- 25 Nisan 2011
- 421
- 364
Amin hepimiz icin her seyin hayirlisini diliyorum.nasip degilmiş bu ay. Allah en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz icin her seyin hayirlisini diliyorum.nasip degilmiş bu ay. Allah en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat versin
Çok üzgünüm ALLAH tez zamanda sağlıkla gebe kalmayı ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canımOlmadi canim melesef bos kese. Sali gel yine de dedi ama ilaclari kes dedi. Her seyin hayirlisi...
Çok üzgünüm ALLAH tez zamanda sağlıkla gebe kalmayı ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canımOlmadi canim melesef bos kese. Sali gel yine de dedi ama ilaclari kes dedi. Her seyin hayirlisi...
ANladım canım benimki aylık görüyor 300₺ idi 350 oldu muayene. Hemen hemen aynı kapıya çıkıyor o zaman. Memnun olmana sevindim iyi etmişsin.ben paket yaptırmadım yaptırsaydım tek oda dahil 10 bin vercektim . bir gittiğimde 300 bir gittiğimde 122 veriyorum. ayrıntılıda sadece 600 kusurlu bir rakam verdim.hiç ekstra tahlil parası ödemedim istemedide. ben de ilk korkmuştum ama ivig e 16 bin verince . dedim az kaldı bütün herşey boşa gitmesin. dogum kaç lira olur bilmiyorum
Üzüldüm canım hayırlısı olsun hakkınd. Herşey nasip kısmet...Malesef bos gebelik ama sali sabahtan gel dedi konusalim filan.. dusuk yaptiricaz dedi. Nasip kismet.
Amin canim hepimiz icinÜzüldüm canım hayırlısı olsun hakkınd. Herşey nasip kısmet...
Canım moralini bozma bunlar hep imtihan. İnşallah en hayırlı zamanda kavuşursun dileğine.Malesef bos gebelik ama sali sabahtan gel dedi konusalim filan.. dusuk yaptiricaz dedi. Nasip kismet.
Cok geçmiş olsun canım allah büyüktür bundada bir hayır ara bende çarşamba gitcem kese gormeye çok korkuyorum o çarşamba gelmedi bitürlü yuregim agzımda allah yardımcımız olsunMalesef bos gebelik ama sali sabahtan gel dedi konusalim filan.. dusuk yaptiricaz dedi. Nasip kismet.
Tesekkur ederim canim. Her seyin hayirlisi olsun. Insallah kucagina alirsin guzel haberlerini alirizCok geçmiş olsun canım allah büyüktür bundada bir hayır ara bende çarşamba gitcem kese gormeye çok korkuyorum o çarşamba gelmedi bitürlü yuregim agzımda allah yardımcımız olsun
Amin canim benim insallahÇok üzgünüm ALLAH tez zamanda sağlıkla gebe kalmayı ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım
Evet hastalığı gecirdigim için öyle çıkmış vücudum bağışıklık kazanmış , o yüzden bişi demedi, korktum bı an teşekkür ederimrubella şu an mı pozitif. hastalığı geçirmiş misin. benim ana pozitifti. ondan yönlendirdi.
Amin canim cok tesekkur ederim insallahAdrasteia_ canım çok üzüldüm , Rabbim inşallah sağlıkla gebe kalmayı nasip eder
Aynen naptın canım başladınız mı 2. Toplamaya. Ben gittim adetimde yine yumurtalar catladiktan sonra toplayacaz arkadan gelenleri toplayacaz dedi. O yüzden ovulasyon testi ile takip edip catladiktan sonra gel dedi. Hulusi hoca yurt dışında imiş Aytaç hoca baktı. 12 ile 18i arasida büyük ihtimal yurt dışında olacakmisKızlar nerdesiniz çok sessiz grup
12 Kasım 18 Kasım arası miAynen naptın canım başladınız mı 2. Toplamaya. Ben gittim adetimde yine yumurtalar catladiktan sonra toplayacaz arkadan gelenleri toplayacaz dedi. O yüzden ovulasyon testi ile takip edip catladiktan sonra gel dedi. Hulusi hoca yurt dışında imiş Aytaç hoca baktı. 12 ile 18i arasida büyük ihtimal yurt dışında olacakmis
Ben Perşembe gidicem inşallah doktor vardır buaralar sürekli yurtdışında umarım denk gelmez banaAynen naptın canım başladınız mı 2. Toplamaya. Ben gittim adetimde yine yumurtalar catladiktan sonra toplayacaz arkadan gelenleri toplayacaz dedi. O yüzden ovulasyon testi ile takip edip catladiktan sonra gel dedi. Hulusi hoca yurt dışında imiş Aytaç hoca baktı. 12 ile 18i arasida büyük ihtimal yurt dışında olacakmis