Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Hamilelik sürecinde takibe gerek yok dedi. Sadece leucositimin kullanım süresini uzattı ben de. Test sonuclarim sistemde var ama ben pek anlayamıyorum. Hulusi bey bı sıkıntı olsa riske atmaz diye düşünüyorum inşallah bı problem olmaz. Senin dusuklerin mi oldu oncesinde

yok hiç hamile kalamadım

Kızlar 6+4 de yolk kesesi gorunmedi. P.tesi ve bugun baska hastaneye muayene oldum (p.tesi baskent kapaliydi). Yarin yine baskente gidicem ama sonucta kese ayni kese. Hatta kese gayet iyi ama icinde gorunur bir sey yok, tabi bir ses de yok. Artik gorunmesi gerekirdi dimi...

Anladım canım inşallah faydası olur serumun.arastirmalara bakınca bağışıklık sıkıntısı olan 6 kişiden 5 inde ise yaramış
canım bana kesinlikle faydası oldu.hatta gittiğim doktorlara öneriyorum gülüyorlar.belki hamile kalmadan alsam tüp bebeğe bile ihtiyaç kalmayacaktı. tabi pahalı ilaç olunca riske atamadım

canım degerlerin düzgün yükseliyor mu. belki kese için erkendir. kalp atışı içinde

günde 2 kere mi. sadece 2 şırınga mı
SAdece 2 şırınga. Birini direk rahme enjekte ettiler diğeri unutulmuştu hatta transferde Hulusi hoca leucostimi yapıyorsun değil mi deyince benim jeton düştü hocaya yazdım sonra Hocam ben rahme enjekteden sonra hiç kullanmadım diye hocada transferin 4. Günü bir iğne al hepsini enjekte et dedi. O kadar. Birde transferden önce deltakortil kullandım transferden sonra onu da kestim.

Bhcg Değerin kaç canım?

canım sen hamile misin

Hocaya mesaj atınca yönlendiriyordu. Değerini hocaya mesaj atmamış mıydın?

Ultrasoundla bakildigindan beri kan vermiyorum. Kimse ver demedi ve ben vermem gerektigini bilmiyordum. Uzuldum simdi keske verseydim.
Kan vermiyorum yazmışsın zaten canım sonradan gördüm belirli bir değerden sonra görünüyor kese 3000 di yanlış hatırlamıyor isem Ondandır belki. Birde tüp bebek ile ilgili bir yerde görünmediysen diğer doktorlar pek göremiyor o küçüklükteki keseyi. Cihaz ya da deneyimle alakalı sanırım. Sen yarın sabah fikri başkent e git bence hatta durumu Hulusi hocaya yaz bence.

çok iyi. maşallah. Allah saglıklı kucağımıza almayı nasip etsin. demekki senin için o kadada gerekli birşey degilmiş. takipi de başkentte mi yapıyorsun
Amin canım inŞAllah evet değer düşük pozitifti benim o yüzden gerek görmediler demek ki yok canım Başkent e devam etmiyorum sen Başkent’te misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…