Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Merhaba ben dün hastaneyi aradım fiyat verdiler daha biriktirme aşamasındayız hoca fiyatta yardımcı oluyor mu birde pozitifi gören arkadaşlar transfer sonrası yolculuk yaptınız mı ne kadar yatırıyolar hastanede benim evimde klozet yok normal wc var o olumsuz etkiler mi ağustos ayında negatif tüp bebek denemem oldu hemşire klozet kullanacaktın dedi kafam çok karışık

Merhaba, standart fiyat uygulaniyor, raporunuz varsa raporlu fiyat verirler. Transfer sonrasi yatış olmuyor yarim saat dinlendikten sonra cikabiliyorsunuz. Bir kac gun uzun yolculuk yapilmamali. Transferden sonra egilme, comelme, yuksege uzanma, agir tasima gibi hareketlerden uzak durmak lazim.

Beni 1000 gecer gecmez aldi, belki tuhaf yukselmesindendir.
KoncuyUmay canim ya senin de dengesiz yukselislerin olmus senden niye fetal dna istemedi acaba? Bak simdi yine aklima geldi

19.10.2019 95.55
21.10.2019 165.57
23.10.2019 382
25.10.2019 733.32 ben 11.gün kan verdim

Degerlerin gayet guzel, kritik bir durum olmadigindan hem kese hem kalp atisina bakmak icin oyle soylemistir. Benim gecen cuma degerim boyleydi p.tesi icin cagirdi ama kimyasaldan suphelenmisti. Benim ust uste 2 degerimde artis cok dusuktu cunku. Icini rahat tut, guzel seyler dusun ve 10 gun sonra saglicakla duy pıt pıtları

İ
Çok teşekkürler şuan ne durumdasınız bir problem yoktur inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…