ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Hanımlar medical park hastanesi Dr Aylin Aker AYRIM in takibi altındayım. Kendisine sürekli soracam Diyorum ama unutuyorum. Doğum dan önce covid testi yapıyormuş bu hastane Bi kaç kişiden duydum doğrumu acaba yakın zamanda böyle bisey yaşayan oldumu. Bide Aylin hanımın sezeryan dogumlari nasıl acaba memnun kalan var mi

Ben 2019 da spinal sezeryan doğum yaptım Aylin hocamda çok memnun kaldım zaten hocamıda çok seviyorum sıcaklığıyla zaten korku endişe bırakmıyor

Merhabalar işallah temmuzun ilk haftası doğum yapacağım batıkent medikalparkta. Sizde orda doğum yapmışsınız.Normal doğumda sancı odada mı çekiliyor? Bebek için zıbın vs veriliyor mu?
Bebeğiniz hayırlı olsun bebeğe zıbın falan verilmedi ben götürmüştüm. Sezeryan olduğu için sancı durumuda olmadı.Ama hastane genel olarak güzel doktordan da hizmetten de memnun kalmıştım ben.

Teşekkür ederim.Benim daha belli değil doğum şekli.Sezeryan sonrası 1 gece mi yattınız? Refakatçi aldılar mı yanınıza

Kızlar merhaba bende şuan 5+2 hamileyim Batıkent'te oturduğum için Medicalpark'a gitmek istiyorum ancak doktorlar arasında arada kaldım Aylin Ayrımı düşünüyordum burada olumsuz yorumları okuyunca tedirgin oldum. Burcu Kısa içinde iyi bir doktor diyorlar kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. Bir de doğum paketine hangi haftalarda başladınız gebeliğim çok erken olduğu için bilemiyorum.

merhaba aylin hocaya gittinizmi acaba bende şuan doktor arayışındayım yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…