ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

anladm cnm zaten senn sezxeryan oldugu için randevu verip yapar amelytını çok saol

fiyatları yuksek die biliyorum cnm ilgimi çekmedi o yüzden

Merhaba arkadaşlar.
medicalpark'ta detaylı ultrason çektiren var mı? bilgi verirseniz çok sevinirm. ben 17. haftamdayım şu an. şubat sonu gibi ankaraya gelicem. normalde koru hastanesinde randevum vardı ama hem o tarihte tekrar gelememe ihtimalim var hem de 24. haftama denk geliyo. internette 17-22. haftalarda yapılır diye yazıyo.. geç mi olur diye endişe ediyorum. bu konuda bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkür ediyorum

ben ayrıntılı ultrasona girdim 20. haftanın sonuydu.

benim 16 temmuz tahmini doğum tarihim. siz memnun kaldınız mı detaylı ultrasondan biraz bilgilendiebilir misiniz beni. ne kadar sürdü. cd verdiler mi. cihaz ve doktor nasıldı? bir de ücreti ne kadardı? bu arada hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. inşallah istediğiniz gibi normal doğum olur. ben de öyle istiyorum inşallah kısmetse.

gerçekten memnum kaldım. tam dk söyleyemem ama yarım saatten fazla durdum. daha az veya fazla durabilirsin çünkü organlarına yapısına vs bakıyor haliyle bebeğin duruşuna da bağlı oluyor biraz süre konusu. muayene ücreti 40 ayrıntılı da 124 olması lazım. sonuçlarını da tekrar Baran beye gösteriyorsun. ayrıntılı için bir gün önceden rezervasyon yaptırman gerekiyor ya da baran beyi arayabilirsin o da halledebiliyor sanırım.

çok teşekkür ediyorum cevabın için. çok aydınlatıcı oldu benim için. gelmeden önce randevumu alırım o zaman. kendi doktorum koru hastanesinde. sonuçlarını ona gösteririm sanırım. sonucu rapor olarak mı verdiler? çoğu yerde cd de veriyorlarmış diye duydum. 3 boyutlu fotoğraflarını falan veriyorlarmış. siz de alabildiniz mi cd ve fotoğraf. çok soru sordum kusura bakmayın :) insan heyecanlı oluyor gerçekten :)

benim ankaradaki evim de korunun yanında ama açıkcası medicale gidiyorum. cd almadım o gün şehir dışına çıkmam gerekiyordu acil oldu benimki biraz. sonucunun sağlıklı olmasına odaklan doğunca doya doya seyredersin nasipse :)) ayrıca ne demek ben de burdan yorumları okuyorum birine faydam dokunduysa ne mutlu.

evet yardımcı oluyor gerçekten burda yazılanlar :) inşallah kucağımıza alacağımız o günleri de görürüz. benimki belki doktor görmek isterse diye olan endişeden aslında. belki de ihtiyaç yoktur. güzel bir anı ama düşününce yine :) neyse bir şekilde atlatıcaz biz de bakalım.. inşallah bir sıkıntısı olmasın sağlığı yerinde olsun da önemli olan o.
bu arada gerçekten faydan dokundu teşekkür ederim tekrar. tecrübe eden birinden dinlemek insanın içini rahatlatıyor.

rica ederim buralardayım

Ayrıntılı ultrosonu benim yaptırdığım yerde 32.haftada tekrar önerdi.acaba medicalde yaptıran arkadaşlara da doktorlar önerdiler mi merak ettim bu arada fiyatı da çok uygunmuş ben özel bir radyoloji merkezinde 450tlye yaptırdım.

Arkadaslar merhaba,ben henuz hamile degilim ama bikac aya kadar dusunuyoruz.oncesinde kontrol fln icin gitmek istiyorum.ankaraya yeni geldigim icin pek bilgim yok.cevremde dogum yapanlar koru diyolar ama kafam karisti.sizce koru mu medicalpark mi.koruda bir doktor yorumlarini okudugumda herzaman telefonla ulasamadiklarini fln soyluyolar.Aylin hanimada oyle bir sorun yasandi mi acaba hic

Merhaba arkadaslar ben yeni katıldım 14haftalık hamileyim medikalpark batıkentte genel olarak aylık tahlilleri nekadar

Merhaba ben de 6, 5 aylık hamileyim basta etlik lokman hekime gittim ama yakin arkadaşım orada normal dogum yaptı ve çok pişman oldu. Simdi ben de arayıştayim, doktor kadar ebe ve hemsirelerin dogumdaki tavırları da onemli diyorlar. Medical parkta normal doğum yapan birileri tavsiye ederse oraya gitmeyi düsünüyorum.

Eger bebeğin gösterirse cinsiyetini söylerler :) bazıları çalışıyo ama haftasonu icin hastaneyi arayıp kesin bilgi alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…