ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

EVet bencede cok sacma. Kayit alan horevliye sordum neden boyle diye net biside soyleyemedi. Aylin hanim daha eski falan dedi sanki ne kadar olduysa hastane acilali. Bikac aya diger dr.larda arttirir fiyati herhalde

meehaba kizlar bende Aylin hanima kontrole gidiyorum ilk baslarda evet 35 tl fark vardi cunku aylin hanim yardimci docent ti simdi docentligini aldiginicin hastanenin uzman olan doktorlarina fark ucreti farkli yani 77 tl.yoksa yogun oldugubicin ucreti artmadi...

Bide bantin kaldirilmasi icin niye cagirdiki daha onceki dogumumu koruda yaptim kendim evde cikarip dedigi gunde dusuma girdim. Cikmadan once bakti bi sorun varmi diye aadece
Meraba cnm daha önce koruda doğum yapmışsın ordan memnun kalmadınmı bende şimdilik koruya gidiyorum ama hastanenin küçük olması beni korkutuyo açıkçası

Meraba cnm daha önce koruda doğum yapmışsın ordan memnun kalmadınmı bende şimdilik koruya gidiyorum ama hastanenin küçük olması beni korkutuyo açıkçası
Koruda dr.um ayrildi baska sehire gitti. Evime cok yakin oldugu icin medicale gittim oncelikle. Simdilik bi sorun yok o yuzden devam edecem medicale. Memnun kalmasaydim ikinci tercihim koru yine ben hic sikinti yasamadim orada seninde oyle olur ins.

arkadaşlar ben de Aylin Hanıma gitmek istiyorum bu konuda genel yorumlarınızı öğrenebilir miyim. bir de Medicalparkta ikili test ücreti ne kadar bilginiz var mı acaba.

Bende hamileliğimi Aylin Hanim da öğrendim çok hoş enerjik güler yüzlü bir bayan. Ben bulantı ve kusmalari had safhada yaşadım . Sağolsun telefonla aksamlari bile ilgilenmeye çalıştı. Fakat çok yogundu kontrole gittiğimde devlet hastanesi gibi hissettim yoğunluğundan dolayi mecburen çok az vakit ayirabiliyor . Gerçi ben 1.5 aydır gitmedim şehir disindayim fiyat degisikligini de buradan öğrendim. Ben başladığımda hastanenin 2. Haftasiydi belki şimdi sistem oturmustur. Ben de doğum için düşünüyorum acaba nereyi tercih etsem diye. Aylin hanimi çok sevdim ama aşırı yoğun olmasi ve yeterince vakit ayiramamasi beni endiselendiriyor. Medical parkta Aylin Hanim da doğum yapanlar lütfen bilgilendirirlerse çok memnun olurum

Arkadaşlar koskoca hastanede aylin hanımdan başka doktor yok mu? Mesela ben bugün gebe olduğumu öğrendim rasgele gittim medicalparka. Dr olarak özhan beye randevu verildi şansıma artık. Doktoru tanımıyorum pek.. Özhan beye giden referans olacak birileri yokmudur? Cevap alabilirsem çok sevinirim.

arkadaşlar ben de medical parkta aylin hanıma gidiyorum. 39+5 günlük bi ölü doğumum 9 haftalık bir kalbi durduğu için kürtajım bir de kimyasal gebeliğim var. bunların hepsi 2014 yılı boyunca oldu. aylin hanımdan önce başka doktorlara gittim. kimse bu yaşadıklarımın üstünde çok durmadı. aylin hanım o kadar çok ilgilendi ki. bi bebek daha kaybedemeyiz elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi. simdi bu bebeğime hamileyken ben ona gitmiş oldum. daha önce gelseydin daha da fazlaca testler falan yapardık sana dedi. ama bana çok moral verdi. bana uzunca zaman ayırdı odada. ben istediğim her şeyi sorabildim rahatça. hemen telefonunu verdi. istediğin zaman ara dedi. bence kesinlikle süper bi doktor. inş sıkıntı da olmaz bebeğimle ilgili.
hatta ben aylin hanım benim üzerime bu kadar çok düşünce hrs hastanesinin ortağıyla aylin hanım hakkında konuştum. o da aylin hanımı çok beğeniyordu. çok çalışkan akıllı bir doktor dedi.
sonuç olarak :) ben çok memnunum ve tavsiye ediyorum. yine hepimiz de gittikçe yaşadıklarımızı yazabiliriz bence. doğumlarımızı falan.

Koruda dr.um ayrildi baska sehire gitti. Evime cok yakin oldugu icin medicale gittim oncelikle. Simdilik bi sorun yok o yuzden devam edecem medicale. Memnun kalmasaydim ikinci tercihim koru yine ben hic sikinti yasamadim orada seninde oyle olur ins.
Cnm devam ediomusun
aylin hanima normal dogumlara haftasonu gece falanda geliomu benim icin bilgi alirmisin

haftaya cumartesı aylin hanımla randevum var şimdilik herşey normal maşallah ama 31 inde netleşir

Cnm devam ediomusun
aylin hanima normal dogumlara haftasonu gece falanda geliomu benim icin bilgi alirmisin
cnm ben aylin hanima randevu aldim ama muayene olmadim hic ucret artisi oldugunu ogrenince degistirdim dr.umu. ertan ozturke gidiyorum suan ve cok memnunum ultrasonda gayet detayli butun organlrina bakip bilgi veriyor cok ilgili bi dr. Simdilik olmusuz hicbi durum yok hatta korudaki drumdan daha cok inceliyor ve bilgi veriyor. Yilbasi zammi ile muayene 40tl olmus. Dogum ucretlerinde bi degisiklik yok

bende medicalpark düşünüyorum artık şubatta ankaraya geidgmde ilk muayenemi olup tam kararımı vereceğim.orda doğum yapnlar yorumlarınızı beklyorum

cnm dogumun gece olursa yada haftasonu dr geliyormu

ben de çok merak ediyorum. Ankarada bir çok hastaneyi araştırmış olmama rağmen hep bir olumsuz yorum gördüm. ancak burada tek olumsuz yoruma rastlamadım. doğum yapan arkadaşlar sezeryan mı yoksa normal mi doğum yaptılar bilgi verebilir misiniz acaba? bir de sezeryanla normal doğum ücreti farklı mı acaba?

Normal 1850 sezeyan 2350 yeni zamla birlikte diye hatirliyorum. Bunun disinda paketler var mi yok mu bilmiyorum. Benim doktorum da ozhan bey. Aylin hanim icin gitmistim ama cok doluydu ve ozhan beye yonlendirildim pisman da degilim cok sukur.

Burada dogum yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi. Ozel hastanelerin bi kisminda dogum ani fotografindan tutundan da yine ucretsiz kuafor hizmeti ilk banyo icin eve gelme vs pek cok hizmet var. Bunlar medical de var mi. Ya da bunların dahil oldugu paketler vs?

paketler hakkında bi bilgim yok ama cumartesi bende banu hanıma gittim ilk kez yıne aynen aylin hanım için gitmiştim ama olmadı bakalım memnun kalıcakmıyım

şimdilik iyi gibiler ama karar vermek için erken

cnm gittin mi bilgi vereblrmisn dr haskknda
aylin hanıma gidemedim canım çok yogun banu hanıma gittim normal pek bi artı bişi görmedim yani
cuma bidaha gidicem kalp atışlarını duyamadı
belkide ondan çok motive olamadım bilmiorum biraz canım sıkıldı.
cuma tekrar gidince yine yazarım görüşümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…