Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olur bana da özelden yazar misiniz persembeye kadar almam lazım oglumu birakip nasil giderim cok mutsuzum hangi hastaneden rapor alayim hep kapidan gönderiyorlar hastaneye gidince doktorla mi gorusmemiz lazim hangi hastaneye gideyim benhastanesine göre 30-40 gün veriliyo bende eylule kadar devam ettircem oğlum 11 aylık olacak işe döndüğümde
canm özel mesaj kutun kapalıNe olur bana da özelden yazar misiniz persembeye kadar almam lazım oglumu birakip nasil giderim cok mutsuzum hangi hastaneden rapor alayim hep kapidan gönderiyorlar hastaneye gidince doktorla mi gorusmemiz lazim hangi hastaneye gideyim ben
arkadaşlar herkese genel yazayımNe olur bana da özelden yazar misiniz persembeye kadar almam lazım oglumu birakip nasil giderim cok mutsuzum hangi hastaneden rapor alayim hep kapidan gönderiyorlar hastaneye gidince doktorla mi gorusmemiz lazim hangi hastaneye gideyim ben
Cok tesekkur ederim allah razi olsun senden canimarkadaşlar herkese genel yazayım
bağlum tıp merkezi(30 günlüğü 300 lira)
bilgi tıp merkezi (30 günlüğü 300 lira)
ortadoğu tıp merkezi (ivedik metrosunun karşısında 40 günlüğü 500 lira)
tepe tıp merkezi (demette 30 günlüğü 300 lira)
birde telefonda bilgi verilmiyor genelde gidip danışmayla görüşülecek aklınızda olsun
sendende allah razı olsun canm inş işin görülürCok tesekkur ederim allah razi olsun senden canim
tesekkürler:)arkadaşlar herkese genel yazayım
birde telefonda bilgi verilmiyor genelde gidip danışmayla görüşülecek aklınızda olsun
merhaba hepsinden 2015te aldıkherkese merhaba.. bu bahsedilen yerlerden en yakın zamanda rapor alan varsa yazabilir mi?
sorun çıkmaz canm biz hepsini torpilsiz aldııkmerhaba bende doğum yapıcam ve doğumdan sonra heyet almam gerekiyor. Antalya da yaşıyorum normalde ama ankaraya gelicem heyet için bu yazdığınız hastaneler ve tıp merkezlerinde sorun çıkarmıyorlar dimi. hani heyet almak için torpil bulmak felan gerekmiyor yani dimi. çünkü 1 günlüğüne sırf rapor için gelicem ankaraya. cevap verirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim.
canımm benim bebeğim 50 günlük, ekimde işe başlamam gerekecek, rica etsem bana da yardımcı olur musun??özel mesaj attım canm
Raziye Hanım hamileyseniz kendi doktorunuz heyet raporunu rahatlıkla verir .ilk aylarda bulantı kusmaya bağlı kadın doğumcukarın heyet raporu yazması kolay oluyor zorlanmazsınuzBende gebeyim 5.tedaviden sonra elhamdulillah oldu bu sefer heyet raporu almak istiyorum ankaranin cogu yeri vermedi buralari gezecem insallah tani olarak ne veriyorlar direk alabiliyor muyuz yakin zaman da alan arkadaslarimiz var mu
arkadaşlar herkese genel yazayım