- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 39
-
- Konu Sahibi kamikaze06
Merhaba canım. .ben t.ozal unideyken aylin hocama gittim hep şimdi medical park ankarada hala ona gidiyorum çok memnunum muhteşemdi dr atom karınca gibi eli ayağı çabuk enerjik keyifli ve cok sevimli tavsiye ederim
tesekkur ederim cnm. Iki kisiden daha aylin hanimi duydum. Ama daha onceden taniyan biriyle karsilasmak daha iyi oldu. Aralikta gidecem randevumu aylin hanima aliyim o zmanMerhaba canım. .ben t.ozal unideyken aylin hocama gittim hep şimdi medical park ankarada hala ona gidiyorum çok memnunum muhteşemdi dr atom karınca gibi eli ayağı çabuk enerjik keyifli ve cok sevimli tavsiye ederim
Simdiden hayirli dogumlar diliyorum bende bu ay gitmeyi dusunuyorum aylin hanima ims benimde icime sine ve aylin hanimla dogumumu yaparim. Dogum sonrasida memnuniyetinizi paylaairsaniz cok sevinirim saglikla kucaginiza alin insMerhaba ben de 39.haftadayım. Batıkent Medicalpark Aylin hoca'nın takibindeyim inşallah haftaya doğumumu yaptıracak. Gerçekten pozitif,güleryüzlü ve işini iyi yapan bir hekim. Hastane zaten yeni,pırıl pırıl,insana kendisini 5 yıldızlı bir oteldeymis gibi hissettiriyor. Herkese tavsiye ederim.
Merhaba canım. .ben t.ozal unideyken aylin hocama gittim hep şimdi medical park ankarada hala ona gidiyorum çok memnunum muhteşemdi dr atom karınca gibi eli ayağı çabuk enerjik keyifli ve cok sevimli tavsiye ederim
Merhaba ben de 39.haftadayım. Batıkent Medicalpark Aylin hoca'nın takibindeyim inşallah haftaya doğumumu yaptıracak. Gerçekten pozitif,güleryüzlü ve işini iyi yapan bir hekim. Hastane zaten yeni,pırıl pırıl,insana kendisini 5 yıldızlı bir oteldeymis gibi hissettiriyor. Herkese tavsiye ederim.
Normal dogum 1 gece 1750 tl dolaylarında refakatçiyle birlikte 2000i buluyor,sezaryan durumunda 2 gece kalınıyormuş onun da fiyatı 2500ü buluyor.
Normal dogum 1 gece 1750 tl dolaylarında refakatçiyle birlikte 2000i buluyor,sezaryan durumunda 2 gece kalınıyormuş onun da fiyatı 2500ü buluyor.
Teşekkür ederim herkese iyi dilekleri için,yarın sezeryana giriyorum bebek iri olduğu için normal doğum riskli olur dedi Aylin hanım.
Tabi ki başka doktorlar da var onlar da işinin ehlidir eminim ama ben tanımadan bilmeden gittim tamamen şans...
Muayene ücreti 35 tl bugün kan tahlili verdim normalde 109 tl talep ettiler ama yarın sezeryana gireceğimi söyleyince paket dahilinde olduğu için ücret almadılar. Inşallah iyi geçer ve burdan da paylaşırım. =)
guzel haberlerini bekliyoruz ins hersey yolundadir. Dogum paketimiydi sizinki. Bide ucreti daha net paylasirsaniz vok iyi olur bizim icin ekstra bi ucret cikardilarmi bu cok onemli bizim icinTeşekkür ederim herkese iyi dilekleri için,yarın sezeryana giriyorum bebek iri olduğu için normal doğum riskli olur dedi Aylin hanım.
Tabi ki başka doktorlar da var onlar da işinin ehlidir eminim ama ben tanımadan bilmeden gittim tamamen şans...
Muayene ücreti 35 tl bugün kan tahlili verdim normalde 109 tl talep ettiler ama yarın sezeryana gireceğimi söyleyince paket dahilinde olduğu için ücret almadılar. Inşallah iyi geçer ve burdan da paylaşırım. =)
EVet bencede cok sacma. Kayit alan horevliye sordum neden boyle diye net biside soyleyemedi. Aylin hanim daha eski falan dedi sanki ne kadar olduysa hastane acilali. Bikac aya diger dr.larda arttirir fiyati herhaldeEvet doğru biz de bugün kontrole gittik dikislerdeki bantları aldırmak icin Aylin hocanin muayene ücretinin 77 tl olduğunu öğrendik sanırım herkes ona yığıldı o da böyle bir yöntem uyguladı. Kontrol olduğunu ve doktorun kendisi çağırdığını söyleyince sadece katkı payı verdik. Ama böyle bir uygulamanın olmasi cok doğru gelmedi bana bir doktor 35 tl alirken digerinin başka bir fiyat belirlemesi saçma geldi açıkçası...