ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

kamikaze06

baharımn müjdecisi cemrem
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
685
31
39
Merhaba hanimlar batikentte yeni acilan medicalparka dogum icin gideniniz varmi. Gidenler hangi dr.a gidiyorlar izlenimlerinizi anlatiraaniz cok sevinirim. Dogum icin dr arayisi icindeyim

Merhaba canım. .ben t.ozal unideyken aylin hocama gittim hep şimdi medical park ankarada hala ona gidiyorum çok memnunum muhteşemdi dr atom karınca gibi eli ayağı çabuk enerjik keyifli ve cok sevimli tavsiye ederim

Merhaba canım. .ben t.ozal unideyken aylin hocama gittim hep şimdi medical park ankarada hala ona gidiyorum çok memnunum muhteşemdi dr atom karınca gibi eli ayağı çabuk enerjik keyifli ve cok sevimli tavsiye ederim

batıkent medicalpark ta mı aylin hanım?o zaman açılış oldu ve tedaviye başladılar mı?

tesekkur ederim cnm. Iki kisiden daha aylin hanimi duydum. Ama daha onceden taniyan biriyle karsilasmak daha iyi oldu. Aralikta gidecem randevumu aylin hanima aliyim o zman

Merhaba ben de 39.haftadayım. Batıkent Medicalpark Aylin hoca'nın takibindeyim inşallah haftaya doğumumu yaptıracak. Gerçekten pozitif,güleryüzlü ve işini iyi yapan bir hekim. Hastane zaten yeni,pırıl pırıl,insana kendisini 5 yıldızlı bir oteldeymis gibi hissettiriyor. Herkese tavsiye ederim.

Simdiden hayirli dogumlar diliyorum bende bu ay gitmeyi dusunuyorum aylin hanima ims benimde icime sine ve aylin hanimla dogumumu yaparim. Dogum sonrasida memnuniyetinizi paylaairsaniz cok sevinirim saglikla kucaginiza alin ins

Kizlar ben de batikentte oturdugum icin medicalpark i dusunuyorum ama fiyatlarindan korkuyorum. Memur ailesiyiz malum.fiyatlari konusunda bilgi verebilir misiniz. Giden birilerini gorunce cok sevindim

Normal dogum 1 gece 1750 tl dolaylarında refakatçiyle birlikte 2000i buluyor,sezaryan durumunda 2 gece kalınıyormuş onun da fiyatı 2500ü buluyor.

Normal dogum 1 gece 1750 tl dolaylarında refakatçiyle birlikte 2000i buluyor,sezaryan durumunda 2 gece kalınıyormuş onun da fiyatı 2500ü buluyor.

Cok sagol canim. Ben de bugun dogum paketleri var mi diye soracaktim arayip. Tabi gebelik takibi de icinde olsun istiyorum muayene ve tetkiklerde cok tutar heralde. Senin bebisin gelmesine az kalmis. Saglikli ve rahat bi dogum olsun insallah

teşekkür ederiz.doğum fiyatı diğer hastanelere göre uygunmuş, aylin hanımın bir muayenesi kaç para acaba?ya da sadece aylin hanım mı iyi orada?

Teşekkür ederim herkese iyi dilekleri için,yarın sezeryana giriyorum bebek iri olduğu için normal doğum riskli olur dedi Aylin hanım.
Tabi ki başka doktorlar da var onlar da işinin ehlidir eminim ama ben tanımadan bilmeden gittim tamamen şans...
Muayene ücreti 35 tl bugün kan tahlili verdim normalde 109 tl talep ettiler ama yarın sezeryana gireceğimi söyleyince paket dahilinde olduğu için ücret almadılar. Inşallah iyi geçer ve burdan da paylaşırım. =)

Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşalah
bende geçen hafta ayline hanıma gittim daha hamileliğim çok yeni inşalah doğumu da orda yapmak istiyorum
hayırlısı bakalım

guzel haberlerini bekliyoruz ins hersey yolundadir. Dogum paketimiydi sizinki. Bide ucreti daha net paylasirsaniz vok iyi olur bizim icin ekstra bi ucret cikardilarmi bu cok onemli bizim icin

Bayanlar Merhaba doğumu yaptım Allaha Şükür ikimiz de çok iyiyiz.
A dan z ye herşeyiyle (doktorlar,hemşireler, personel,temizlik,hijyen,yemek,ilgi vs...) çok çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim tamam belki bilgi hastanesi vs.ye göre fiyat fazla olabilir ama bunu hakediyorlar.Sanki doğuma gelmiş gibi değil de otele yerleşmiş gibi hissettim dogum sonrası hem benimle hem de bebekle oldukça iyi ilgiendiler. Şu an ameliyat dikislerimin ara sıra sizlamasindan başka bir sorunum yok.
Doğum paketi değildi bircok hastane belli bir haftadan sonraki gebeleri almadiklari halde medicalpark ta böyle bir şey yasamadim 37.haftamda tanıştım Aylin hocayla.
Sezeryan olduğu için 2gece yattım ve yanımda refakatciyle olduğum için fiyat 2550 tl bunun dışında bir ödeme yapmadik bebeğimin aşıları da yapıldı,3 gün sonra cocuk doktoru görmek istedi topuk kani,isitme testi,kilo vs kontrolleri için de 12 tl katki payı dışında ücret odemedik.

Angel tebrık ederım darısı başımıza inşallah.bende medıcal park aylın hanıma gıdıyorum 30 haftalıgız cok ıyı bı doktor, bıde banu hanım var o da ıyı daha once turgut ozaldan tanıyordum, dıger doktorlarında arkasından takıp eden cok hastaları var, hastane ıyı doktorlları toplamış

Bnde bugün Aylin hanima randevu aldım ama kararszm bide özel Keçiören hastanesnde varmış engin bey biln varmi

Dogum yapan arkadasimiz yorumlarin icin tesekkurler. Bende cuma gunu gittim aylin hanima randevu almistim ancak muayene ucreti 77tl olmus diger drlar 35tl. Bende aylin hanimi iptal edip rastgele ertan beye muayene oldum cok begendm. Ilk izlenim cok iyiydi. Gittikce sizlere gerekli paylasimlar yapmaya devam edecegim. Sevgiler

Evet doğru biz de bugün kontrole gittik dikislerdeki bantları aldırmak icin Aylin hocanin muayene ücretinin 77 tl olduğunu öğrendik sanırım herkes ona yığıldı o da böyle bir yöntem uyguladı. Kontrol olduğunu ve doktorun kendisi çağırdığını söyleyince sadece katkı payı verdik. Ama böyle bir uygulamanın olmasi cok doğru gelmedi bana bir doktor 35 tl alirken digerinin başka bir fiyat belirlemesi saçma geldi açıkçası...

EVet bencede cok sacma. Kayit alan horevliye sordum neden boyle diye net biside soyleyemedi. Aylin hanim daha eski falan dedi sanki ne kadar olduysa hastane acilali. Bikac aya diger dr.larda arttirir fiyati herhalde

Bide bantin kaldirilmasi icin niye cagirdiki daha onceki dogumumu koruda yaptim kendim evde cikarip dedigi gunde dusuma girdim. Cikmadan once bakti bi sorun varmi diye aadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…