Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Ya adam kıt zekali oldugumu dusunecek. Ben suan oyle hissediyorum. Ama benim bu konuda bir tecrubem yoktu ki, hemsireler bari soyleselerdi... ben sabah gideyim simdi mesaj atmayim en iyisi...

canım bana kesinlikle faydası oldu.hatta gittiğim doktorlara öneriyorum gülüyorlar.belki hamile kalmadan alsam tüp bebeğe bile ihtiyaç kalmayacaktı. tabi pahalı ilaç olunca riske atamadım
İnşallah her şey yolunda gider. Hem maddi hem manevi bir sürü emek veriliyor.

Ya adam kıt zekali oldugumu dusunecek. Ben suan oyle hissediyorum. Ama benim bu konuda bir tecrubem yoktu ki, hemsireler bari soyleselerdi... ben sabah gideyim simdi mesaj atmayim en iyisi...
Canım merak etme niye kıt zekalı olduğunu düşünsün. Kese göründükten sonra benden de hiç bi doktor kan vermemi istemedi. Hulusi hocada dahil. Sen yine de sor için rahat etsin. Yarına kadar için içini yiyeceğine.

canım bana kesinlikle faydası oldu.hatta gittiğim doktorlara öneriyorum gülüyorlar.belki hamile kalmadan alsam tüp bebeğe bile ihtiyaç kalmayacaktı. tabi pahalı ilaç olunca riske atamadım
Yapilan testeleri yazabilir misiniz ?bende hic gebe kalamadim 7yil oldu .4tup bebek denemem var negatif .hangi bolume gitmek gerekiyor acaba ,

sen nereye gidiyorsun
Canım Bülent Alp aydın muayenehanesine gidiyorum Doğumu memorial da yaptırıyor. Fiyatlar nasıl Sertaç hoca da? NOrmal doğuma bakış açısı nedir? Ben direk ayrıntılı ikili üçlü tarama fiyatlarını duyup hızla uzaklaşmıştım çünkü

Hayir ,Izmirde doktorum .Serum tedavisi onerdi ama test yapilmadi .Ben yaptirmak istiyorum ama hangi bolume gidecegim bilmiyorum ,testleri yazarsaniz arastiracagim
ivig mi önerdi. beni imminolojiye gönderdi ordan testler istediler bağışıklıkla alakalı . ben de ANA testi üç pozitifti. çok test vermiştim ama ANA belirleyici oldu birde ben de olan hastalık.imminolojiye gidebilirsin hoca göndermese bile . durumu anlatırsan onlar bilir ister. hatta endokrine de git.

ben paket yaptırmadım yaptırsaydım tek oda dahil 10 bin vercektim . bir gittiğimde 300 bir gittiğimde 122 veriyorum. ayrıntılıda sadece 600 kusurlu bir rakam verdim.hiç ekstra tahlil parası ödemedim istemedide. ben de ilk korkmuştum ama ivig e 16 bin verince . dedim az kaldı bütün herşey boşa gitmesin. dogum kaç lira olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…