ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

merhaba arkadaslar. uzun zamandır takıp edıyorum paylaşımlarınızı hem moral oluyo hem destek oluyo gercekten. bende 10 haftalık gebeyım. aylın hanım doktorum. basımdan talıhsız bı olay gectıkten sonra 7 haftamda tanıdım aylın hanımı. destegı ılgısı ve rahatlatıcı tavrıyla benım doktorum bu olsun dedım. 12. haftamda tekrar kontrole cagırdı.hem aylın hanımın soyleyeceklerı dogrutulsa ılerlemek hemde yavrumu gormek ıstıyorum. fıyat konusunda ucretler bıraz pahalı olabılır ama ozel bı hastane olarak deger verıyolar. wc ne kadar goturuyo gorevlı arkadas. ben bılgı hastanesıne gıttım ılk etapta ve sakın ama sakın elınızı verdıysenız kolunuzu kaptırmayın ve bıan once kurtulun ordan. en meshur olmus doktoru bıle benım gozumde 5 para bıle etmez. ılk gebelıgı yasıyan bı anne adayına " ben doktorum bu ılacı kullan dıyosam kullanacaksın" dıye hakaret tarzındakı tavrı gecelerımını zehır ettı..nolur herkes doktorunu ıyı arastırsın ve benım durumuma dusmesın. medıcalparktakı dıger doktorlarda gayet bılgılı ve gebe bı kadın ıcın gereklı olan ılgıyı verıyolar.

merhabalar biz de geçen hafta aylin hanıma randevu aldık ve randevuya da saatinde gittik başka bir doktorun odasına aldılar. hemşirelerden biri birşeyler sordu bir iki bilgi girdi bilgisayara. aylin hanım çok yoğunmuş o esnada diğer odada başka bir hastaya bakıyormuş. sizi ultrason için hazırlayalım dediler. biraz sonra geldi hemen alel acele bakıverdi ultrasonda, cinsiyet tahmini yapar belki diye umut ediyorduk. sorduk belli değil dedi. sonrasında bir kaç soru sormaya çalıştık ama yanımızdan bir an önce kaçmaya çalışır gibiydi. çok iyi doktor, çok ilgili gibi yorumlar okuduk öyle gittim, ama pişman oldum, iyi doktorluğunu ilgisini göremedim. ben çıkarken yanındakilere başka boş oda yok mu diğer boş odalara da hasta alın diyordu. doktara ilgi fazla olabilir ama biz de bir hafta önceden randevu aldık ve 5 dk bile ilgilenmedi bizimle.hastanenin bunu ayarlaması lazım, doktora ayrı canım sıkıldı. ben soğuk algınlığı için gitmiyorumki iki ilaç yazıp göndersin. önceki doktorumdan da memmun kalmamıştım ve hem evime yakın hem de yorumları iyi diye gittim ama hayal kırıklığına uğradım =(

çookkk sevindim bunları duyduğuma. benim de bir ay kaldı randevuma. aylin hanım daha önceki testleri istiyor değil mi? tekrar kan tahlili yaptı mı ya da bir şey istedi mi. onu merak ettim sadece.
Ben yanimda götürdüm hepsini cnm bakti oda.bundan sonrakileride mail atmami istedi

teşekkürler 0menekse0 gittiğimde doğum için de soracağım inş
Banada haber wer cnm burdan bende dogummda herkesin kadin olmasini istiyorum

Cnm gercekten cok yogun bir doktor emin ol bebeginde bi problem olsa yada cinsiet belli olsa söylrdi acele karar verme birkez daha dene bide haftann ilk günleri degilde son gunlerine dogru git istersen yogunluk azlabilr

Coook sasirdim. Bence talihsiz bi zamana denk gelmistir yoksa olacak is deil...bi sans daha verebilirsin evine yakinsa

ylin hanima
Bizde ilk aylin hanıma aldık canim cok yoğun diye değiştirdik dilek hanıma gidiyorum o da cok cok ilgili bi doktor biz son hastasiydik baska hasta yoksa bebeğinizin istediğiniz kadar görebilirsiniz dedi yarım saate yakın ultrasonla bebegimi izledik hatta kendi Bebisi gibi seviyor gelin bakın cok tatlı diyor yardımcılarına heycanlandiriyor kesinlikle tavsiye ederim dogumhaneyi falan gezdirdi kafamızda soru işareti kalmasın diye bi onu dene istersen canim

Mer
Merhaba canim hala ertan beye gidiyormusun acaba bende 2 hafta once muayene olmustum yaninda gayet ilgili bir doktordu herseyi anlatti guzel guzel ama bi ultrason fotosu vermedi sizede aynisini yaptimi acaba

Arkadaslar bende ankaradayim once gata ya gidiyordum fakat ordan memnun kalmadigjm noktalar vardi medical park a gitmeye karar verdim burdan sizin yazdiklariniz dogrultusunda aylin hanima gitmedim cok yogun olup ilgisiz oldugunu yazmissiniz bende ertan beyi sectim sansima.ve simdilik cok memnunum her gittigimde fazla beklemeden muayeneye aliniyorum kendisi cok ilgili ve guleryuzlu hatta benim erken dogum riskim vardi hastanede yatman gerekir dedi bende medical park ta yatmak istemedim gunlugu 450 tl dediler gataya gittim orda yattim o halde kendi hastanesinde yatmadigim halde aradi nasil oldunuz diye sordu cep telefonu numarasinida verdi kafama bisey takildiginda msj atip soruyorum benim en cok istedigim sey dogumda esimin de doguma girmesiydi o konuda da izin verdi kisacasi ertan beyden cok memnunum.

Bir kaç şey merak ediyorum. Haftaya randevu alacagım için şimdiden sormak istedim.

Aylin hanıma;

-Testlerimi başka yerde yaptırabilir miyim dediniz mi ? Yaklaşımı nasıl oluyor.
-USG si ayrıntılı m ? Görüntü kalitesi nasıl ?
- Doğum paketi ne kadar alan var mı ?
- Ne kadar aralıklarla kontrole çağırıyor?
-İletişim no hemen veriyor mu ?
-Eşim muayene odasına girebiliyor mu ?
-Usg videosunu veriyorlar mı ?

Çok soru sordum ama ilk gebeliğim. Hiç bir konuda tecrübem yok..

Ben Baran Özhan Beye gidiyorum. gerektiğinde çağırıyor. sakin ve ılımlı bir doktor. numarasını mailini veriyor ve acil durumlarda ulaşabiliyorsun. bir kaç kez tecrübe etmek zorunda kaldım ordan biliyorum. ultrasonda video vermedi ama gayet iyi incelediği için çok da önemli değil benim için. doğum için ekstra şeyler yok. bebeğin ilk aşısı ve normal için bir, sezeryan için iki gün kalmanın toplam fiyatı var paketten kasttettiğin buysa. onun dışında fotoğraf, kuaför vs şeyler yok. gebeliğin hayırlı olsun bu arada. doktoruna güvendiysen kulağını kapa çevreye. birinin iyi dediğine mutlaka başka birileri kötü diyor. evet doktorların hali tavri önemsemesi çok çok önemli. çoğunluk olarak da bunun için özeli tercih ediyoruz. ama en başta uzmanlığı gelir bunu unutmamanı tavsiye ederim. yaşayarak çıkardıklarım bunlar. bu arada yenidoğan yoğun bakım ünitesi var medicalparkta. her hastanede olmayan bir durum ve önemli.

Bildiklerime cevap vereyim
- usg foto verio
-esin girebilio
-iletisim nosunu hemen verio
-usg nin goruntu kalitesi iyi gibi 13 haftada cinsiyetini soyleyebildi mesela

Ben banu akcal hanima gidiyorum cok ilgili bir doktor. Ultrasonda oldukça ayrıntılı inceliyor ve kısa kesmiyor. Fotoğraf veriyor , en güzel halini yakalamaya çalışıyor. Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…