mantıklı olmuş.ah en baştan eşim demişti sigorta yaptıralım diye.ben dinlemedim.hastaneden arayan kız paketimiz yok diyo ama bi halk sigortayla görüşmek lazım.sen devam et tabi, medicana çok iyi diyolar, bizim bi tanıdık da orda doğurdu çok memnun.
Hepimiz için sağlıklısı hayırlısı olsun canım benim:)
Amin canım, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)

Merhaba 8 haftalık hamileyim, bende özelde bir doktora gidiyorum ama muayenehane (230TL) yani hastane değil özel hastanelerde doğum yaptırıyor anlaşmalı yerler varmış ama epey pahalıya patlayacak gibi, bende daha uygun bir yol olur mu ilgili bilgili normal doğum yanlısı doktor arayışındayım belki bir süre ikili devam edip sonra birinde karar kılarım diye araştırma yapıyorum.
E o zaman tahlillerini filan da dışarda yaptırırsın sen, o da pahalıya patlar. Madem 230 veriyosun medicanada memorialde kontrolünü ol.hem hem doğumunu da bildipin hastanede yaparsın ama haftan daha erken bence halk sigorta ile filan görüş doğum paketi yaptır daha uygun olur hem de iyi hastanelerde bakılmış olursun.

E o zaman tahlillerini filan da dışarda yaptırırsın sen, o da pahalıya patlar. Madem 230 veriyosun medicanada memorialde kontrolünü ol.hem hem doğumunu da bildipin hastanede yaparsın ama haftan daha erken bence halk sigorta ile filan görüş doğum paketi yaptır daha uygun olur hem de iyi hastanelerde bakılmış olursun.
düşük riskim var güvendiğim bir dr gittiğim uzun zamandır tanıyorum ama evt pahalıya denk gelıyor. devlet hastanesınde yaptırdım tahlıllerımı saglık ocagıda yapıyor onu dısarda yaptırmıyorum ama doğum yaptırdığı hastanelerde bu saydıkların aynı ucretlerı soyluyor bu hastanelerın fıyatlarını arastırdım asagı yukarı aynı yere denk gelecegınden pek yanasmadım. hastanede yıne sıra vb oluyor benım dr um doğumu vb varsa haber verıyor randevuyu ayarlıyoruz gıdınce beklemıyorum ıstedıgım zaman arıyor ulasıyorum vs o nedenle her dr her hastaneye evet dıyemıyorum uzun zamanda gelen bır bebek bızımkısı kıymetlı bıraz dusuk rıskıde cabası. arastırcam zaten vakıt daha erken ama yakın zamanda bı dolanmak gerekecek dusuk rıskınden dolayı gezemıyorumda yatıyorum maalesef. nette arastırıyorum bende.

Arkadaslar merhaba ben tek yumurta ikzine hanileyim ve tek plesanta riskli gebelik 18. Digeri 17 hafalik hem gazi hem hacettepe perinatoloji ye giduorum ancak dogumhaneler tavirlar cok cirkindi birebir sahit oldum hijyen 0. Benim sadce dortlu taramam kaldi tamamlayici sigortayla livi dusunuyorum sevtap hanim perinatoloji uzmaniymis die duydum yada koruda falan bildiginiz varmi lutfen yardimci olun allah herkesin yardimcisi olsun simdiden
Hacettepede hangi hocaya gidiyorsunuz? Yine normal gebelik odasinda mi oluyor muayeniz. Yani sadece sonucu hocaya gösteriyorsunuz degil mi?

Arkadaşlar merhaba, ben de batıkent bilgi selçuk aslana gidiyorum.konu bile açtım bu konuda kimse yanıtlamadı.burayı yeni gördüm.açan arkadaştan Allah razı olsun.
Selçuk hocanın tecrübesine, bilgisine güveniyorum.yaklaşımı da çok iyi.her zaman pozitif.ama eksik geliyo bana.nebi tansiyonuma, kiloma bakıyo, ne arada tahlil isteyip kanıma, vitaminime bakıyo.sağlık ocağına gittim geçen, hafif demir eksikliği varmış, ilaca başladım mesela.buna kalsam haberim bile olmayacak. Hadi bunları geçtim, kendim araştırıp dr a sorup eksiklerimi gideriyorum.ama herkes sezeryancı diyo.ben de şiddetle normal istiyorum her şey uygun olursa.
Şimdi sornmak istiyorum size de, hiç mi nornal doğum yaptırmamış bu adam ve hastane? Herkesi istisnasız sezeryan mı yapıyo?
Ben düzenimi bozmak istemiyorum.biçok yer araştırdım, kimseye güvenemiyorum.en azından bu dr u biliyorum.
Devleti bile düşündüm, cesaret edemiyorum.hassasım çok etkilenirim olumsuzluklardan, çocuk gibi oluveriyorum.
Lütfen bi yorum yapın, var mı selçuk hocayı tanıyan, normal doğum yaptığını duyan bilen?hatta ona giden?
Kusura bakmayin ben de sizi yakaladigim icin hemen sormak istedim. Kacinci haftadasiniz? Kan tahlili hic mi yapilmadi? Yapildi ise yapılan kan tahlillerinin ucretleri hakkinda bilgi verebilir misiniz

Kusura bakmayin ben de sizi yakaladigim icin hemen sormak istedim. Kacinci haftadasiniz? Kan tahlili hic mi yapilmadi? Yapildi ise yapılan kan tahlillerinin ucretleri hakkinda bilgi verebilir misiniz
Rica ederim birbirimize yardım için burdayız.26.haftamdayım ben.ben yazdıktan sonra yapıldı kan tahlili:) bir de en başta ben tüm tahlilleri sağlık ocağında yaptırmıştım onları gösterdim, sanırım gerek görmedi.zaten son gittiğimde de konuştum açık açık, adamın günahını aldığımı düşündüm, kendimi suçlu hissettim.o zaman durumun neye müsait olursa o şekilde doğurursun dedi gayet net.okuyosunuz internetten kafanızı bulandırıyosunuz dedi:) hakkaten haklı.sadece yorum okuyarak bazen çok gaza geliyoruz burda evhamlanıyoruz.
Sonuç olarak ben değiştirmeyeceğim dr umu seviyorum, anlaşıyorum, güveniyorum.
Sormadığın birsürü şey söyledim di mi? Kusura bakma.hastane çok uygun.en son şeker yüklemesi ve başka şeylere bakmak üzere kan verdim, 16 tl ödedim sadece düşün.2li 3lü taramalar da çok değildi diye hatırlıyorum.50-60 mıydı, inan net değil ama çok değil.zaten muayene 50 tl, doğum 1300.sezeryn normal fark yok.çok da sıcak samimi bi hastane tüm çalışanlarıyla birlikte.kesinlikle tavsiye ederim..Allah gönlüne göre versin canım...

düşük riskim var güvendiğim bir dr gittiğim uzun zamandır tanıyorum ama evt pahalıya denk gelıyor. devlet hastanesınde yaptırdım tahlıllerımı saglık ocagıda yapıyor onu dısarda yaptırmıyorum ama doğum yaptırdığı hastanelerde bu saydıkların aynı ucretlerı soyluyor bu hastanelerın fıyatlarını arastırdım asagı yukarı aynı yere denk gelecegınden pek yanasmadım. hastanede yıne sıra vb oluyor benım dr um doğumu vb varsa haber verıyor randevuyu ayarlıyoruz gıdınce beklemıyorum ıstedıgım zaman arıyor ulasıyorum vs o nedenle her dr her hastaneye evet dıyemıyorum uzun zamanda gelen bır bebek bızımkısı kıymetlı bıraz dusuk rıskıde cabası. arastırcam zaten vakıt daha erken ama yakın zamanda bı dolanmak gerekecek dusuk rıskınden dolayı gezemıyorumda yatıyorum maalesef. nette arastırıyorum bende.
Allah şifa versin, inşallah biran önce düzelir durumun.arayıp ulaşbileceğin, tahlil, test için de sürekli aynı yere gidebileceğin, Allah korusun gerektiğinde aciline de gidebileceğin yerler var.zaten özel bi hastanede çok fazla sıra beklemezsin.ben en çok 10dk beklemişimdir.o da doğum vs bi şey olmuştur.bana özel muayenehaneler eksik geliyo yanlış anlama, illa ki dr un çok iyidir de bi test istediğinde başka yerlere gidiyosun, doğumunu başka bilmediğin bi yerde yaptırıyosun filan..hep dışarıya bağlısın.
çok kişi düşük tehlikesine sahip, bi şekilde geçiyo, sağlıklı bebişler doğuruyolar, inşallah seninki de öyle olurbiran önce sıkıntılarından kurtulman dileklerimle..Rabbim hayırlısını versin hepimize..

Rica ederim birbirimize yardım için burdayız.26.haftamdayım ben.ben yazdıktan sonra yapıldı kan tahlili:) bir de en başta ben tüm tahlilleri sağlık ocağında yaptırmıştım onları gösterdim, sanırım gerek görmedi.zaten son gittiğimde de konuştum açık açık, adamın günahını aldığımı düşündüm, kendimi suçlu hissettim.o zaman durumun neye müsait olursa o şekilde doğurursun dedi gayet net.okuyosunuz internetten kafanızı bulandırıyosunuz dedi:) hakkaten haklı.sadece yorum okuyarak bazen çok gaza geliyoruz burda evhamlanıyoruz.
Sonuç olarak ben değiştirmeyeceğim dr umu seviyorum, anlaşıyorum, güveniyorum.
Sormadığın birsürü şey söyledim di mi? Kusura bakma.hastane çok uygun.en son şeker yüklemesi ve başka şeylere bakmak üzere kan verdim, 16 tl ödedim sadece düşün.2li 3lü taramalar da çok değildi diye hatırlıyorum.50-60 mıydı, inan net değil ama çok değil.zaten muayene 50 tl, doğum 1300.sezeryn normal fark yok.çok da sıcak samimi bi hastane tüm çalışanlarıyla birlikte.kesinlikle tavsiye ederim..Allah gönlüne göre versin canım...
çok teşekkürler.yani gerçekten uygun diğer hastanelere göre. hoca da pozitif ben de ona devam etmeyı düşünüyorum

Allah şifa versin, inşallah biran önce düzelir durumun.arayıp ulaşbileceğin, tahlil, test için de sürekli aynı yere gidebileceğin, Allah korusun gerektiğinde aciline de gidebileceğin yerler var.zaten özel bi hastanede çok fazla sıra beklemezsin.ben en çok 10dk beklemişimdir.o da doğum vs bi şey olmuştur.bana özel muayenehaneler eksik geliyo yanlış anlama, illa ki dr un çok iyidir de bi test istediğinde başka yerlere gidiyosun, doğumunu başka bilmediğin bi yerde yaptırıyosun filan..hep dışarıya bağlısın.
çok kişi düşük tehlikesine sahip, bi şekilde geçiyo, sağlıklı bebişler doğuruyolar, inşallah seninki de öyle olurbiran önce sıkıntılarından kurtulman dileklerimle..Rabbim hayırlısını versin hepimize..

bunlar benımde kafamı karıstırıyor bende ondan arastırıyorum, umarım kafa gore bır dr bulurum :KK66:
Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin.

Fiyatlar çok yüksek gördükçe üzülüyor insan . Devlet hastanesinde doğan da çocuk özelde doğanda çocuk. Bence bu alanda bizler maalesef inanılmaz sömürülüyoruz. Olan bize oluyor. Anne olmak baslı basına zor bir süreç iken bir de bu masraflar. Allah hepimizin yardımcısı olsun ..

Niçin devlet hastanelerinde imkanlar iyi degil diye düşünüyorum, özel hastane ve muayenehanelere bir nevi mecbur bırakılıyoruz.

Ayrıca özel hastaneler arasındaki bu fiyat farkı nıye bu kdar fazla arkadaşlar? biri 1300 fiyat verıyor biri 6350- 7 binlerde. Muayene ücretleri de öyle, biri 50 liraya muayene ediyor bir diğeri 200-300 lira..

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Merhaba kızlar
Ben minnosumu kucagima aldim tam 19 günlük olduk. Koru sincan da pazar sabahi doğum yaptım hüseyin beyle. Kötü bi doğum oldu normal başlayıp kordon dolaması nedeni ile acil sezeryan ile biten uzun Bi süreçti. Sonrasında 10 gün epidural agrilarindan mahvoldum. Ancak hüseyin beyin ilgisi ve şeker ligi ve hastaneden memnun kaldim 2 gece kaldık bebegim de enfeksiyon nedeni ile 3 gün yenidoğan da yattı yenidoğan bölümü ve doktoru da gayet iyiydi.
Darısı tüm hamilelere ve isteyenlere
Sevgiler

Fiyatlar çok yüksek gördükçe üzülüyor insan . Devlet hastanesinde doğan da çocuk özelde doğanda çocuk. Bence bu alanda bizler maalesef inanılmaz sömürülüyoruz. Olan bize oluyor. Anne olmak baslı basına zor bir süreç iken bir de bu masraflar. Allah hepimizin yardımcısı olsun ..

Niçin devlet hastanelerinde imkanlar iyi degil diye düşünüyorum, özel hastane ve muayenehanelere bir nevi mecbur bırakılıyoruz.

Ayrıca özel hastaneler arasındaki bu fiyat farkı nıye bu kdar fazla arkadaşlar? biri 1300 fiyat verıyor biri 6350- 7 binlerde. Muayene ücretleri de öyle, biri 50 liraya muayene ediyor bir diğeri 200-300 lira..

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Tamamen katılıyorum sana çok haklısın.aslında onların da sgk nın belirlediği ücretlerin üzerine koyma hakları sınırlı yasada ama bi şekilde uyduruyolar sanırım kılıfına.
Devlet hastanesinde kendimi güvende hissetmiyorum, çok pahalı yerlerde de hissetmiyorum.bi tahlil isteyince acaba gerçekten ihtiyacım var mı para tuzağı mı diye paranoya yapıyorum.ben de en makulü, orta halli güvendiğim temiz hastanelere gidiyorum.sonuçta yaptıkları, baktıkları aynı.bir ton para verince mucize yaratmayacaklar.
RABBİM HEPİMİZİ İYİ NİYETLİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN..

Merhaba kızlar
Ben minnosumu kucagima aldim tam 19 günlük olduk. Koru sincan da pazar sabahi doğum yaptım hüseyin beyle. Kötü bi doğum oldu normal başlayıp kordon dolaması nedeni ile acil sezeryan ile biten uzun Bi süreçti. Sonrasında 10 gün epidural agrilarindan mahvoldum. Ancak hüseyin beyin ilgisi ve şeker ligi ve hastaneden memnun kaldim 2 gece kaldık bebegim de enfeksiyon nedeni ile 3 gün yenidoğan da yattı yenidoğan bölümü ve doktoru da gayet iyiydi.
Darısı tüm hamilelere ve isteyenlere
Sevgiler
Günaydın, gözünüz aydın, geçmiş olsun.hğseyin bey kendi dr unuz muydu, pazar günü nöbetçi mi geldi? Bir de ne kadara mal oldu doğumunuz? Epidural ağır mı geldi acaba? Doğum esnasında sıkıntı olmamıştır inşallah..
Uygun olduğunuzda yanıtlarsanız sevinirim.koru benim evime çok yakın..

merhaba Ortadoğu hastanesi yenimahalledeki, annemgilin evinin dibi.
eski küçük yeri vardı sonra büyük hastane yaptılar.
annemin en ufak başı ağrısa oraya gider.
hemen her bölümünü ziyaret etmiştir tabi doğum hariç.

izlenimlerim çok pahalı değil orta karar.
birde çalışıyorsanız rapor konusunda sıkıntı hiç çıkarmıyorlar.
annem çok seviyor orayı.
geçmiş sayfalarda hastane hakkında hiç kimsenin fikri olmayınca yazmak istedim...

merhaba Ortadoğu hastanesi yenimahalledeki, annemgilin evinin dibi.
eski küçük yeri vardı sonra büyük hastane yaptılar.
annemin en ufak başı ağrısa oraya gider.
hemen her bölümünü ziyaret etmiştir tabi doğum hariç.

izlenimlerim çok pahalı değil orta karar.
birde çalışıyorsanız rapor konusunda sıkıntı hiç çıkarmıyorlar.
annem çok seviyor orayı.
geçmiş sayfalarda hastane hakkında hiç kimsenin fikri olmayınca yazmak istedim...
pazartesı rapor almam gerekecek 8,5 haftalık benımkısı gıtsem alabılır mıyım acaba ortadoğudan saglık ocagını bır denıcem soonrada orayı denerım olmazsa. dr um ozel muayenesı olan bı dr rapor sıkıntı bana. ucretler falan nasıl pazartesı gıdersem hangı dr u tavsıye edersınız belkı devam ederız.

X