Ah canimbenim çok zor hele ki il dışından gelip gitmek çok yorucu. Benim de o dondurmadan sonra bir yumurta toplama daha oldu ve fiyasko oldu. Sonrasında iki kere histereskopi ve hsg oldum. Ocak da basladik. Ancak Ağustos da transfer olabildi. Sen gönlünü ferah tut ve hocaya güven acele etmiyorsa bı bildiği vardır çünkü sonuçta transfer olup da negatif almak daha zorAyy canım benim hatırladım seniunutmamissin çok sevindim güzel haberle beni de sevindirdin ben daha uğraşıyorum
Ben tek yumurtayla transfer oldum üstelik çünkü sadce iki yumartam döndürüldü ve biri sağlıklı olarak çözüldüAynen öyleböyle hamilelik haberleri almak gerçekten çok iyi geliyo. Dahada umutlaniyoruz
Benimde ilki öyle olmuştu biri çözülmedi, şimdi risk almayalım diye iki yumurta toplama istedi ikinciye hazırlanıyoruz ve bende iki histeroskopi ve bir hsg yaptırdım şuan senin izinden gidiyrm sanırımBen tek yumurtayla transfer oldum üstelik çünkü sadce iki yumartam döndürüldü ve biri sağlıklı olarak çözüldü
Canım senın ocakta baslamıs ya hoca agustosa kadar ne ıslemler uyguladı acabaBen tek yumurtayla transfer oldum üstelik çünkü sadce iki yumartam döndürüldü ve biri sağlıklı olarak çözüldü
Benimde şuan dondurulmuş 2 yumurta var ama hoca riske atmak istemediği için bı toplama daha istedi.Ben tek yumurtayla transfer oldum üstelik çünkü sadce iki yumartam döndürüldü ve biri sağlıklı olarak çözüldü
bağışıklıkla alakalı başka ilaç kullandın mıFetal DNA ilk defa duydum biz genetikle bagisikliga baktismistik. Benim bağışıklık sıkıntılı çıktığı leucositim 10. Haftaya kadar kullandım. Şimdi 14. Haftadayim
Benim sağlıklı güzel dediği halde biri çözülmedi , şuan da 4 Embriyo var ama yine garanti olsun bozulur diye ikinciye hazırlanıyoruzBenimde şuan dondurulmuş 2 yumurta var ama hoca riske atmak istemediği için bı toplama daha istedi.
Peki kalitesi iyi olduğu halde mi biri sağlıklı cozulmedi. Bana ikisininde kalitesinin çok iyi olduğunu söyledi embriyolag.
Ben dede ayni yöntem uygulandı ikinci toplamada beşinci günde dondurmak istedi beşinci güne gitmeyince iptal oldu ikincisi. Dondurulan iki yumurtanın ikisi de sağlıklı çözüldü ama beşinci günde birinin kalitesi daha iyi olduğu için bı tanesi transfer oldu ki zaten bende bı tane istiyordum.Benimde şuan dondurulmuş 2 yumurta var ama hoca riske atmak istemediği için bı toplama daha istedi.
Peki kalitesi iyi olduğu halde mi biri sağlıklı cozulmedi. Bana ikisininde kalitesinin çok iyi olduğunu söyledi embriyolag.
İvig verilecekti aslında bana ama rapor çıkmayınca ilaç da çok pahalı olunca uğur beyle görüşüp 400 hasta üzerinden benim durumumu karşılaştırmislr ve leucositimin de yeterli olduğuna karar verdiler.bağışıklıkla alakalı başka ilaç kullandın mı
İki ay sonra bir yumrta daha toplandı ama beşinci güne gidemedi yumurtalar. İki ay sonra tekrar yumurta toplanacakti ama ben çok yiprandigim için iptal etti ve ikinci histereskopiyi yapti sonrasında rahim dinlendirme tekrar iki ay bekledik ve ağustosta transferCanım senın ocakta baslamıs ya hoca agustosa kadar ne ıslemler uyguladı acaba
Evet bu sefer olacak inşallahBenimde ilki öyle olmuştu biri çözülmedi, şimdi risk almayalım diye iki yumurta toplama istedi ikinciye hazırlanıyoruz ve bende iki histeroskopi ve bir hsg yaptırdım şuan senin izinden gidiyrm sanırım
bana ivig verdiler. ondan sordum. tek ana mı pozitiftiİvig verilecekti aslında bana ama rapor çıkmayınca ilaç da çok pahalı olunca uğur beyle görüşüp 400 hasta üzerinden benim durumumu karşılaştırmislr ve leucositimin de yeterli olduğuna karar verdiler.
İnşallah canım sıkıntı çıkmaz . Bu seferde lucrin bulamıyorum doktorla görüşcem bakalımEvet bu sefer olacak inşallah❤
Dediğin bana da ivig dendi hep altı ay son anda vazgeçildi. Tek ana mi derken anlayamadım. Bana antikor bozukluğu ve immün yetmezlik tanısı konmuştubana ivig verdiler. ondan sordum. tek ana mı pozitifti
Kızlar bende de ana pozitifliği vardı 2 şırınga leucostim yedim sadecebana ivig verdiler. ondan sordum. tek ana mı pozitifti
ANA diye test var sadece o pozitif olan var. birde başka testler var lupus antikoru gibi onlarda pozitif olan testler var.Dediğin bana da ivig dendi hep altı ay son anda vazgeçildi. Tek ana mi derken anlayamadım. Bana antikor bozukluğu ve immün yetmezlik tanısı konmuştu
günde 2 kere mi. sadece 2 şırınga mıKızlar bende de ana pozitifliği vardı 2 şırınga leucostim yedim sadece
kaç haftalıksınMerhaba seninle ilk transferinde hastanede karşılaşmıştık ben dış gebelik için gelmiştim. Senin transferin olmuştu benim yumurtalar dondurulmustu hatırlıyor musun? Ben şimdi gebeyim çok şükür dilerim sen de en yakın zamanda emeklerinin karşılığını alırsın. Bunu yazıyorum çünkü insan bu süreçte bu tarz örneklere ihtiyaç duyuyor. İnşallah senin de bu kez olacak dualarım sizinle
Beni bağışıklık için bı prof a yönlendirdi o da bı sürü test yaptı ama testlerin ismini bilmiyorum bin TL ye yakın para verdik. Sonuçta dediğim gibi çıktı. Rahme tutunmayı engelliyormus bağışıklık sistemindeki problem. 14 haftalıkANA diye test var sadece o pozitif olan var. birde başka testler var lupus antikoru gibi onlarda pozitif olan testler var.
benimde aynı problem vardı. iki kez ivig aldım. hatta üçünçüyü de verceklerdi ben istemedim.o testler sende mi. neden sordum. eger hastalık varsa hamileliğin ilerki zamanlarında yine etkiliyebiliyor. dogana kadar risk altında olabilirsin. imminolojiye takipte misin.Beni bağışıklık için bı prof a yönlendirdi o da bı sürü test yaptı ama testlerin ismini bilmiyorum bin TL ye yakın para verdik. Sonuçta dediğim gibi çıktı. Rahme tutunmayı engelliyormus bağışıklık sistemindeki problem. 14 haftalık