• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara heyet raporu

Arkadaslar tekrardan söluyorum ankarafa heyet aldıgım yerler 45 gun lider tıp merkezi etımesgut 1000 tl baglum tıp merk fıyatı bılmıyorum saglık personeli deılsenız verıyolar bıde demete ler tepe tıp merkezı 1 aylık 600 lira

Arkadaslar tekrardan söluyorum ankarafa heyet aldıgım yerler 45 gun lider tıp merkezi etımesgut 1000 tl baglum tıp merk fıyatı bılmıyorum saglık personeli deılsenız verıyolar bıde demete ler tepe tıp merkezı 1 aylık 600 lira
sağlık personeline neden vermiyorlar acaba özel bir durum mu var ?

Acil bana da yardımcı olur musunuz. Tayinim çıkmadı hamileyim yollarda gide gele mahvoldum. Ciddi ciddi psikolojim bozuldu. Bilgisi olan arkadaşlar özelden yazabilir mi rica etsem

Arkadaslar heyet raporu alabilen varmi acaba ,kamuda calisanlar geri olaylar nednyle geri cagiriliyos

Ewet bugun bızıde cagırdılar ızel yerlere rapor cerılmeyecek dıye yazı gondermısler muhtemelen alamayacagız

Az once saglık balanlıgı ucrwtsız ızınlerode ıptal ettı heyet raporuda kabul edılmıyor yanı ıse baslıyoruz yarın

Bende bulamadım ama dun gıttım ucretsıze slmaya saglık muduru hepsı ıptal dedı

arkadaslar personel saglık haberde bir haber var yıllık izin iptali ile ilgili acın okuyun aylıksız izni kapsamıyor diyor. buyuk ihtimal calıstıgınız yerlerin korkusu sacmalaması

Back