ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

maddiyat olayı açılmışken bazı konularda beni rahatsız eden bir durum var . bilmem benimle aynı düşünen var mı. insanlar haliyle fiyatına da bakıyorlar ki bu gayet normal. testti muayneydi ipin ucu kaçabilyor. bazı durumlarda daha uygun seçenekleri değerlendirmek gerekebilir. niyeyse bazı üyeler sıkılarak durumu izah etme çabasındayken biri de çıkıp ne pahalısı çokı uygunmuş vs tarzı şeyler yazıp duruyor. durumu uygun olan kendine uygun seçeneği belirlesin de böyle maddi durumları bir daha toplum içinde söyleyip durmasın.durumum müsait özel hastaneyi tercih ettim. olmasaydı da gönül rahatlığıyla devlet hastanesine giderdim. son yazan arkadaşlar size yönelik söylemedim yanlış anlamayın test fiyatları deyince aklıma geldi sadece.

ben ankarada bir çok hastane araştırdım arkadaşlar. burası hem doktorlar açısından yapılan yorumlar hem de hastanenin durumu açısından daha mantıklı geldi bana. fiyatı diğer hastaneler oranlar doğum için daha uygun. ancak bir kan testi alt tarafı. 100 milyon olur mu? kaç tane kan testi yapılıyor. bir tane değilki. o zaman bir doğum parası da teste verirsin. bence bu durum maddi durumun musaitliği ile ilgisi olmayan bir durum. pekala sağlık ocağındada test yaptırılıp doktora gösterilebilir.

0menekse0 belki de karşılaşırız o gün benim randevum 11 de.

bende medıkalparka gıdıom ama evıme ozel arabayla bır saat çok uzak deıl mı sıkıntı yasarmıyım dogumda

nasil ya ben ertan ozturke gidiyorum bana 4dr onerdi bunlardan birine detayli icin randevu al dedi ve bende dun ali ipeke gittim. siz nasil hastanede detayliya girdiniz sasirdim madem var beni niye baska dr.a yonlendirdi sasirdim dogrusu. Sonuclari gostermeye gitmedim daha ama gittigimde soracam. Muhtemelen pazartesi giderim. Bu arada detayli icin ali ipeke gittim 225tl ucreti. Cd resim veriyor. Isini yapip geciyor oyle konuskan biri degil biraz asik suratli geldi bana. Ama isini iyi yaptigini duydum net arastirmalarimdan. Cok sukur hic bi skintimizda yok.

bende medıkalparka gıdıom ama evıme ozel arabayla bır saat çok uzak deıl mı sıkıntı yasarmıyım dogumda
bence skinti olmaz bu benim gorusum. Akyurtta oturan arkadasim suyu geldi balgata gitti hastaneye mesela bi skinti yasamadi. Sancin tutsada bebek oyle hemen gelmiyor zaten

Muayene ve dogum ankara ozel hastane sartlarina gore uygun. Ben daha once bu kelimeyi kullandigimi hatirliyorum ve sonuna kadar arkasindayim. benimde oyle aman aman durumum yok bana kalsa devlettede dogum yaparim. Esim istiyor ozelde olmasini Acikcasi ben verilen paraya aciyorum. Ama tahliller cidden pahaliymis. Bende disarda yaptirma imkanim varsa disarda yaptiririm. Bilmiyorum uzerine alinmasi gereken kisi benmiyim arkadasin yazdiklarinda ama aciklama yapma geregi duydum sadece. Yoksa sozlerine sonuna kadar katiliyorum. Diger hastanelere gore uygunluk yani durum

Hic belli olmaz. Benim arkadasim ikinci bebegini arabada dogurmak zorunda kaldi. Her zaman yakin hastane iyi

yok canım sana yazmadım. aslına bakarsan birine yönelik de yazmış değilim. tabiki fiyatına uygun olup olmadığına bakıcaz sonuçta ağaçtan toplanmıyor mübarek :))

Selam kızlar ankaraya geldim ve bugün ilk randevuma gittim hastanenn kapisindan doktor odasina kadar cok güzel ilgilendiler doktorum aylin hanim cok sicak güleryüzlü ve konuskan icim isindi.il dışından geldigimi dogumada ona geleceğimi söyledim yaptirdigim testlere bakti tel ve email vererek sürekli iletişim icinde olalim dedi.ultrasonda bebegimze baktik bakar bakmaz kizimiz olcagini söyledi herseyi ayrintili gosterdi.cok memnun kaldim.bu arada bebeginiz dogdugunda yenidogan ihtiyaci olursa yenidogan yogun bakim ucretsiz bu cok güzel. Ayrıca sordugumda haftasonu ve geceleride doktorunuz gelir denirdi.cok şükür icim rahat artık

Benim de bugün randevum vardı iptal etmek zorunda kaldım gidemedim. Paylaştığın bilgiler için teşekkürler, aklımdaki çoğu soruya cevap oldu:) Mahremiyete de önem veriyorlar mı acaba

Benim de bugün randevum vardı iptal etmek zorunda kaldım gidemedim. Paylaştığın bilgiler için teşekkürler, aklımdaki çoğu soruya cevap oldu:) Mahremiyete de önem veriyorlar mı acaba
cnm muayene odasinda ben ve yakinlarm war ultrason bolmesi perdeyle ayrılmsti ayrica calisanlarn hepsi bayandi o katta denk gelmedim yada bilmiyorum

çookkk sevindim bunları duyduğuma. benim de bir ay kaldı randevuma. aylin hanım daha önceki testleri istiyor değil mi? tekrar kan tahlili yaptı mı ya da bir şey istedi mi. onu merak ettim sadece.

merhabalar bende 7. ayımdan sonra Aylin hocaya gitmeye başladım ve inanılmaz memnun kaldım ayrıca tüp bebekle hamile kaldığım halde şiddetle normal doğumu öneriyor bu durum hoşuma gitti fakat yine ister istemez korkuyorum tüp bebek olup normal doğuran var mı acaba

ilk bebek olunca insanın kafasına bi sürü şey takılıyo, tecrübemiz yok endişemiz çok :) Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş.. forumda tüp bebek kısmı varsa oradakilere sor istersen daha net cevaplar alırsın

Kızlar merhaba. Herkese hayirli dogumlar insallah. bende pazartesi baran ozhan beye gittim cok memnun kaldim simdilik. Cok ilgiliydi uzunuzun da bebegimi de gosterdi. Insallah boyle giderse dogumu da burada yapmak isterim. Ama tahliller nst fln derken ne kadar tutar bilemiyorum. Öğrendikce fiyatlarini birbirimize de burdn yardimci olalim.

arkadaslr ben hrs kadin doguma gidiyordum ilk defa medikal parka iki hafta once gittim cok memnun kaldim hrs ye esdeger hicbir ozel hstane bulamadim fakat burda da en az onlar kadar ilgili ve bilgililer bu arada doktorum dilek kalkan giden var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…