- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
-
- Konu Sahibi kamikaze06
Cok uzaaak...dogumda seni nelerin bekledigini bilmioruzbence yakininda bi hastane bakmalisinbende medıkalparka gıdıom ama evıme ozel arabayla bır saat çok uzak deıl mı sıkıntı yasarmıyım dogumda
Merhaba arkadaşlar.
medicalpark'ta detaylı ultrason çektiren var mı? bilgi verirseniz çok sevinirm. ben 17. haftamdayım şu an. şubat sonu gibi ankaraya gelicem. normalde koru hastanesinde randevum vardı ama hem o tarihte tekrar gelememe ihtimalim var hem de 24. haftama denk geliyo. internette 17-22. haftalarda yapılır diye yazıyo.. geç mi olur diye endişe ediyorum. bu konuda bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkür ediyorum
nasil ya ben ertan ozturke gidiyorum bana 4dr onerdi bunlardan birine detayli icin randevu al dedi ve bende dun ali ipeke gittim. siz nasil hastanede detayliya girdiniz sasirdim madem var beni niye baska dr.a yonlendirdi sasirdim dogrusu. Sonuclari gostermeye gitmedim daha ama gittigimde soracam. Muhtemelen pazartesi giderim. Bu arada detayli icin ali ipeke gittim 225tl ucreti. Cd resim veriyor. Isini yapip geciyor oyle konuskan biri degil biraz asik suratli geldi bana. Ama isini iyi yaptigini duydum net arastirmalarimdan. Cok sukur hic bi skintimizda yok.gerçekten memnum kaldım. tam dk söyleyemem ama yarım saatten fazla durdum. daha az veya fazla durabilirsin çünkü organlarına yapısına vs bakıyor haliyle bebeğin duruşuna da bağlı oluyor biraz süre konusu. muayene ücreti 40 ayrıntılı da 124 olması lazım. sonuçlarını da tekrar Baran beye gösteriyorsun. ayrıntılı için bir gün önceden rezervasyon yaptırman gerekiyor ya da baran beyi arayabilirsin o da halledebiliyor sanırım.
bence skinti olmaz bu benim gorusum. Akyurtta oturan arkadasim suyu geldi balgata gitti hastaneye mesela bi skinti yasamadi. Sancin tutsada bebek oyle hemen gelmiyor zatenbende medıkalparka gıdıom ama evıme ozel arabayla bır saat çok uzak deıl mı sıkıntı yasarmıyım dogumda
Hic belli olmaz. Benim arkadasim ikinci bebegini arabada dogurmak zorunda kaldi. Her zaman yakin hastane iyinasil ya ben ertan ozturke gidiyorum bana 4dr onerdi bunlardan birine detayli icin randevu al dedi ve bende dun ali ipeke gittim. siz nasil hastanede detayliya girdiniz sasirdim madem var beni niye baska dr.a yonlendirdi sasirdim dogrusu. Sonuclari gostermeye gitmedim daha ama gittigimde soracam. Muhtemelen pazartesi giderim. Bu arada detayli icin ali ipeke gittim 225tl ucreti. Cd resim veriyor. Isini yapip geciyor oyle konuskan biri degil biraz asik suratli geldi bana. Ama isini iyi yaptigini duydum net arastirmalarimdan. Cok sukur hic bi skintimizda yok.
bence skinti olmaz bu benim gorusum. Akyurtta oturan arkadasim suyu geldi balgata gitti hastaneye mesela bi skinti yasamadi. Sancin tutsada bebek oyle hemen gelmiyor zaten
nasil ya ben ertan ozturke gidiyorum bana 4dr onerdi bunlardan birine detayli icin randevu al dedi ve bende dun ali ipeke gittim. siz nasil hastanede detayliya girdiniz sasirdim madem var beni niye baska dr.a yonlendirdi sasirdim dogrusu. Sonuclari gostermeye gitmedim daha ama gittigimde soracam. Muhtemelen pazartesi giderim. Bu arada detayli icin ali ipeke gittim 225tl ucreti. Cd resim veriyor. Isini yapip geciyor oyle konuskan biri degil biraz asik suratli geldi bana. Ama isini iyi yaptigini duydum net arastirmalarimdan. Cok sukur hic bi skintimizda yok.
bi bilgim yok açıkcası. belki daha detaylı vs bi makina kullanılmasını istemiştir ama benimki sadece tahmin yürütme. sagğlıcakla kalın.
Muayene ve dogum ankara ozel hastane sartlarina gore uygun. Ben daha once bu kelimeyi kullandigimi hatirliyorum ve sonuna kadar arkasindayim. benimde oyle aman aman durumum yok bana kalsa devlettede dogum yaparim. Esim istiyor ozelde olmasini Acikcasi ben verilen paraya aciyorum. Ama tahliller cidden pahaliymis. Bende disarda yaptirma imkanim varsa disarda yaptiririm. Bilmiyorum uzerine alinmasi gereken kisi benmiyim arkadasin yazdiklarinda ama aciklama yapma geregi duydum sadece. Yoksa sozlerine sonuna kadar katiliyorum. Diger hastanelere gore uygunluk yani durum
cnm muayene odasinda ben ve yakinlarm war ultrason bolmesi perdeyle ayrılmsti ayrica calisanlarn hepsi bayandi o katta denk gelmedim yada bilmiyorumBenim de bugün randevum vardı iptal etmek zorunda kaldım gidemedim. Paylaştığın bilgiler için teşekkürler, aklımdaki çoğu soruya cevap oldu:) Mahremiyete de önem veriyorlar mı acaba
çookkk sevindim bunları duyduğuma. benim de bir ay kaldı randevuma. aylin hanım daha önceki testleri istiyor değil mi? tekrar kan tahlili yaptı mı ya da bir şey istedi mi. onu merak ettim sadece.Selam kızlar ankaraya geldim ve bugün ilk randevuma gittim hastanenn kapisindan doktor odasina kadar cok güzel ilgilendiler doktorum aylin hanim cok sicak güleryüzlü ve konuskan icim isindi.il dışından geldigimi dogumada ona geleceğimi söyledim yaptirdigim testlere bakti tel ve email vererek sürekli iletişim icinde olalim dedi.ultrasonda bebegimze baktik bakar bakmaz kizimiz olcagini söyledi herseyi ayrintili gosterdi.cok memnun kaldim.bu arada bebeginiz dogdugunda yenidogan ihtiyaci olursa yenidogan yogun bakim ucretsiz bu cok güzel. Ayrıca sordugumda haftasonu ve geceleride doktorunuz gelir denirdi.cok şükür icim rahat artık
ilk bebek olunca insanın kafasına bi sürü şey takılıyo, tecrübemiz yok endişemiz çok :) Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş.. forumda tüp bebek kısmı varsa oradakilere sor istersen daha net cevaplar alırsınmerhabalar bende 7. ayımdan sonra Aylin hocaya gitmeye başladım ve inanılmaz memnun kaldım ayrıca tüp bebekle hamile kaldığım halde şiddetle normal doğumu öneriyor bu durum hoşuma gitti fakat yine ister istemez korkuyorum tüp bebek olup normal doğuran var mı acaba
teşekkürler 0menekse0 gittiğimde doğum için de soracağım inşcnm muayene odasinda ben ve yakinlarm war ultrason bolmesi perdeyle ayrılmsti ayrica calisanlarn hepsi bayandi o katta denk gelmedim yada bilmiyorum
teşekkürler 0menekse0 gittiğimde de doğum için ayrıca sorarım artıkcnm muayene odasinda ben ve yakinlarm war ultrason bolmesi perdeyle ayrılmsti ayrica calisanlarn hepsi bayandi o katta denk gelmedim yada bilmiyorum
dilek hanıma ben gittimarkadaslr ben hrs kadin doguma gidiyordum ilk defa medikal parka iki hafta once gittim cok memnun kaldim hrs ye esdeger hicbir ozel hstane bulamadim fakat burda da en az onlar kadar ilgili ve bilgililer bu arada doktorum dilek kalkan giden var mi