- 18 Kasım 2011
- 30
- 1
-
- Konu Sahibi kamikaze06
EVet bencede cok sacma. Kayit alan horevliye sordum neden boyle diye net biside soyleyemedi. Aylin hanim daha eski falan dedi sanki ne kadar olduysa hastane acilali. Bikac aya diger dr.larda arttirir fiyati herhalde
Meraba cnm daha önce koruda doğum yapmışsın ordan memnun kalmadınmı bende şimdilik koruya gidiyorum ama hastanenin küçük olması beni korkutuyo açıkçasıBide bantin kaldirilmasi icin niye cagirdiki daha onceki dogumumu koruda yaptim kendim evde cikarip dedigi gunde dusuma girdim. Cikmadan once bakti bi sorun varmi diye aadece
Koruda dr.um ayrildi baska sehire gitti. Evime cok yakin oldugu icin medicale gittim oncelikle. Simdilik bi sorun yok o yuzden devam edecem medicale. Memnun kalmasaydim ikinci tercihim koru yine ben hic sikinti yasamadim orada seninde oyle olur ins.Meraba cnm daha önce koruda doğum yapmışsın ordan memnun kalmadınmı bende şimdilik koruya gidiyorum ama hastanenin küçük olması beni korkutuyo açıkçası
Cnm devam ediomusunKoruda dr.um ayrildi baska sehire gitti. Evime cok yakin oldugu icin medicale gittim oncelikle. Simdilik bi sorun yok o yuzden devam edecem medicale. Memnun kalmasaydim ikinci tercihim koru yine ben hic sikinti yasamadim orada seninde oyle olur ins.
Sizin hamileligininz hayirli olsun. Kalp atisimi duydunuz mu? Nasip olur ins...aylin hanım 79 tl eger sgk li iseniz
cnm ben aylin hanima randevu aldim ama muayene olmadim hic ucret artisi oldugunu ogrenince degistirdim dr.umu. ertan ozturke gidiyorum suan ve cok memnunum ultrasonda gayet detayli butun organlrina bakip bilgi veriyor cok ilgili bi dr. Simdilik olmusuz hicbi durum yok hatta korudaki drumdan daha cok inceliyor ve bilgi veriyor. Yilbasi zammi ile muayene 40tl olmus. Dogum ucretlerinde bi degisiklik yokCnm devam ediomusun
aylin hanima normal dogumlara haftasonu gece falanda geliomu benim icin bilgi alirmisin
cnm dogumun gece olursa yada haftasonu dr geliyormucnm ben aylin hanima randevu aldim ama muayene olmadim hic ucret artisi oldugunu ogrenince degistirdim dr.umu. ertan ozturke gidiyorum suan ve cok memnunum ultrasonda gayet detayli butun organlrina bakip bilgi veriyor cok ilgili bi dr. Simdilik olmusuz hicbi durum yok hatta korudaki drumdan daha cok inceliyor ve bilgi veriyor. Yilbasi zammi ile muayene 40tl olmus. Dogum ucretlerinde bi degisiklik yok
cnm gittin mi bilgi vereblrmisn dr haskkndahaftaya cumartesı aylin hanımla randevum var şimdilik herşey normal maşallah ama 31 inde netleşir
aylin hanıma gidemedim canım çok yogun banu hanıma gittim normal pek bi artı bişi görmedim yanicnm gittin mi bilgi vereblrmisn dr haskknda