ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Bende Sincan koruda ilk muayenemi faika hanımda oldum memnunda kaldım ama bize baya uzak. Yenimahalle tarafında oturuyoruz white_chocolate_mocha white_chocolate_mocha ortadoğu hastanesi önünden geçerken benimde dikkatimi çekti bizede daha yakın gidince tecrübelerini yazarsan sevinirim. Ya nedense bana koru çok yakın geliyor yani duygu düsünce olarak gönlüm oradan yana ama mesafede önemli.

Bende Sincan koruda ilk muayenemi faika hanımda oldum memnunda kaldım ama bize baya uzak. Yenimahalle tarafında oturuyoruz white_chocolate_mocha white_chocolate_mocha ortadoğu hastanesi önünden geçerken benimde dikkatimi çekti bizede daha yakın gidince tecrübelerini yazarsan sevinirim. Ya nedense bana koru çok yakın geliyor yani duygu düsünce olarak gönlüm oradan yana ama mesafede önemli.

Canım. Ben de erkek doktor konusunu netlestiremezsem belki Faika hanima.giderim nasıl biri

canım tanıdık vasitiıyla gitcez oraya ben çok beğendim hastaneyi. dogum paketleride gayet uygun. Biz çukurambardaki koruya gittik ve fiyat cidden yüksek ve sadece dogumu kapsıo.(burasıda sadece dogumu kapsıo ) Benim başka muayne olcam doktorlarda var gebelik süreci boyunca ve korudaki muayne ücretleri çok uçuk. Burda gayet iyi . Doktorumlada konuştuk içime sindi. Yeni bi hastane sonuçta ve ilk hastalrı olcaz yani gerekli özen gösterilir die umud ediorum.

Ben de persembe minesera alden hastanesine gitcem. Doktorlari bire bir gormeden konusmadan karar vermek istemiyorum. Ikinci bakacagim yer sincan koru olacak ama buyuk ihtimal tercihim baskent olacak. Cok fazla kadin dogum doktoru var ters bi sey olsa mudahale edecek tek doktordansa digeri daha mantikli geliyo. Baskentte kadin dogumda ameliyatta olmustum cok ilgiliydi hemsireler falan memnun kalmistim

Sen hamilemisin yesa yesa bunalıma gircem kafama göre doktor bulamadım ya.sincan koruda cocuk yogun bakım ünitesi falan varmı donanımlımı hastane

yesa yesa sincan koruda dogum 2000 bin demişsin uygun fiyat ama muayene ücreti pahalıymıs ordada hüseyinin soyadı ne

Sen hamilemisin yesa yesa bunalıma gircem kafama göre doktor bulamadım ya.sincan koruda cocuk yogun bakım ünitesi falan varmı donanımlımı hastane

yesa yesa sincan koruda dogum 2000 bin demişsin uygun fiyat ama muayene ücreti pahalıymıs ordada hüseyinin soyadı ne

yesa yesa bide aşkın bey varmış orda

Canım insallah hamileyimdir ama daha adet e 15 gun.var :)

107 tl muayene bence ortalama bi fiyat

Hüseyin pehlivan bu arada

Aşkın bey sincan koru mu cukurambar koru mu bilmiyorum ben onu malesef

Canım. Ben de erkek doktor konusunu netlestiremezsem belki Faika hanima.giderim nasıl biri
Biz sıra beklerken bir hastanın doğumuna gidiyorum kusura bakmayın diyerek çıktı o an telaşla acaba asık suratlı birimi diye düşündüm fakat geldiğin de muayeneleri devam etti sıra bize geldi biz ilk muayene filan dedik baya ilgilendi espriler yaptı bende eşimde iyi olduğunu düşündük herşeyi anlattı sormak istediğimiz birşey olup olmadığından sordu. Biz memnun kaldık ilk sefer için.

canım tanıdık vasitiıyla gitcez oraya ben çok beğendim hastaneyi. dogum paketleride gayet uygun. Biz çukurambardaki koruya gittik ve fiyat cidden yüksek ve sadece dogumu kapsıo.(burasıda sadece dogumu kapsıo ) Benim başka muayne olcam doktorlarda var gebelik süreci boyunca ve korudaki muayne ücretleri çok uçuk. Burda gayet iyi . Doktorumlada konuştuk içime sindi. Yeni bi hastane sonuçta ve ilk hastalrı olcaz yani gerekli özen gösterilir die umud ediorum.
Çukurambar korunun paketinde 10 muayene doğum tahliller filan bebeğin ilk muayenesi herşey var diye biliyorum 6300 TL de fiyatı varmış alan bir bayanla konuştuk. Sadece doğum değil paket bildiğim.

X