Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

ANladım canım benimki aylık görüyor 300₺ idi 350 oldu muayene. Hemen hemen aynı kapıya çıkıyor o zaman. Memnun olmana sevindim iyi etmişsin.

Cok geçmiş olsun canım allah büyüktür bundada bir hayır ara bende çarşamba gitcem kese gormeye çok korkuyorum o çarşamba gelmedi bitürlü yuregim agzımda allah yardımcımız olsun
Tesekkur ederim canim. Her seyin hayirlisi olsun. Insallah kucagina alirsin guzel haberlerini aliriz

B bilgeeem canım bende Hulusi hocaya gidiyorum ANA Ve Lupus negatif, anti rubella pozitif, bunlara göre mi yönlendirdi seni benimde negatifim var Hulusi hocada bazen yoğun olduğu için unutuyor öykümüzu

Kızlar nerdesiniz çok sessiz grup
Aynen naptın canım başladınız mı 2. Toplamaya. Ben gittim adetimde yine yumurtalar catladiktan sonra toplayacaz arkadan gelenleri toplayacaz dedi. O yüzden ovulasyon testi ile takip edip catladiktan sonra gel dedi. Hulusi hoca yurt dışında imiş Aytaç hoca baktı. 12 ile 18i arasida büyük ihtimal yurt dışında olacakmis

12 Kasım 18 Kasım arası mi

Ben Perşembe gidicem inşallah doktor vardır buaralar sürekli yurtdışında umarım denk gelmez bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…