- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 35
-
- Konu Sahibi kamikaze06
Ins duyarsiniz kalp atislariniaylin hanıma gidemedim canım çok yogun banu hanıma gittim normal pek bi artı bişi görmedim yani
cuma bidaha gidicem kalp atışlarını duyamadı
belkide ondan çok motive olamadım bilmiorum biraz canım sıkıldı.
cuma tekrar gidince yine yazarım görüşümü
isim unutmayı uydurmaya çevirdim artıkben de öyle düşünüyorum. bir hekimden memnun kalındığında herkes ona yöneliyor. bu diğer doktorların kötü olduğu anlamına gelmez. Bir de ben daha ankaraya gelmediğim için doktorların tümünü bilmiyorum. sitede 4 tane doktorun adı yazıyor. gökhan beyi göremedim. http://www.medicalpark.com.tr/hekimler/?showresult=true&hastane=215&tibbibolum=917&cinsiyet=all
şubatta ankaradyım inş medicalpark gidicem kontrole.giden arkadaşlar tek merak ettiğim doktorunz gece haftasonu doguma geliomu
Aaa cinsiyetini soylerse bize de haber ver canim. Ben de ogrenirim demek ki sen ogrenirsen 14. Haftada Ins.merhaba kızlar evime yakın olduğu için tercih etmiştim medicalparki
eltimde kadın doğumcu ama başka şehirde aylin hanımı tanıyormuş Turgut özaldan
çok sevilen ve tutulan bi doktor olduğunu söyledi.Benimde üçüncü gidişim olucak belki bugün cinsiyetini de öğrenicem hayırlısı..
beni de Aylin hanım pozitifliği ve enerjisi etkiledi..insanı kasmıyor hiç
hastane yeni olduğu için doğum yapan da pek yok sanırım
Cok iyi yaptin benceHerkese iyi akşamlar.Ben henüz hamile değilim, hamilelik düşündüğüm için gittim ve gayet memnun kaldım. Çok temiz ve sakin bir hastane,kalabalık değil.
Seninki de gec kalmis sekerim :)Ben cinsiyetini daha yeni ogrenebildim ; ))
yeni oldugundan dogum yapanlarin yorumlarina ulasmak biraz zor.ama annemin bi arkadasinin kizi aylin hanimda dogum yapti ogrendigime gore memnun kalmis.bende medicalpark düşünüyorum artık şubatta ankaraya geidgmde ilk muayenemi olup tam kararımı vereceğim.orda doğum yapnlar yorumlarınızı beklyorum
eger surekli takibini yapan dr. Ise geliyordur tabiki daha onceki dogumumu koruda yaptim dr.umun ozel numarasi vardi gece sancilandim aradim hastaneye gecmemi soyledi kendisi sabah geldi ama surekli ebeyle iletisim halindeydi. Hatta ebede yoktu hastanede ebeyi aramis getittirmis hastaneye. Gittigimde asagida guvenliklerin falan gidecegimden haberi vardi.Acilmam olmadi sezaryen oldum sonunda. Bundada sezaryen olacagi icin hic konusmadim o konuyu ama gelir bence. Ama ozel numarasini alacam gittigimde ne olur ne olmaz.cnm dogumun gece olursa yada haftasonu dr geliyormu