ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

kızlar.. bi arkdş da bahsetmiş.. koru hastanesini öneririm ben

ben koru çukurambara gidiyorum 7.haftamdan beri paket aldım..

doktorum Ahmet Özek.. oldukça ilgili kendisi.. hastanede normal doğum oranı en fazla olan Dr.. tabii ki planlanan gibi olmayabilir normal isterken sezeryan olabilir şartlara göre. ama Ahmet Hoca nın ilk çabası normal doğum olacaktır...
muayenelerde detaylı bilgi verir, pakete 10 muayene var ama sınırsız der o..
kafanıza esince gdip bebeğinizi görebilirsiniz.. çok yoğun doktorlardan değil..
ama muayene esnasında her şeyi inceler anlatır ekrandan gösterir..
cinsiyeti 16.haftadan önce söylemez emin olmadan...
bebeğinizi o da sahiplernir, bebişe bakalım büyümüş mü der muayenelerde.. :)

bi deee, aklınıza takılan bişey olunca whatsptan yazışabilirsiniz :)

Ayrıca hastanede doğum yapan bir kaç tanıdığım var, doğum ekibi çok başarılı diyorlar ebe ve hemşireler çok iyiymiş..
Hastane odaları da gayet güzel temiz ferah...

Evet benim arkadasım da onda sezaryenle dogum yaptı. Cok tatlı diyordu o da. Eger sezaryen düsünüyorsan
Ben normal istiyorum mümkünse , ama olamayacak gibiyse Sezeryana hayır diyemem tabi ki .Tamer Hoca normali denemeden mi sezeryan ndeyip işin içinden çıkıyor yoksa hiç normalde oluru yok muymuş?arkadaşına sorabilir misin canım o daha iyi fikir verebilir bize

n normal istiyorum mümkünse , ama olamayacak gibiyse Sezeryana hayır diyemem tabi ki .Tamer Hoca normali denemeden mi sezeryan ndeyip işin içinden çıkıyor yoksa hiç normalde oluru yok muymuş?arkadaşına sorabilir misin canım o daha iyi fikir verebilir bize

H hilal0308 Taner hoca sezeryan
n normal istiyorum mümkünse , ama olamayacak gibiyse Sezeryana hayır diyemem tabi ki .Tamer Hoca normali denemeden mi sezeryan ndeyip işin içinden çıkıyor yoksa hiç normalde oluru yok muymuş?arkadaşına sorabilir misin canım o daha iyi fikir verebilir bize

Açık açık soylemese de sezeryan yanlısı

Hastalarının kaçı normal kaçı sezeryan öğrendiğin anda daha net bilgi alabilirsin:)

8. haftadan beri gidiyorum. şu an 32. haftadayım ve 9 muayene oldu. normalde 3 veya 4 haftada bir gidiyorduk. sonlara doğru daha sıklaşacağını söyledi doktor. 10 muayene yetmiyor yani :) fazlası için ücret talep ederler mi onu da bilemiyorum.

Bende 6.haftamda başladım paketten muayene kullanmaya bir daha 12. Haftada gideceğim ve 7 hakkım kalmış olacak sanıyorum paket yetmeyecek ücret talep etmeyeceklerini söylediler paketteki muayeneler bitse bile bende inandım :) sizin doktorunuz kim?

Bende 6.haftamda başladım paketten muayene kullanmaya bir daha 12. Haftada gideceğim ve 7 hakkım kalmış olacak sanıyorum paket yetmeyecek ücret talep etmeyeceklerini söylediler paketteki muayeneler bitse bile bende inandım :) sizin doktorunuz kim?

açıkçası biz sormadık muayene yetmezse ücret talep edecek misiniz diye.. biz öyle olacağını düşündük.. bugün kontrolüm var sorarım ama :) ümit korucuoğlu benim doktorum. sizinki kim peki?

açıkçası biz sormadık muayene yetmezse ücret talep edecek misiniz diye.. biz öyle olacağını düşündük.. bugün kontrolüm var sorarım ama :) ümit korucuoğlu benim doktorum. sizinki kim peki?

Benim doktorum Mehmet Fırat Mutlu...doğumunuza da az kalmış :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Benim arkadasım başından beri sezaryen istiyordu o yuzden normal dogumu konusmamıs bile olabilirler :) Hatta arkadasımın suyu erken geldi, dogum başlayıp hastaneye gittiklerinde direkt sezaryene almıslar yani, denese belki normal dogururdu :))
Internetten arastırmalarım sonucunda da Tamer Hoca'nın hastalarının genelde sezaryen olduklarını gorunce böyle bir cıkarım yaptım ister istemez :)

Merhabalarrr bütün yoeumları okudum tek tek vr içinde benim gittiğim hastaneden (etimed) bahsedilen tek yorum buldum sakinsampiyonn sakinsampiyonn arkadaşım sanada merhba bende o hastaneye ve ahmet cingiye gidiyorum şehir dışından geldim 33 haftadan beri o doktora gidiyorum sen ne zamandan beri gidiyosun ve memnunmusun şimdilik çok iyi doktor ama acaba doğum yapan tanıdığın filan varmı nasıl memnunmu acaba bilgi verirsen sevinirim

Canim msjini simdi gordum epeydir bakamadim sayfaya 38+1 bugun dun kontrol vardi ahmet bey normal dogum taraftari ama ben sezeryani secicem bebek 3700 kilo ve daha 2 haftam var 4 e cikarsa yapamam korkuyorum ama o yaparsin edersin diyor pozitif cok sormak istedigin bisey varsa aorabilirsin

kızlar.. bi arkdş da bahsetmiş.. koru hastanesini öneririm ben

ben koru çukurambara gidiyorum 7.haftamdan beri paket aldım..

doktorum Ahmet Özek.. oldukça ilgili kendisi.. hastanede normal doğum oranı en fazla olan Dr.. tabii ki planlanan gibi olmayabilir normal isterken sezeryan olabilir şartlara göre. ama Ahmet Hoca nın ilk çabası normal doğum olacaktır...
muayenelerde detaylı bilgi verir, pakete 10 muayene var ama sınırsız der o..
kafanıza esince gdip bebeğinizi görebilirsiniz.. çok yoğun doktorlardan değil..
ama muayene esnasında her şeyi inceler anlatır ekrandan gösterir..
cinsiyeti 16.haftadan önce söylemez emin olmadan...
bebeğinizi o da sahiplernir, bebişe bakalım büyümüş mü der muayenelerde.. :)

bi deee, aklınıza takılan bişey olunca whatsptan yazışabilirsiniz :)

Ayrıca hastanede doğum yapan bir kaç tanıdığım var, doğum ekibi çok başarılı diyorlar ebe ve hemşireler çok iyiymiş..
Hastane odaları da gayet güzel temiz ferah...
ben de koruda ahmet bey'in eşi özge hanıma gidiyorum 7. haftadan beri :)

bide bu ankaradaki hastanelere özel ortadogu hastanesi eklenmeli yeni açıldı ve büyük ihtimal oraya gitcem bende. Fiyatları 4000 dogum paketi ve bütün hastanelerin dogum paketiyle aynı özellikleri. Yenidoğan yoğun bakımı mevcut. Sanırım ilk hastaaları olcaz ve umarım güzel bi tecrübeyle ayrılırım . Bilgisi olan varmı başka bu hastaneyle.

bide bu ankaradaki hastanelere özel ortadogu hastanesi eklenmeli yeni açıldı ve büyük ihtimal oraya gitcem bende. Fiyatları 4000 dogum paketi ve bütün hastanelerin dogum paketiyle aynı özellikleri. Yenidoğan yoğun bakımı mevcut. Sanırım ilk hastaaları olcaz ve umarım güzel bi tecrübeyle ayrılırım . Bilgisi olan varmı başka bu hastaneyle.
Yenimahalle olan orta doğu hastanesinde günnur hocaya gidiyordum iyi bir dr fakat hastane yeni binası geçmesi uzun sürünce bıraktım doğumum yaklaşmıştı hastane yeni günnur hoca memnundum ama diğer dr bilemiyorum

Yenimahalle olan orta doğu hastanesinde günnur hocaya gidiyordum iyi bir dr fakat hastane yeni binası geçmesi uzun sürünce bıraktım doğumum yaklaşmıştı hastane yeni günnur hoca memnundum ama diğer dr bilemiyorum
Hastane çok güzel olmuş eskisini bilmiorum ama . Günnur hocayı bi kaç kişiden duydum ama ben sanırım esra hanıma gitcem .

Kızlar az zamanım kaldı benim inşallah şu inatçı oğlum kanala girerse doğacak yakında. Ben sincan koru da Hüseyin beye gidiyorum 34. Haftadan beri doğumda onla olcak inşallah. Öncesinde nurten boyraz in muayenehanesi ne gidiyordum ücreti 150 tl koru cukurambar ile anlasmali ve doğum için 3200 istedi. Fazla geldi bana doğum için gereksiz bence. Sincan koru dr indirimi ile 1600 dedi bize.
Doğumdan sonra hastaneden detaylı bahsederim. Bize dua edin lütfen

X