Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Ayy canım benim hatırladım seni unutmamissin çok sevindim güzel haberle beni de sevindirdin ben daha uğraşıyorum
Ah canimbenim çok zor hele ki il dışından gelip gitmek çok yorucu. Benim de o dondurmadan sonra bir yumurta toplama daha oldu ve fiyasko oldu. Sonrasında iki kere histereskopi ve hsg oldum. Ocak da basladik. Ancak Ağustos da transfer olabildi. Sen gönlünü ferah tut ve hocaya güven acele etmiyorsa bı bildiği vardır çünkü sonuçta transfer olup da negatif almak daha zor

Ben tek yumurtayla transfer oldum üstelik çünkü sadce iki yumartam döndürüldü ve biri sağlıklı olarak çözüldü
Benimde ilki öyle olmuştu biri çözülmedi, şimdi risk almayalım diye iki yumurta toplama istedi ikinciye hazırlanıyoruz ve bende iki histeroskopi ve bir hsg yaptırdım şuan senin izinden gidiyrm sanırım

Ben tek yumurtayla transfer oldum üstelik çünkü sadce iki yumartam döndürüldü ve biri sağlıklı olarak çözüldü
Benimde şuan dondurulmuş 2 yumurta var ama hoca riske atmak istemediği için bı toplama daha istedi.
Peki kalitesi iyi olduğu halde mi biri sağlıklı cozulmedi. Bana ikisininde kalitesinin çok iyi olduğunu söyledi embriyolag.

Benim sağlıklı güzel dediği halde biri çözülmedi , şuan da 4 Embriyo var ama yine garanti olsun bozulur diye ikinciye hazırlanıyoruz

Ben dede ayni yöntem uygulandı ikinci toplamada beşinci günde dondurmak istedi beşinci güne gitmeyince iptal oldu ikincisi. Dondurulan iki yumurtanın ikisi de sağlıklı çözüldü ama beşinci günde birinin kalitesi daha iyi olduğu için bı tanesi transfer oldu ki zaten bende bı tane istiyordum.

bağışıklıkla alakalı başka ilaç kullandın mı
İvig verilecekti aslında bana ama rapor çıkmayınca ilaç da çok pahalı olunca uğur beyle görüşüp 400 hasta üzerinden benim durumumu karşılaştırmislr ve leucositimin de yeterli olduğuna karar verdiler.

Canım senın ocakta baslamıs ya hoca agustosa kadar ne ıslemler uyguladı acaba
İki ay sonra bir yumrta daha toplandı ama beşinci güne gidemedi yumurtalar. İki ay sonra tekrar yumurta toplanacakti ama ben çok yiprandigim için iptal etti ve ikinci histereskopiyi yapti sonrasında rahim dinlendirme tekrar iki ay bekledik ve ağustosta transfer

bana ivig verdiler. ondan sordum. tek ana mı pozitifti

kaç haftalıksın

ANA diye test var sadece o pozitif olan var. birde başka testler var lupus antikoru gibi onlarda pozitif olan testler var.
Beni bağışıklık için bı prof a yönlendirdi o da bı sürü test yaptı ama testlerin ismini bilmiyorum bin TL ye yakın para verdik. Sonuçta dediğim gibi çıktı. Rahme tutunmayı engelliyormus bağışıklık sistemindeki problem. 14 haftalık

benimde aynı problem vardı. iki kez ivig aldım. hatta üçünçüyü de verceklerdi ben istemedim.o testler sende mi. neden sordum. eger hastalık varsa hamileliğin ilerki zamanlarında yine etkiliyebiliyor. dogana kadar risk altında olabilirsin. imminolojiye takipte misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…