- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- Konu Sahibi kamikaze06
anladm cnm zaten senn sezxeryan oldugu için randevu verip yapar amelytını çok saolyeni oldugundan dogum yapanlarin yorumlarina ulasmak biraz zor.ama annemin bi arkadasinin kizi aylin hanimda dogum yapti ogrendigime gore memnun kalmis.
eger surekli takibini yapan dr. Ise geliyordur tabiki daha onceki dogumumu koruda yaptim dr.umun ozel numarasi vardi gece sancilandim aradim hastaneye gecmemi soyledi kendisi sabah geldi ama surekli ebeyle iletisim halindeydi. Hatta ebede yoktu hastanede ebeyi aramis getittirmis hastaneye. Gittigimde asagida guvenliklerin falan gidecegimden haberi vardi.Acilmam olmadi sezaryen oldum sonunda. Bundada sezaryen olacagi icin hic konusmadim o konuyu ama gelir bence. Ama ozel numarasini alacam gittigimde ne olur ne olmaz.
Bide dogum paketi yok ama istek varmis o yonde ilerde olabilir o yonde bisi. Odalarini cikip gordum gayet guzel ve ferah. Tek hosuma gitmeyen refakatcinin acilip yatak olan koltukta yatmasi oldu. Koruda refakatci icinde yatak vardi annem orada yatti.