- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
İnşallah canımAynen öyle canım buda bizim imtihanımız inşallah sonu güzel olacak
YaaaAz önce aradılar embriyoların gelişimi çok yavaşmış ve kalitesiz olduğu için dondurma işlemini yapamıyoruz dediler
Sıkma canini cok uzulme nolur. Ya ne cok uzuluyoruz dimi... dua et, sabret insallah yuzumuz gulecekAz önce aradılar embriyoların gelişimi çok yavaşmış ve kalitesiz olduğu için dondurma işlemini yapamıyoruz dediler
Aytaç tohma senin?Kizlar yumurtalarinizi kim toplamisti sizde?
Ben tedaviye ilk başladığımda da hoca kilo vereceksin demişti diyet yapıyordum sağlıklı besleniyordum banada verdi hoca gonamax, omega3, resveratrol ama inşallah bundan sonra diğer dediklerini de deneyeceğimYaaabenimde öyle olmuştu ilk tüp Bebek tedavisinde ikinci için dört ay önceden başladım hazırlığa , beslenmemi degistirdim, arı sütü polen propolis hazırladım, zeytinyağlı incir kullandım, aslan pençesi içtim, bal tarçın çörek otu, keçiboynuzu özü, gonamax omega 3,Q10 , resveratrol kullanıyorum eşimde takviyeler aldı sıkıntı yok olmasına rağmen ve şuan 4 Embriyo donduruldu kaliteli olması için deneyebilirsin ben de çok işe yaradı
Evet artık Hulusi doktor Aytaç hocayida ben yetiştiriyorum sıkıntı yok o da iyi bir doktor demişti , ve Hulusi hoca çok yoğun başka doktorn yapması iyi geldi banaEvet o yapti ama onceden Hulusi hoca yapiyormus bu islemi de. 2 arkadasim onun hastasiydi ben Aytac deyince sasirdilar...
Çok şükür şimdi biraz sakinleştim canım evet ya ister istemez çok üzülüyoruz inşallah hepimiz hayırlı sonucları alırız bu arada benim yumurtaları da aytaç hoca topladıSıkma canini cok uzulme nolur. Ya ne cok uzuluyoruz dimi... dua et, sabret insallah yuzumuz gulecek
Şifa olsun canım hiç bırakma vitaminleri yumurtanın kalite li olması için 3ay hazırlamak gerekir pes etme umudunu kaybetme pozitif ol stresi yönetBen tedaviye ilk başladığımda da hoca kilo vereceksin demişti diyet yapıyordum sağlıklı besleniyordum banada verdi hoca gonamax, omega3, resveratrol ama inşallah bundan sonra diğer dediklerini de deneyeceğim
Üzülme canım önümüze hep engeller çıkıyor çok zor ama sabretcez.. benimde yumurta sayım az olduğu için bu toplamadan önce incir kürüne başladım bakalım faydası olacakmi 12 gündür yapıyorum. İstersen sende yap kaliteyi ve sayıyı artiriyomus.Az önce aradılar embriyoların gelişimi çok yavaşmış ve kalitesiz olduğu için dondurma işlemini yapamıyoruz dediler
Zeytinyağlı incir kürü yap kuzumÜzülme canım önümüze hep engeller çıkıyor çok zor ama sabretcez.. benimde yumurta sayım az olduğu için bu toplamadan önce incir kürüne başladım bakalım faydası olacakmi 12 gündür yapıyorum. İstersen sende yap kaliteyi ve sayıyı artiriyomus.
Şimdi ne olacak yeniden mi tedaviye başlayacaksınız canım.
Onu önceleri yapmıştım canım bu seferde suyunu kaynatıp içeyim dedimZeytinyağlı incir kürü yap kuzum
EvetKızlar ılacları saatli mi kullanıyorsunuz vitaminleri estrofem falan
Evet sen yoluna bak canım adet olduğun sürece umut hep varSağolun destekleriniz için kızlardediklerinizi deneyeceğim inşallah deniz hemşireyi aradım dosyanı hocaya gostereyim dönerim dedi ama dönmedi bende duramadım hocaya yazdım az önce hocada canını sıkma adetin ikinci günü gel ameliyat için plan yapalım dedi
Canım yaaKizlar canim cok sıkıldı yazamadım dün. Kesem bos cikmisti gecen hafta cuma ilaci keselim sali gel dedi, gittim alttan bakti kesin bostu. Radyolojiye git rapor cikartalim kesenin bos olduguna dair dedi. Yarin sabah gel konusuruz muhtemelen dusuk ilaci baslayacagiz dedi. Ben de radyolojiyi hallettim ve sabah gittim. Apar topar bana yatis verdiler, dusuk ilacinin hastane sartlarinda verilmesi gerekiyormus. Kesenin bos cikmasindan bu yana 3 kere hastanedeydim ve hicbirinde bana 2 dakika bile ayirmadi. Insan bir sey duymak istiyoer. Riskli bir surec oldugunu hepimiz biliyoruz, yine de iki cift laf duymak istiyor insan. Doktorumdan bir sey duyamadigim icin internette sorularimin cevabini ariyorum. Kendimi degersiz hissettim. Ayakustu sorabildigim tek sey bundan sonra ne olacak oldu. 1-2 ay sonra gel konusuruz dedi. Indim aglaya aglaya ve yatis yapmadim. Ben belki neden olmadiginin arastirilmasini istiycem ki aklimda boyle bir sey yoktu ama nette okuya okuya ogreniyorum iste. Bastim gittim baska bir ozele, oranin dr ile gorustum. P.tesiye kadar dogal olmasini bekliycez olmazda kurtaj yaptirmayi dusunuyorum. Yasadigim hayalkirikligi ve degersizlik duygusunu anlatmama kelimeler yetmez...