-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #2.301
Devam ettüniz mi?Ahmet Süha özer e giden varmı ? , Ben gittim fakat cok bilgi vermiyo gibi cok fazla sakin
Merhabalar işallah temmuzun ilk haftası doğum yapacağım batıkent medikalparkta. Sizde orda doğum yapmışsınız.Normal doğumda sancı odada mı çekiliyor? Bebek için zıbın vs veriliyor mu?Ağustosta doğum yaptım sorunuz varsa cevaplayabilirim
Bebeğiniz hayırlı olsun bebeğe zıbın falan verilmedi ben götürmüştüm. Sezeryan olduğu için sancı durumuda olmadı.Ama hastane genel olarak güzel doktordan da hizmetten de memnun kalmıştım ben.Merhabalar işallah temmuzun ilk haftası doğum yapacağım batıkent medikalparkta. Sizde orda doğum yapmışsınız.Normal doğumda sancı odada mı çekiliyor? Bebek için zıbın vs veriliyor mu?
Teşekkür ederim.Benim daha belli değil doğum şekli.Sezeryan sonrası 1 gece mi yattınız? Refakatçi aldılar mı yanınızaBebeğiniz hayırlı olsun bebeğe zıbın falan verilmedi ben götürmüştüm. Sezeryan olduğu için sancı durumuda olmadı.Ama hastane genel olarak güzel doktordan da hizmetten de memnun kalmıştım ben.
1 gece kaldım evet kovid öncesi olduğu için refakatçi vardı.Teşekkür ederim.Benim daha belli değil doğum şekli.Sezeryan sonrası 1 gece mi yattınız? Refakatçi aldılar mı yanınıza
merhaba aylin hocaya gittinizmi acaba bende şuan doktor arayışındayımKızlar merhaba bende şuan 5+2 hamileyim Batıkent'te oturduğum için Medicalpark'a gitmek istiyorum ancak doktorlar arasında arada kaldım Aylin Ayrımı düşünüyordum burada olumsuz yorumları okuyunca tedirgin oldum. Burcu Kısa içinde iyi bir doktor diyorlar kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. Bir de doğum paketine hangi haftalarda başladınız gebeliğim çok erken olduğu için bilemiyorum.
Merhaba ben de doktor arayışındayım Aylin hocaya mı gittiniz ya da doktor öneriniz varsa yardımcı olur musunuzmerhaba aylin hocaya gittinizmi acaba bende şuan doktor arayışındayımyardımcı olurmusunuz