• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara heyet raporu

Ben de alamadım ve çok zor durumdayım. Annem 25 gün sonra gelecek sadece o zamana kadar yetecek heyet raporuna ihtiyacım var ama hastaneler hep kapıdan döndürdü. Yardım edebilir misiniz ?

Ne olur bana da özelden yazar misiniz persembeye kadar almam lazım oglumu birakip nasil giderim cok mutsuzum hangi hastaneden rapor alayim hep kapidan gönderiyorlar hastaneye gidince doktorla mi gorusmemiz lazim hangi hastaneye gideyim ben

hastanesine göre 30-40 gün veriliyo bende eylule kadar devam ettircem oğlum 11 aylık olacak işe döndüğümde
Ne olur bana da özelden yazar misiniz persembeye kadar almam lazım oglumu birakip nasil giderim cok mutsuzum hangi hastaneden rapor alayim hep kapidan gönderiyorlar hastaneye gidince doktorla mi gorusmemiz lazim hangi hastaneye gideyim ben

canm özel mesaj kutun kapalı

arkadaşlar herkese genel yazayım
bağlum tıp merkezi(30 günlüğü 300 lira)
bilgi tıp merkezi (30 günlüğü 300 lira)
ortadoğu tıp merkezi (ivedik metrosunun karşısında 40 günlüğü 500 lira)
tepe tıp merkezi (demette 30 günlüğü 300 lira)
birde telefonda bilgi verilmiyor genelde gidip danışmayla görüşülecek aklınızda olsun

birde telefonda bilgi verilmiyor genelde gidip danışmayla görüşülecek aklınızda olsun
Cok tesekkur ederim allah razi olsun senden canim

tesekkürler:)

merhaba bende doğum yapıcam ve doğumdan sonra heyet almam gerekiyor. Antalya da yaşıyorum normalde ama ankaraya gelicem heyet için bu yazdığınız hastaneler ve tıp merkezlerinde sorun çıkarmıyorlar dimi. hani heyet almak için torpil bulmak felan gerekmiyor yani dimi. çünkü 1 günlüğüne sırf rapor için gelicem ankaraya. cevap verirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim.

merhaba bende doğum yapıcam ve doğumdan sonra heyet almam gerekiyor. Antalya da yaşıyorum normalde ama ankaraya gelicem heyet için bu yazdığınız hastaneler ve tıp merkezlerinde sorun çıkarmıyorlar dimi. hani heyet almak için torpil bulmak felan gerekmiyor yani dimi. çünkü 1 günlüğüne sırf rapor için gelicem ankaraya. cevap verirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim.
sorun çıkmaz canm biz hepsini torpilsiz aldıık

Herkese merhabalar. Burada boyle bir komu bulduguma cok sevindim. Ben de sirf heyet raporu almak icin bir gunlugune gelecegim Ankara'ya. Bana 2 aylik lazim ya da 45 gunluk. Hangi hastaneyi onerirsiniz bir de fiyatta indirim yapiyorlar mi? Tam olarak gidip ne diyoruz? Direk danismaya gidip heyet raporu lazim mi diyoruz? Sonucta bir hastaligimiz yok. Hangi bolumden veriyorlar raporu? Isim geregi psikiyatriden alamam ben cunku. Cevap icin simdiden tesekkurler..

Merhaba bu hastaneler tek günde mi veriyor raporu film çekelşm şunu yapalım diyolar mı şehir dışından gelmek içşn soruyorum şimdiden teşekkürler

Ücretsiz izin denen birşey varken neden hasta olunmadan rapor alınır anlamam...
Ben de öğretmenim tuzum kuru değil yani..
Helal kazanmak en güzeli,vicdani sorumluluk en temizi...

Bende gebeyim 5.tedaviden sonra elhamdulillah oldu bu sefer heyet raporu almak istiyorum ankaranin cogu yeri vermedi buralari gezecem insallah tani olarak ne veriyorlar direk alabiliyor muyuz yakin zaman da alan arkadaslarimiz var mu

Bende gebeyim 5.tedaviden sonra elhamdulillah oldu bu sefer heyet raporu almak istiyorum ankaranin cogu yeri vermedi buralari gezecem insallah tani olarak ne veriyorlar direk alabiliyor muyuz yakin zaman da alan arkadaslarimiz var mu
Raziye Hanım hamileyseniz kendi doktorunuz heyet raporunu rahatlıkla verir .ilk aylarda bulantı kusmaya bağlı kadın doğumcukarın heyet raporu yazması kolay oluyor zorlanmazsınuz

Back