- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Çok teşekkür ederim canımOhh MaşAllah devamı da güzel gelsin inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımOhh MaşAllah devamı da güzel gelsin inşAllah
Saol canım pazar vercektim pazartesi kan ver dedi herhalde pazartesi benimde okadar olur 3 gün koydu şuan araya bakalım hayırlısı inşallah sen şuan hangi hastanede devam ediyosun doktorun kim memnunmusun çok sordum ama kusura bakma ☺Haydi gözün aydın demek yükseliş tatmin ettikten 10 gün sonra çağırıyor beni 3000 küsürlü değerden 10 gün sonra çağırmıştı
Ben özel muayenehaneye gidiyorum canım doktorum memorial da yaptırıyor doğumu. Bülent Alp aydın yani normal Doğum için çok kasmaması dışında şu Aan için bir şikayetim yokSaol canım pazar vercektim pazartesi kan ver dedi herhalde pazartesi benimde okadar olur 3 gün koydu şuan araya bakalım hayırlısı inşallah sen şuan hangi hastanede devam ediyosun doktorun kim memnunmusun çok sordum ama kusura bakma ☺
Duymuştum ☺ hayırlısı olsun hoca 9.haftaya kadar bakıyormuş sanırım allah nasip ederse sonra araştırmaya baslıcam şu günleri atlatsaydım bir an önceBen özel muayenehaneye gidiyorum canım doktorum memorial da yaptırıyor doğumu. Bülent Alp aydın yani normal Doğum için çok kasmaması dışında şu Aan için bir şikayetim yok
İnşAllah hayırlısıylaDuymuştum ☺ hayırlısı olsun hoca 9.haftaya kadar bakıyormuş sanırım allah nasip ederse sonra araştırmaya baslıcam şu günleri atlatsaydım bir an önce
İnşallah kalp atışlarını da duyarsın canımKızlar bugun kalp icin cagirmisti hoca, p.tesi ogleden sonra gel diye. Gittim ama yarim gun calismislar megersem. Tabiki cok sinir ve stres oldum... Aktif hastalara bilgilendirme mesaji gonderebilirler, bir program ile bir tuşa bakar. Cok küstüm Neyse baska bir ozel hastaneye gittim muayene oldum, kalbi duyamadim ama kese buyumustu. Buarada kalbi duyduktan sonra neler oluyor? Tekrar ne zaman cagiriyor bizim hoca?
Çok sevindimKızlar bugun kalp icin cagirmisti hoca, p.tesi ogleden sonra gel diye. Gittim ama yarim gun calismislar megersem. Tabiki cok sinir ve stres oldum... Aktif hastalara bilgilendirme mesaji gonderebilirler, bir program ile bir tuşa bakar. Cok küstüm Neyse baska bir ozel hastaneye gittim muayene oldum, kalbi duyamadim ama kese buyumustu. Buarada kalbi duyduktan sonra neler oluyor? Tekrar ne zaman cagiriyor bizim hoca?
geçmiyor zaman değil mi kız resmî tatil duyurmaya ne hacet ayrıyeten. Kalbini duyduktan 1 hafta sonra gene gidiyorsun diye hatırlıyorum. 7 haftadan sonra karından bakıyor yanlış hatırlamıyorsam o zaman baba da girebiliyor ultrasona. Yani hemen hemen her hafta ya da en geç 10 Günen gidiyorsun kontroleKızlar bugun kalp icin cagirmisti hoca, p.tesi ogleden sonra gel diye. Gittim ama yarim gun calismislar megersem. Tabiki cok sinir ve stres oldum... Aktif hastalara bilgilendirme mesaji gonderebilirler, bir program ile bir tuşa bakar. Cok küstüm Neyse baska bir ozel hastaneye gittim muayene oldum, kalbi duyamadim ama kese buyumustu. Buarada kalbi duyduktan sonra neler oluyor? Tekrar ne zaman cagiriyor bizim hoca?
Progestan kullanimini biraktiktan sonra mi? Bilmiyorum malesef.Herkese merhabalar , bişey sormak istiyorum progestan fitil adeti geciktirir mi
Yaaa resmi tatil diyorsun ama baska ozel hastane calisiyor. Ama yine de duyamadik, kese daha buyumus. Cuma bi daha gidicem..geçmiyor zaman değil mi kız resmî tatil duyurmaya ne hacet ayrıyeten. Kalbini duyduktan 1 hafta sonra gene gidiyorsun diye hatırlıyorum. 7 haftadan sonra karından bakıyor yanlış hatırlamıyorsam o zaman baba da girebiliyor ultrasona. Yani hemen hemen her hafta ya da en geç 10 Günen gidiyorsun kontrole
Hayır daha kullanıyorum ama , bırakınca adet olunuyor diyenler olmuş da tecrübe eden var mı diye sorayım dedimProgestan kullanimini biraktiktan sonra mi? Bilmiyorum malesef.
Anladim tedaviye baslamistin degil mi?Hayır daha kullanıyorum ama , bırakınca adet olunuyor diyenler olmuş da tecrübe eden var mı diye sorayım dedim
Hayır daha kullanıyorum ama , bırakınca adet olunuyor diyenler olmuş da tecrübe eden var mı diye sorayım dedim
Canım genelde gecikme yapar progesteron. Bende adet gecikmesi olmadı ama genelde yaşanıyor.Hayır daha kullanıyorum ama , bırakınca adet olunuyor diyenler olmuş da tecrübe eden var mı diye sorayım dedim
Hemde nasıl tahmin bile edemezsinYaaa resmi tatil diyorsun ama baska ozel hastane calisiyor. Ama yine de duyamadik, kese daha buyumus. Cuma bi daha gidicem..
Buarada bildirim gorunmedi sayfaya girip ciktigim halde. Yaaaa dedim bu kizlarin hepsi nerde dedim, niye kimse cevap vermiyor diye asiri hormonel duygusallikla soylendim size. Galiba daha cok degisicem
Aşılama oldum ikinci kez ve dr progestan verdi . Bitinceye kadar kullan bir kutu dedi ama diğer aşılamama göre dün adet olmam lazımdı tek fark ilk aşılamada ilaç haptı ve 10 günde bitmişti bu 15 günde bitecek . Dün adet olmamama sevindim ama sanırım ilaçtanAnladim tedaviye baslamistin degil mi?
Progestan kullaniyorsan transfer oldun demektir. Gebelikte risk ortadan kalkincaya kadar fitil ve igne kullaniyoruz. Bunun disinda progestan fitil baska bir nedenle kullaniliyorsa ben bilmiyorum.
İşte ben de boşa heveslenmeyeyim o zaman test yapmaya da gücüm yokCanım genelde gecikme yapar progesteron. Bende adet gecikmesi olmadı ama genelde yaşanıyor.
Aşılama oldum ikinci kez ve dr progestan verdi . Bitinceye kadar kullan bir kutu dedi ama diğer aşılamama göre dün adet olmam lazımdı tek fark ilk aşılamada ilaç haptı ve 10 günde bitmişti bu 15 günde bitecek . Dün adet olmamama sevindim ama sanırım ilaçtan