Bugün aldım lider tıp 700 tl 45 gün hemen veriyorlar sıkıntı çıkmıyor
Aylik 500 den asagi rapor veren yok
Ankara da benim bildiğim 1 veya iki heyet veren tıp merkezi mevcut. Bunlardan en güvenilir olanı yeni orta doğu cerrahi tıp merkezi yeri ivedik metrosnun tam karşında. Telefon ile fazla bilgi alamadım fakat oraya gittiğimde bir hemşire ile ileşime geçtiğimde beni doktora yönlendirdi. Ama bazi sartları var doğum sonrası heyet raporunu veriyorlar fakat buna nazaran diğer olaylarda sizin doktoru iknanıza kalmış fiyatları bence çok makul 40 günlük heyet raporuna tüm masraflarınız dahil 550 lira ücret istiyorlar. Ben 3 ocak 2016 da aldım.
canım ben de yeni ortadoğu' dan (ivedik metrosunun karşısı) aldım 3 ay önce ben 45 gün istedim ama dr 40 gün verebilirim dedi. sekreter de önceden tembihlemişti beni doktora ısrar etme diye ben de kabul ettim 40 gün için toplamda 550 TL verdim yanılmıyorsam. 40 gün kadar önce de Yön Tıp merkezinden aldım 45 gün 700 veya 750 TL verdim. Ama Yön Tıp merkezi kendini güvenceye alıyor bir sorun çıkarsa raporunuzu iptal ederiz diye bilginize :)merhaba bilgi paylaşımı için çok teşekkür ederim.haftaya ben de gitmeyi düşünüyorum fakat 40 gün yerine 45 gün almam gerek. siz kendiniz mi 40 gün olarak belirttiniz ? yoksa hastanenin protokolu mu bu 40 gün ?
canım ben de yeni ortadoğu' dan (ivedik metrosunun karşısı) aldım 3 ay önce ben 45 gün istedim ama dr 40 gün verebilirim dedi. sekreter de önceden tembihlemişti beni doktora ısrar etme diye ben de kabul ettim 40 gün için toplamda 550 TL verdim yanılmıyorsam. 40 gün kadar önce de Yön Tıp merkezinden aldım 45 gün 700 veya 750 TL verdim. Ama Yön Tıp merkezi kendini güvenceye alıyor bir sorun çıkarsa raporunuzu iptal ederiz diye bilginize :)
Demette tepe tıp merkezi beriyor 1 ay 500 ortapedidenpsikiyatri dışında başka branşlardan heyet raporu alabileceğimiz yer konusunda bilgilendirme yapabilecek arkadaşlar var mı ? lütfeennn...
Demette tepe tıp merkezi beriyor 1 ay 500 ortapediden
Ewt cnm malesef öyle sağlık personeline coğu yer vermşyorarkadaşlar o kadar cok yer sordum kı etımesgutta lıder tıp merkezi var bıde tepe tıp onlar verıyor bıde baglumda tıp merkezıyle gorustum onlarda verıyor fakat ben sağlık personelı olduğum ıcın baglum bana vermedı
Arkadaşlar baglum tip merkezi kaç gün ne kadar a veriyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?