• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara heyet raporu

Ben öğretmenim bu heyet raporunu illa yaşadığım şehirden mi almak zorundayım kayseri de yaşıyorum ankara dan alabilir miyim arkadaşlar

Ben öğretmenim bu heyet raporunu illa yaşadığım şehirden mi almak zorundayım kayseri de yaşıyorum ankara dan alabilir miyim arkadaşlar
Kamu çalışanısınız sanırım. Başka şehirden Rapor alacaksanız , öncesinde orada olduğunuzu belirtmeniz lazım. Yıllık izin adresini Ankara gösterip son izin gününde alabilirsiniz mesela. Ama şuan doğum iznindeyseniz orasını pek bilmiyorum :KK23:

Kamu çalışanısınız sanırım. Başka şehirden Rapor alacaksanız , öncesinde orada olduğunuzu belirtmeniz lazım. Yıllık izin adresini Ankara gösterip son izin gününde alabilirsiniz mesela. Ama şuan doğum iznindeyseniz orasını pek bilmiyorum :KK23:
Doğum iznindeyim bizim yıllık iznimiz yok öğretmenlerin bende doğum izninin bitmesine 1 gün kala almak istiyorum ki iznimde başka ilde olabilirim çünkü

arkadaşlar o kadar cok yer sordum kı etımesgutta lıder tıp merkezi var bıde tepe tıp onlar verıyor bıde baglumda tıp merkezıyle gorustum onlarda verıyor fakat ben sağlık personelı olduğum ıcın baglum bana vermedı
Bende heyet raporu için Ortadoğu tıp merkezine gittim. Veriyorlar fakat ben sağlık personeli olduğum için bana vermediler. Sende hemşiresin. Sağlık personeline hangi hastaneler veriyor bilgi verirmisin

Arkadaslar saglik personeli oldugunuzu soylemeyin raporami yaziyorlar nerede calistignizi merak ettim dogrusu

Acilll Arkadaşlar öğretmenim ve heyet raporu almak istiyorum bebeğim daha çok küçük 3 aylık ama her yer en az 30 güne 500 istiyor bildiğiniz daha uygun rapor veren yer var mı acaba?? Lütfen acil cevap.

Arkadaslar istanbulda heyet raporu veren hastane biliyormusunuz cok ihtiyacim var

[QUOTn a="imderivse, post: 45606672, member: 745861"]Acilll Arkadaşlar öğretmenim ve heyet raporu almak istiyorum bebeğim daha çok küçük 3 aylık ama her yer en az 30 güne 500 istiyor bildiğiniz daha uygun rapor veren yer var mı acaba?? Lütfen acil cevap.[/QUOTE]
500 den asagi veren yer yok bulursan banada haber ver

Arkadaslar önerebileceginiz 40-45 gün rapor verecek yazilanlardan başka hastane varmi?ücreti önemli değil.

arkadaslar bana da 40 gun lazim acil nerden alabilirim son olarak iyyice kafam karisti, simdiden tesekkur wdes

Ankarada alınan yerler var 3 tane ust ustte aldım sma bugun gorusmeye gıttıgımde saglık personelıne vermıyolar artık ugrasmıcam ucretsız ızne ayrılmaya karar verdım

Back