Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Seninde rezerv azdı demi yanlış hatırlamıyorsam kaç yumurtan toplandı
Canım aslında amh 2.29 hoca ana yumurtan çok fakat tedaviye yanıtı iyi olmadı dedi büyümemiş yani 3 tane toplandı 2 si döllenmiş bugünde belli hücreye bölünürse dondurularak inşallah aramalarını dört gözle bekliyorum

Ay yarında benim belli olacak ameliyat mı değil mi nasıl anladı ultrason damı hsg demi
[/QUOTE]
Hayırlısı olsun hakkımızda canım
Tedaviye ilk başladığımda hsg çekildi orda da görmüştü hoca ultrasonda da görülüyor dedi

Bide bu ameliyatı internetten araştırdım sıvı biriken tüpün alınması filan yazıyor nasıl olacak acaba çok merak ediyorum

Ay yarında benim belli olacak ameliyat mı değil mi nasıl anladı ultrason damı hsg demi
Hayırlısı olsun hakkımızda canım
Tedaviye ilk başladığımda hsg çekildi orda da görmüştü hoca ultrasonda da görülüyor dedi
[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım bende de rahimde sıvı var dedi sonra kist yapışıklıgi dedi hsg istedi temiz çıktı yarın tekrar ultrason da bakacak netleşecek ameliyat olayı senin gibi... Ameliyat tarihi belli mi çünkü çok uzun transfer zamanı

Geçmiş olsun canım bende de rahimde sıvı var dedi sonra kist yapışıklıgi dedi hsg istedi temiz çıktı yarın tekrar ultrason da bakacak netleşecek ameliyat olayı senin gibi... Ameliyat tarihi belli mi çünkü çok uzun transfer zamanı
[/QUOTE]
Normal kist mi çikolata kisti mi sendeki canım bende de çikolata kisti var bide rabbim yardımcın olsun inşallah adet olunca ameliyatını yapalım dedi ama bugün aradıklarında bende hocayı arayıp bilgi vereceğim ameliyatın tarihini de alırım büyük ihtimal bu adet bitince yapar

Normal kist mi çikolata kisti mi sendeki canım bende de çikolata kisti var bide rabbim yardımcın olsun inşallah adet olunca ameliyatını yapalım dedi ama bugün aradıklarında bende hocayı arayıp bilgi vereceğim ameliyatın tarihini de alırım büyük ihtimal bu adet bitince yapar
[/QUOTE]
Bende de bu bela var bir çikolata kisti var ayriyeten adenomyozis var , yapışıklıklar var, rahimde sıvı var gibi , polip çıktı onu histeroskopi yaptırdım aldı, çok zor bi hastalık

Bende de bu bela var bir çikolata kisti var ayriyeten adenomyozis var , yapışıklıklar var, rahimde sıvı var gibi , polip çıktı onu histeroskopi yaptırdım aldı, çok zor bi hastalık
[/QUOTE]
Ayy canım yaa allahım şifa versin inşallah çok zor

Ne ameliyatı oldun başka
İlk tüp bebek tedavimde yapışıklık ameliyatı oldum ama tedavi olumsuz sonuçlandıktan sonra ikinci ameliyatım da çikolata kisti ameliyatıydı hayatımın en büyük hatası diyebilirim bu ameliyatı olmak ama ameliyattan sonra tekrarladı ardından ikinci tüp bebek oda olumsuz oldu buda üçüncü inşallah son olur hulusi hoca ile tabi

Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş bizim de öyle sabrın sonu selamet güzellikler bizide bulacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…