Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi inş bende alabilirim okadar ilk önce tavsiye ettiğiniz hastane varmı?
Merhaba bayanlar ben doguda memurum ama aslen ankaraliyim bebegim 3 ayina yeni girdi heyet raporu veren yer bulamadım ankara ya gelecem annemlere rapor almak için hangi.hhastanelerde bulabilirim yardimci olabilir misiniz lutfen cok zor durumdayim bakici bulamadik yeni atandik kimseyi tanımıyoruz boşluğa düştüm resmen yardim edermisiniz
meral89 rıca etsem bana da yazabılır mısınözel mesaj attım canm
yazdım canmmeral89 rıca etsem bana da yazabılır mısın
Merhaba bayanlar, ben de daha önce heyet raporu hiç almadım. Kayınvalide bakıyor bebişlere sağolsun. Ancak bir aylığına ihtiyacım var. Bi arkadaşım birkaç hastane adı verdi Büyük Ortadoğu Tıp, Çağdaş Tıp, Servet Ünsal ve Şifacı Tıp merkezilerinden rapor almışlar. Fiyatları da 300-400 TL arasındaymış bundan iki yıl önce. Servet Ünsala gittim kapıdan döndüm. Genelde vermiyoruz diyolar danışmada sizler nasıl aldınız doktorla mı görüşmek lazım. Bilgilendirirseniz menun olurum.
Canım Sağol haftaya gidicem inşallah alabilirim.servet ünsal bizede vermedi ortadoğu tıpta ivedik metrosunun karşısındaki şube veriyor danışmaya söylüyosun onlar doktorla görüştürüyor zaten
Canım Sağol haftaya gidicem inşallah alabilirim.