- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
-
- Konu Sahibi kamikaze06
Bu aylin hanim, emine aylin totan olabilr mi? O su an turgut ozalda degilmi? Ben daha 2 hafta once gittim onaMerhaba canım. .ben t.ozal unideyken aylin hocama gittim hep şimdi medical park ankarada hala ona gidiyorum çok memnunum muhteşemdi dr atom karınca gibi eli ayağı çabuk enerjik keyifli ve cok sevimli tavsiye ederim
Bu aylin hanim, emine aylin totan olabilr mi? O su an turgut ozalda degilmi? Ben daha 2 hafta once gittim ona
Şu anda 29. haftadayız. Ben, Baran Özhan Baykal'a ileri yaş gebeliği olan, riskli gebelik takibi olan bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine gitmeye başladım, onlar şu an sağlıklı bir bebek sahibi. darısı herkesin başına.
çok bir fark yok tarih olarak ama yazarım ben Allahın izniyle.medicalpark dogum yapanlar yapacaklar lütfen doğumdan sonra buraya yorum bırakmayı unutmayın kızlar haftası ileri olanlarrrr bizi unutmayın
Ben kan sulandirici igne kullaniyorum. Internette bazi diktorlar bu durumda sezeryan yapiolarmis. Buna ragmen aylun hanim ben normal yaptiriyorum dedi. Sanirim bahanelerle sezeryana yonelse benimki gecerli bi bahane olabilirdi ama... diger konular hakkunda da bi bilgim yokAylin Ayrım hanım'a giden arkadaşlar gece veya hafta sonu dr her zaman doğuma giriyor mu bir de normal doğum yanlısı bi dr mu bilginiz var mı? bahanelerle sezeryan olmak istemiyorum:/
teşekkür ederim cevabın için gerçekten duymaya ihtiyacım vardı:) randevu aldım pazartesi ilk muayeneye gideceğim bi de hastanede tanıdık bi hemşire var onunla birlikte gezip bakabiliriz inş.Ben kan sulandirici igne kullaniyorum. Internette bazi diktorlar bu durumda sezeryan yapiolarmis. Buna ragmen aylun hanim ben normal yaptiriyorum dedi. Sanirim bahanelerle sezeryana yonelse benimki gecerli bi bahane olabilirdi ama... diger konular hakkunda da bi bilgim yok
Hayirlisi bakalim. Saglikli dogumlarimiz olsun insallah. Benim de yarin randevum bakalimteşekkür ederim cevabın için gerçekten duymaya ihtiyacım vardı:) randevu aldım pazartesi ilk muayeneye gideceğim bi de hastanede tanıdık bi hemşire var onunla birlikte gezip bakabiliriz inş.
Amiiin inşallah... sizin doğumunuza daha varmış, Allah nasip eder de bebeğimizi kucağımıza alırsak buraya yazacağım hastane ve dr yorumlarımı.. seçim yapmak beni çok zorladı çünküHayirlisi bakalim. Saglikli dogumlarimiz olsun insallah. Benim de yarin randevum bakalim
ben gittim geçen hafta çok güleryüzlü bir doktor yanlız medicalpark'ın tahlilleri çok pahalı 2 kan istegine 60tl ödedim doktor kaç kan istegi atarsa ona göre ücret katlanıyor.dilek yalçından randevu alan muayeneye giden varmı acaba
doktora değilde oradakı çalışan bana tahlılleri burada yaptırmak zorunda değilsin istersen başka yerde yaptırıp gelip doktora gösterebılırsın demişti. çok çook pahalı bence testler benden öncekı bayanın 180tl tutmuştu testibir de tahlilleri sağlık ocağında yaptırsak doktora sonuç getirsek sorun oluyo mu? illaki hastane de mi yapılması lazımmış. tahlil yaptıran arkadaşlar sorabilirler mi acaba?
unutma cnm :)))çok bir fark yok tarih olarak ama yazarım ben Allahın izniyle.
aile sağiıgı merkezinde yaptırabirsn cnmdoktordan çok tahlıllere ücret ödeniyor yoksa doktordan çok memnun kaldım. ama oradan doktorun istediği tahıllerı alıp bır başka hastaneye gıdıp bu tahlıllerı istek atarmısınız demek olmaz doktora
cnm gösterse öğrenrsnArkadaslar ben 15+2 deyim cinsiyeti soylerler mi randevu alsam haftasonu acik oluyor mu?
pazartes, gidicem cnm bende bu soruları merak ediyorum yazarım burdanAylin Ayrım hanım'a giden arkadaşlar gece veya hafta sonu dr her zaman doğuma giriyor mu bir de normal doğum yanlısı bi dr mu bilginiz var mı? bahanelerle sezeryan olmak istemiyorum:/
bende 14 şubatta ankardym 16 şubata randevu aldm aylin hanıma :) görüşlerimi yazarımaylin hanımın normal doğum yanlısı olması beni de çok sevindirdi. ben 14 martta ankaraya geleceğim için 16 marta randevu aldım. hastaneyi gezince yazar mısınız tekrar fat_mat çok yardımı oluyor burada yazılanların.