- 25 Nisan 2011
- 421
- 364
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sekreter birine söylerken duydum12 Kasım 18 Kasım arası mi
Benimle aynısını Mart Nisan Mayıs gibi transfer niçin ameliyatKızlaar bende de birinci yumurta toplama oldu doldurulacak bugün belli olacak oda
sonrada sırada ameliyat var sonra ikinci toplama yapılacak ve transfer de mart yada nisanda olacakmış
Seninde rezerv azdı demi yanlış hatırlamıyorsam kaç yumurtan toplandıKızlaar bende de birinci yumurta toplama oldu doldurulacak bugün belli olacak oda
sonrada sırada ameliyat var sonra ikinci toplama yapılacak ve transfer de mart yada nisanda olacakmış
Hidrosalpenks hastalığı var dedi hoca türlerde sıvı varmış bide yapışıklık varmış onun için ameliyat olacağım inşallahBenimle aynısını Mart Nisan Mayıs gibi transfer niçin ameliyat
Canım aslında amh 2.29 hoca ana yumurtan çok fakat tedaviye yanıtı iyi olmadı dedi büyümemiş yani 3 tane toplandı 2 si döllenmiş bugünde belli hücreye bölünürse dondurularak inşallah aramalarını dört gözle bekliyorumSeninde rezerv azdı demi yanlış hatırlamıyorsam kaç yumurtan toplandı
Ay yarında benim belli olacak ameliyat mı değil mi nasıl anladı ultrason damı hsg demiHidrosalpenks hastalığı var dedi hoca türlerde sıvı varmış bide yapışıklık varmış onun için ameliyat olacağım inşallah
13.30 gibi ararlar seniCanım aslında amh 2.29 hoca ana yumurtan çok fakat tedaviye yanıtı iyi olmadı dedi büyümemiş yani 3 tane toplandı 2 si döllenmiş bugünde belli hücreye bölünürse dondurularak inşallah aramalarını dört gözle bekliyorum
Hayırlısı olsun hakkımızda canımAy yarında benim belli olacak ameliyat mı değil mi nasıl anladı ultrason damı hsg demi
Tüpleri bağlar ilk istediği o, eğer hasar çoksa alıyor tüpleri inşallah senin ki iyidirBide bu ameliyatı internetten araştırdım sıvı biriken tüpün alınması filan yazıyor nasıl olacak acaba çok merak ediyorum
ben bu kadar ciddi olduğunu düşünememiştim basit normal bi ameliyat diye düşünüyordum daha önce de iki kere olduğum için inşallah iyidir yaaTüpleri bağlar ilk istediği o, eğer hasar çoksa alıyor tüpleri inşallah senin ki iyidir
Normal kist mi çikolata kisti mi sendeki canım bende de çikolata kisti var bide rabbim yardımcın olsun inşallah adet olunca ameliyatını yapalım dedi ama bugün aradıklarında bende hocayı arayıp bilgi vereceğim ameliyatın tarihini de alırım büyük ihtimal bu adet bitince yaparGeçmiş olsun canım bende de rahimde sıvı var dedi sonra kist yapışıklıgi dedi hsg istedi temiz çıktı yarın tekrar ultrason da bakacak netleşecek ameliyat olayı senin gibi... Ameliyat tarihi belli mi çünkü çok uzun transfer zamanı
Ne ameliyatı oldun başkaben bu kadar ciddi olduğunu düşünememiştim basit normal bi ameliyat diye düşünüyordum daha önce de iki kere olduğum için inşallah iyidir yaa
İlk tüp bebek tedavimde yapışıklık ameliyatı oldum ama tedavi olumsuz sonuçlandıktan sonra ikinci ameliyatım da çikolata kisti ameliyatıydı hayatımın en büyük hatası diyebilirim bu ameliyatı olmak ama ameliyattan sonra tekrarladı ardından ikinci tüp bebek oda olumsuz oldu buda üçüncü inşallah son olur hulusi hoca ile tabiNe ameliyatı oldun başka
Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş bizim de öyle sabrın sonu selamet güzellikler bizide bulacak inşİlk tüp bebek tedavimde yapışıklık ameliyatı oldum ama tedavi olumsuz sonuçlandıktan sonra ikinci ameliyatım da çikolata kisti ameliyatıydı hayatımın en büyük hatası diyebilirim bu ameliyatı olmak ama ameliyattan sonra tekrarladı ardından ikinci tüp bebek oda olumsuz oldu buda üçüncü inşallah son olur hulusi hoca ile tabi