• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara heyet raporu

Merhaba arkadaşlar bn memurum üç bucuk aylık bebeğim var ve malum izi de bitti heyet raporu veren hastane arıyorum tepe tip 30 günlüğüne 500 istiyor daha uygun bildiginiz bi hastane var mı

Çok teşekkür ederim.ilkay emir bu arada doğum için tavsiye edebileceğin doktor ve hastane var mı?

Hatti sana tavsiye edeceğim en iyi hastane cebeci tıp doktor Şerife esra cetinkaya mükemmel bi hastane oğlum 4,5 aylık doğum yaptığımda bebeğinin doktoru ve hemşiresi ayrı gelip.ilgilendi benim doktor ve hemşirem ayrı gelip ilgilendi özel hastane gibiydi

Merhaba arkadaşlar bn memurum üç bucuk aylık bebeğim var ve malum izi de bitti heyet raporu veren hastane arıyorum tepe tip 30 günlüğüne 500 istiyor daha uygun bildiginiz bi hastane var mı

Canım ne yaptın? Aldın mı raporu? Benim de acil almam gerek. Bilgi edinmeye çalışıyorum.

Tepe tip gecen bende sordum aylik 500 etimesgutta lider tip merk 45 gun 700 tl

Merhaba benim bebeğim iki buçuk aylik cizre de öğretmenim ama su anda ankaradayim cuma günü iznim biteceği için cizreye dönmem gerek ankarada bilgi tipa gittim il dişina heyet raporu vermiyoruz dediler ankarada il dişina heyet raporu veren hastane biliyor musunuz yada devlet hastanesinde kolaylıkla heyet raporu verecek bi doktor önerebilir misiniz lütfen çok acill

Merhaba benim bebeğim iki buçuk aylik cizre de öğretmenim ama su anda ankaradayim cuma günü iznim biteceği için cizreye dönmem gerek ankarada bilgi tipa gittim il dişina heyet raporu vermiyoruz dediler ankarada il dişina heyet raporu veren hastane biliyor musunuz yada devlet hastanesinde kolaylıkla heyet raporu verecek bi doktor önerebilir misiniz lütfen çok acill

Devlet mumkun deil vermrzler ama il disi icin tepe tip lider tip bence sor bilmiyorum ama

Ben daha devletten aliyorum marta ozele gecicem
hangi hastaneden alıyorsun devlette acaba.çünkü benim zaten kronik hastalıklarım var yüksek tansiyon venoz yetmezlik astım. daha doğuma çok var ama bilgi için soruyorum.bu hastalıklar olduğu için devlet bana rapor vermekte sorun çıkarmaz demi

Valla heyet icin ameliyat tarzi seylere verirler kronik hastaliklari vermiyor die biliyorum

Back